yani siz bilirsiniz ama bence çocuğunuzu göndermeyin,hadi tamamen işsiz olsanız falan anlarım da çalışıyorsunuz,büyük ihtimalle eşinizde çalışıyordur.daha fazlasını kazanayım,kariyer yapayım derken o çocuğada yazık değil mi?çok küçük daha..merhaba bayanlar; ben bir kamu kurumunda çalışmaktayım.. aynı işi yaptığım kişilerden maaşım yarı yarıya düşük ünvan farklılıklarından dolayı.. ben 3 binlira alıyorum çoğu arkadaş 6 bine yakın alıyor kurumda..bende yükselmek istiyorum bu yüzden sınava girmem gerekiyor. 2016 yılına hazırlanmayı düşünüyorum ama 19 aylık kızımla bu durum biraz imkansız gözüküyor. iş yerindeki durum beni aşırı rahatsız ediyor kendimi enayi gibi hissediyorum. size sorum şu ben izmirdeyim ailem istanbulda kızımı sizce iki yaşını geçtikten sonra 1 yıllığına istanbula göndermelimiyim kariyerim için? siz olsanız ne yapardınız?
O kreşteyken ben işyerinde olurum zaten. hani çok fazla yer var çalışılacak kızımla bunu yapmam imkansız gibi bir şey..ben sadece karar verme aşamasındayım şu an zaten hazirana kadar emzireceğim daha küçük çünkü..çocuğu sürekli göndermeniz şart değil aslında.
bir kreşe filan verseniz, zaten sabah gidip akşam gelir.
akşamda bir iki saat ilgilenirsiniz uyur zaten çocuk.
kendinizden fedakarlık yapmanız gerekecek.
27 yaşındayım şu anda ama sınav olduğunda ama sınav olup bittiginde 29 olmuş olacağım. bide şimdi okul bilgilerim taze gün geçtikçe unutuyorum hepsini. bi daha cesaret edemem hem yaşım gececek hem bilgilerim unutulacak..Yaşınız kaç bu arada. 35 yaş olayı nedeniyle soruyorum
sorun para hırsı değil yanlış anlaşıldım galiba.. ben çalıştığım yerde kendimi kötü hissediyorum. yoksa çok şükür Rabbime.. muavakat alıp kurum değiştirmek istedim ama yapamadım mahkeme red etti. aynı işi yaptığım insanlar var onların kadroları uzman diye benden daha çok alıyorlar. odada 4 kişiyiz 3ü o şekilde.. burda cok mutsuzum bu durumdan.. istifa etsem yeniden sınava girmem gerekecek başka kurum için.. yani sorun para değil aslında..3 bin alıyosunuz zaten birçok kişiye göre ''hayal bir maaş''. bu sene denersiniz olmadı seneye yine denersiniz. sırf para hırsından o yavruyu göndermeyin uzağa...
yani 10 gibi uyuyor bende sabah 6da kalktığım için en fazla bir saat dayanabiliyorum.. bide hala emziriyorum gecede 4 kere falan kalkıyor zor bi durum yani benim için bu..kızınız uyuduktan sonra çalışsanız göndermeyin demiyorum ama en son çare tabi
sorun para hırsı değil yanlış anlaşıldım galiba.. ben çalıştığım yerde kendimi kötü hissediyorum. yoksa çok şükür Rabbime.. muavakat alıp kurum değiştirmek istedim ama yapamadım mahkeme red etti. aynı işi yaptığım insanlar var onların kadroları uzman diye benden daha çok alıyorlar. odada 4 kişiyiz 3ü o şekilde.. burda cok mutsuzum bu durumdan.. istifa etsem yeniden sınava girmem gerekecek başka kurum için.. yani sorun para değil aslında..
anladım çok da haksız sayılmazsınız. aynı işi yap yarı parayı al ama o çocuga da yazık. küçük,anlamaz demeyin. herseyi anlıyolar. benm eşimin annesi verem olmuş 6ay - 1 sene kadar anneannesi bakmış eşime. kaynanam tedavisi bitip geldiğinde eşim 3 yaşına girmiş ve anneyi reddetmiş çok uzun süre. istememiş ağlamış anneannesini anne olarak benimsemiş. düşünün yani...sorun para hırsı değil yanlış anlaşıldım galiba.. ben çalıştığım yerde kendimi kötü hissediyorum. yoksa çok şükür Rabbime.. muavakat alıp kurum değiştirmek istedim ama yapamadım mahkeme red etti. aynı işi yaptığım insanlar var onların kadroları uzman diye benden daha çok alıyorlar. odada 4 kişiyiz 3ü o şekilde.. burda cok mutsuzum bu durumdan.. istifa etsem yeniden sınava girmem gerekecek başka kurum için.. yani sorun para değil aslında..
benim sorunum da bu bilinç altı kısmı zaten.. yoksa ben eminim anneannesinde cok mutlu olacak çünkü orda teyzleri falan var burda biz yanlız yaşıyor gibi biseyiz. ama acaba bana öfke duyar mı diye düşünüyorum.. ben hatırlamıyorum 3 yaşımı ama etkilenmişimdir herhalde yaşadıklarımdan..Bekar olsanız ya da çocuksuz, hemen yapın derdim ama ortada 2 yaşında çocuk var.
Sizin yanınızda kalacak şekilde başka çözümler bulamaz mısınız?
Sabah erken kalkıp o uyurken 2 saat çalışmak? Hafta sonu oyun ablası bulup onları evde bırakmak, kütüphane kafeterya vs. gibi bir yerde çalışmak?
Küçük olduğu için hatırlamayacak belki ama bilinç altına işleyecek, gelecekte öğretim hayatı, evliliği bile etkilenecek belki.
benim sorunum da bu bilinç altı kısmı zaten.. yoksa ben eminim anneannesinde cok mutlu olacak çünkü orda teyzleri falan var burda biz yanlız yaşıyor gibi biseyiz. ama acaba bana öfke duyar mı diye düşünüyorum.. ben hatırlamıyorum 3 yaşımı ama etkilenmişimdir herhalde yaşadıklarımdan..
kayınvaildem yanımda zaten ama kızım ben işten gidince direk benimle birlikte uyuyana kadar..hafta sonları kursa gitsem bile evde tekrar etmedikten sonra imkansız gibi birşey konuların tamamlanması.. zaten sıkıntım bu. yoksa kızım 20 aylık gelişimi tam olsun diye hala emziriyorum..vaktimi ona ayırıyorum çoğunu ama ilerdede pişmanlık duymak istemiyorum gene onun iyiliği için:-(Ben cocugumdan asla ayrilamazdim.
Haftasonlari , aksamlari kursa gidebilirsiniz.
Anneniz Ara Ara size gelip yardimci olabilir.
kayınvaildem yanımda zaten ama kızım ben işten gidince direk benimle birlikte uyuyana kadar..hafta sonları kursa gitsem bile evde tekrar etmedikten sonra imkansız gibi birşey konuların tamamlanması.. zaten sıkıntım bu. yoksa kızım 20 aylık gelişimi tam olsun diye hala emziriyorum..vaktimi ona ayırıyorum çoğunu ama ilerdede pişmanlık duymak istemiyorum gene onun iyiliği için:-(
allah yardımcınız olsun tabiki sizin işinizde zor ama o sizi isteyeektir günde bir saat bile çalışsanız programlı bir şekilde yine işe yarayacaktır. eşiniz de 1 saat bile ilgilense onu oyalasa göndermek durumuna kalmasanız keşkeyani 10 gibi uyuyor bende sabah 6da kalktığım için en fazla bir saat dayanabiliyorum.. bide hala emziriyorum gecede 4 kere falan kalkıyor zor bi durum yani benim için bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?