- Konu Sahibi nazkelebek
selam bn yeni üyeyim ve yardım ederseniz sevinirim sevgilim çok ilgisiz benmi kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama sık sık görüşüyoruz tamam ama bn bi işi olduğunda bi arkadaşıyla görüşceğinde bazen hiç haber vermeden kayboluyor msj atıyorum cwp vermiyo arıyorum açmıyo nezaman evine gitcek ozaman arıyo ve bana güvenmediği için sorguya çekiyyo naptın nereye gttn die sanki bütün gn aramayan telefnlara bakmayan benmişim gbi...buluştuğumuzdada aynı şeklde ilgisiz güzel sözler sevgi sözleri güven vercek sözler yok sanki aramızda bir türlü aşamadığımız bir mesafe var biliyorum güvenmiyor ve haksız sayılmaz çünkü çok eskiden bnmde hatalarım oldu eskiden haftalarca aylarca aramzdı e böle oluncada bnde bitti derdim bitirip bi süre sonra başkasıyla tanışır çıkmaya başlardım ve o gelip bitmedi derdi ayrılıp bana dönceksin konuşcaz derdi hayır diyemezdm o ve tabi bazı yaşanmış olaylarda var bu yüzden nezaman bn ilgisizliğinden vea ne biliyim yaptığı bişeyden şikayetci olsam sen yaptıklarını bi düşün sen bana bunları bunları yaptın başkalarıyla çıktın diye laf sokuyo bnm bişey haketmediğmi sölüyor ve ben dicek bişey bulamıyorum yardım edin lütfen ben onu seiyorum oda sevdiğini sölüyor ve sevdiğini düşünüyorum açıkcası ama neden bu şekkildee