ben ne yapmalıyım..

nazkelebek

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2012
18
0
16
Balıkesir
selam bn yeni üyeyim ve yardım ederseniz sevinirim sevgilim çok ilgisiz benmi kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama sık sık görüşüyoruz tamam ama bn bi işi olduğunda bi arkadaşıyla görüşceğinde bazen hiç haber vermeden kayboluyor msj atıyorum cwp vermiyo arıyorum açmıyo nezaman evine gitcek ozaman arıyo ve bana güvenmediği için sorguya çekiyyo naptın nereye gttn die sanki bütün gn aramayan telefnlara bakmayan benmişim gbi...buluştuğumuzdada aynı şeklde ilgisiz güzel sözler sevgi sözleri güven vercek sözler yok sanki aramızda bir türlü aşamadığımız bir mesafe var biliyorum güvenmiyor ve haksız sayılmaz çünkü çok eskiden bnmde hatalarım oldu eskiden haftalarca aylarca aramzdı e böle oluncada bnde bitti derdim bitirip bi süre sonra başkasıyla tanışır çıkmaya başlardım ve o gelip bitmedi derdi ayrılıp bana dönceksin konuşcaz derdi hayır diyemezdm o ve tabi bazı yaşanmış olaylarda var bu yüzden nezaman bn ilgisizliğinden vea ne biliyim yaptığı bişeyden şikayetci olsam sen yaptıklarını bi düşün sen bana bunları bunları yaptın başkalarıyla çıktın diye laf sokuyo bnm bişey haketmediğmi sölüyor ve ben dicek bişey bulamıyorum yardım edin lütfen ben onu seiyorum oda sevdiğini sölüyor ve sevdiğini düşünüyorum açıkcası ama neden bu şekkildee :(

Çok açık misillemedir bu yaptığın hatalarıda beliki unutmamış onun yerine kenini koy unutup hiçbişey olmamış gibi davranırmıydın ?

haklısınız ama en baştan beri ilgisizdi zaten ben hiç bişey yokken bitirmedim bni haftalarca aramadı naptını bilmeden geçti günler ve ünvdeydm o sırada kaç kez aradım msjlar attım geri dönmedi telfnlarmı açmadıı bu şeklde yaptığı için umudumu kestim ve unutmak istedim sonra bn tam başkasıyla olak mutlu olcam drken geri döndü bnde artık geçti dedim başka biri var evet hatalıyım ama bn ondan hep bişeyler bekledim biraz ilgi göstersn diye yapmadıı yazdan bu yana çıkıyoruz tekrar başladık ilk zamanlar hiç görüşmüoduk sözde sevgiliydik aynı yerde yaşıo oldumuz halde gezerken görüp uzaktan slm verip devm ediyordu ve tek görşmemiz o yalanlar söledi iş için gidiyorum dedi muğlaya bodruma gitti arkadaşlarıyla orda çalışmış barda ben bnu arkadaşlarından öğrendm telfnlarını sakladı araştırdım eski sevglisiyle konuşmalarını gördüm erkek ismiyle kaydetmiş bide bu durum için kavga ettiğimizde sen bana daha kötülerini yaptın bn senn yaptıklarını yapmadığım halde verdiğin tepkiye bak diyo bitti diyorum kabullenmiyo bitmedi dio napıcam bilmiyorum artık :(

Tipik erkek davranislari. İlgisizligi seni sevmediginden degildirki. Seni sevmiyo olsa yaptiklarina ragmen sana donmek istemezdi. Kavga sirasinda aklina gelir soyler. Bu normal bise bunu herkes yapabilir. Ama herkesin davranislari, huylari farklidir. Onu oyle kabullen ve sevgisinden suphe etme bence cunku sevmese geri donup seni herseye ragmen kabullenmezdi. Ama soylede bi gercek var ki erkeklere pek guven olmaz.

iyi de sen onla birlikteyken başkasıyla olmamışsın senin bir suçun yok bence bu iş böyle yürümez adam gibi karşına al ben bu ilgisizliklerinden yoruldum yine derse sen böyle böyle yaptın sen böyle yaptığın için yaptım bence baştan işi sıkı tutmalıydın adam bakıyor ne yapsan sen yanındasın rahat davranıyor sen kurallarını koy bundan sonra seni aradığımda ulaşamazsam beni kaybedersin de umursamazsa zaten seni sevmiyordur seven adam zaten kabul eder şartını

içindeki ses "acaba" diyorsa, içinde bir şeylerin ters gittiğine dair ufacıkta olsa bir şüphe varsa, karşındaki kişiyi net olarak göremiyorsan, aklından neler geçtiğini ya da ne amaçla yapmış olabileceğini az çok kestiremiyorsan daha da önemlisi aklın seni düşünmeye ve irdelemeye sevk ediyorsa, ilişkini daha fazla uzatmanı tavsiye etmem. Karşındaki adam şeffaf olmalı sen sırtını dayadığında arkanda olacağının güvenini duymalısın. Sen bu durumda sürekli diken üstünde durur ve dahada vahimi sürekli kendini güçlü olmaya zorlarsın. her şeyde bir hayır vardır sınırlarını belirle ve kimseyi geçirme derim ben nacizane abla tavsiyesi. Allah yardımcın olsun.

Back
X