Ben ne yapmalıyım bilemedim. ...

Kusura bakmayın da çirkeflik.. erkek adam böyle yapmamalı.. sizin paranız dilediğiniz gibi harcayın bence emeğinizle geldiğiniz konumu sizden başka kimse sahiplenmemeli.. hem yardım etmenin manevi huzuru denen bir şey var.. Allah'la kul arasına giriyor resmen..

Ne münasebet bence hiç sorma bile harca onun ailesine yapmamış olsanız dahi kardeşinize veya aile fertlerine aldığına laf söylemeye hiç Hakkı yok

Eşine hadi Senin ailene bişey alalım dersen koşa koşa gelir ... bencil çünkü!! valla devlet memuru olmuşsun ve evin hesabını sadece kocan yapıyor . ben şu an çalışmıyorum yakında başlıcam nasip olursa ama 3 yıldır evliyim ev hanımlığı yapıyorum ama para hesabını beraber yaparız artan paramız olursa benim hesabımda durur çok yüz vermişsin kocana en azından maaş kartını al ve maaşını çekince bir köşeye bir miktar gizli at çünkü konuşmana rağmen değişmemiş,bu saatten sonra da değişmez

Çok teşekkür ederim...
Ben hep düşünüyorum acele ettim yine senle Evlenir dim ama bi kaç sene sonra olmalıydı.benden 7 yaş büyük o hemen evlenelin istedi ben de seviyorum diye hemen tarih koyduk

Kendi maasinizdan alacaginiz hediyeye mi karisiyor? Ona neymis? Ayrica bunun icin neden izin aliyorsunuz? Boylece kendinde izin vermeme hakkini bulmus iste.
Şunu alcam diyorum kavga çıkıyo zaten alayım mı demiyorum ama oraya gidiyor konuşma.yiyecek bir şey alıyorsa oturup birlikte yiyoruz zaten ailemle.kendi de yiyor yani

Ah yazik anaya babaya se besle buyut binbir emek okut alsin elinoglu da bir kilo meyveyi bir ufak hediyeyi aldirtmasin . Sen kimsin kim oluyosun ki bu bencillik nedir demek geldi icimden esinize vallahi kusura bakmayin haddimi astiysam bu konularda hassasim

Evet farkındayım.o da sen hep başkasını düşün kendi yuvası düşünme diyor.sanki sorumsuz bşriymişim gibi.ben sevdiğim herkese bunu yaparım hediyeleşmeyi çok severim.

Evet farkındayım.o da sen hep başkasını düşün kendi yuvası düşünme diyor.sanki sorumsuz bşriymişim gibi.ben sevdiğim herkese bunu yaparım hediyeleşmeyi çok severim.

Şunu alcam diyorum kavga çıkıyo zaten alayım mı demiyorum ama oraya gidiyor konuşma.yiyecek bir şey alıyorsa oturup birlikte yiyoruz zaten ailemle.kendi de yiyor yani

Kendinizi nasil sindirmissiniz ya. Babaniz sizi kendi ayaklari ustunde dursun, kimseye eyvallahi olmasin, rahat bir yasam sursun diye onca lafa ragmen okutmus ama kizinin geldigi noktaya bak. Elinde meslegi olmayipta sizden daha guclu o kadar cok kadin taniyorum ki. Okumaniz birseyi degistirmemis yani.

Ben de çok sinirleniyorum.sen yaptın diyorum.aynı cümleleri kuruyorum ona.ama çok sert bu konuda normalde anlayışıdır ama bu konuda çok bencil

Sen ben mi var diyor iyi al paranıı borçları mız var birlikte yaptık ne yapacaksan yap diyor.bu konuda kavga ettik bugün Karışma param dedim.bu bize zarar vercek dedi.en fazla boşarsn dedim daha çok kuzdı

Her konuda bana danışır yapar eder mutlu olayım ister.bu konu hariç.artan para benim hesabıMDA saha yeni araba aldık bana aldı.benim olsun ben kendine alayım istiyor bunda sıkıntı.yok ama çevremde elim açık olsun istemiyor.kendim gitsem vi sürü şey alsam al al der.

Kul ile Allah arasına girmek...
Hiç bu açıdan bakmadım çok mantıklı.o manevi huzuru kendi zamanında bol bol ysşamış

Ya kusura bakma ama.ipleri vermissin eline. Ne demek ya baban seni yeri geldi ayagina ayakkabi almadan okuttu bi hediyenin lafi mi olur. Hem sen it gibi calisip gönlünce bi hediye alamicaksan napacaksin o calismayi bi kere kims ekusura bakmasin ama.erkek zaten evi gecindirmek zorunda kadin isterse yardimci olur bu kadinin vicdanina kalmis hee tabiki hayat musterek borclar hep beraber.odenio ama bi hediyenin lafini yapmamali cok ayip. Iste hep genclere soyluyorum evlilik icin acele etmeyin paranızı bi yiyin bi isteklerinizi yapin cunku el ogluna guven olmaaaz

Artan maaş benim hesabıMDA. Cebimde pek tutman. Ödemeler için kart ekstrlerinin çıktısını getirir.bi miktarda kredimiz var. oturur anlatır. İstersen sen yap diyor.ben çok yoğunum hiç vaktim yok.o bana göre DHA rahat işinde onun ilgilenmesi işime geliyor ama. Abartması değil

Aa şok yaşadım yani ben şu an çalismiyorum okuyorm evliyimbu haldeyken bile aileme hediye alirim hatta esim babama gomlek almis yollamisdi haberim bile yokdu o israt eder alalim diye.... çalissam o paranin kurusuna dikumaz istersem kazandigimin yarisini aileme vereyim neden demez bence siz haklisiniz esiniz asiri cimri ve cok itici sizin kazandiginiza goz dikmis resmen igrendim

Yok canım haddini aşmanın. Ben de o yola gelsin istiyorum. Kavga gürültü.üstelik bi şekilde alıyorum bir şeyler.ama o da düşünsün ya da ben bir şey diyince alalım ya desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…