Eşiniz ne düşünüyor?merhaba bayanlar; ben bir kamu kurumunda çalışmaktayım.. aynı işi yaptığım kişilerden maaşım yarı yarıya düşük ünvan farklılıklarından dolayı.. ben 3 binlira alıyorum çoğu arkadaş 6 bine yakın alıyor kurumda..bende yükselmek istiyorum bu yüzden sınava girmem gerekiyor. 2016 yılına hazırlanmayı düşünüyorum ama 19 aylık kızımla bu durum biraz imkansız gözüküyor. iş yerindeki durum beni aşırı rahatsız ediyor kendimi enayi gibi hissediyorum. size sorum şu ben izmirdeyim ailem istanbulda kızımı sizce iki yaşını geçtikten sonra 1 yıllığına istanbula göndermelimiyim kariyerim için? siz olsanız ne yapardınız?
eşim kararı bana bırakmış durumda çünkü 35 yaşını geçince asla böyle bir şansım olmayacak. sonra pişman olma diyor o bana..Eşiniz ne düşünüyor?
O halde ben 1 yıllık bu ayrılığa katlanır çocuğumu gönderirdim.eşim kararı bana bırakmış durumda çünkü 35 yaşını geçince asla böyle bir şansım olmayacak. sonra pişman olma diyor o bana..
çocuğumdan önemli değil işte. sorun şu ki onun geleceği için iyi olacağını düşündüğüm için...İş yerine gelince çocuğumdan 8-9 saat ayrı kalacağım fikri bile beni yeterince üzerken siz 1 yıllığına çocuğunuzu sırf kariyer için nasıl göndermeyi düşünebiliyorsunuz ki. Ben yapamam. varsın az maaş aliyim yani çocuğumdan önemli. Henüz çocuğum olmadığı halde ben böyle düşünüyorum.
sınava çalışışamıyorum çünkü elime ne alsam onu istiyor. başka kitap veriyorum illa bendekini istiyor.. yani şöyleki ya sınav yada kızımdan 1 yıllık bir ayrılık tercih yapmam lazım..Gondermem calisirim sinava kismet derim
zaten kayınvalidem var yanımızda ama ben eve gidince onunla ilgilenmiyor illa benim ilgilenmemi istiyor.çocuğunuzu göndermek yerine ailenizi yanınıza çağırsanız yada çocukla ilgilenecek birini ?
başına bisey gelmeyecekse derken bunu kimse bilemezki:-( şimdide evde kayınvalidemle yani yine ben yanında değilim.Başıma bi şey gelmeyecekse " gönderin" derim.3000 Tl maaş farkı az değil ilerde çocuğun geleceği de sizin şu anki iş hayatınızda yaptığınız atılımlara bağlı. Daha yüksek bir mevkiide olurasın çocuk hem maddi hem de manevi çok daha rahat eder. bU 3000 sizin ve ailenizin yaşam standardını değiştirecek bi para bence.
hımmzaten kayınvalidem var yanımızda ama ben eve gidince onunla ilgilenmiyor illa benim ilgilenmemi istiyor.
kayınvalidenizle aynı şehirdemi oturuyorsunuz pekizaten kayınvalidem var yanımızda ama ben eve gidince onunla ilgilenmiyor illa benim ilgilenmemi istiyor.
Kusura bakmayın yanlış yazdım. BAŞIMA BİŞEY gelmeyecekse demek istedim. Yani şimdi size "gönderin" diye tavsiyede bulundum ve kesin çok acayip tepkilere maruz kalabilirim diye dedim.başına bisey gelmeyecekse derken bunu kimse bilemezki:-( şimdide evde kayınvalidemle yani yine ben yanında değilim.
hayır o kızıma bakmak için geldi.. 3 yaşına gelince geri dönecek normalde..hımm
kayınvalidenizle aynı şehirdemi oturuyorsunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?