• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yaptım böyle? Çok utanıyorum.

Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyordum sizleri bugüne kısmetmiş üye olmak. Öyle bir derdim var ki nasıl söylesem bilmiyorum kime anlatsam nasıl çare bulsam.. Ooff..

Eşimle 5 yıldır evliyiz ve düzenli bir cinsel hayatımız var. Daha doğrusu o her gün beraber olmak ister ben arada reddedebilirsem ederim çünkü bu konuda hayır demek onu çok üzüyor ve ben de onu kırmak istemiyorum. Dün gece yine bi yanaştı hayır demek istedim çünkü midem kötüydü. Konuya giremiyorum ya çok utanıyorum.:duduk:o_O O da devam etti işte tam oral yapıyordu ki afedersiniz ben gaz çıkardım. Berbat bir durumdu çok utandım kızlar şuan bile ağlamaklıyım, o da orda bıraktı zaten. Şimdi yüzüne bakamıyorum kızlar ben napıcam bi akıl verin :KK43::KK43::KK43::KK43:
Ne kadar utanç verici ben taa buradan utandım:KK37::KK9: :))))))

Neredeyse her gün istiyor. Ben anlamadım zaten neden böyle. 9 yıldır beraber oluyoruz bir de...

Libidosu bayağı yüksek bir eşiniz var demekki, o halde bu noktada sınırları siz belirleyeceksiniz. Bu istekleri hergün karşılamak zorunda değilsiniz ve eşiniz de buna saygı duymak zorunda. Çünkü aşırı olan kendisi.

Her gün beraber olmak mı maşallah
ömrünüzün büyük bir kısmı sex yaparak geçtiğiniz için denk gelmesi çok normal.
Biz iki haftada bir olursa sükrediyoruz artik çocuklar olduğu için.
Neyse belki senin adam haftada 2-3 kere falan ister bundan sonra daha iyi olur senin için de.

olabilir bu karnın ağırdını zaten belirmişsin insanlık hali okadar çok ilişki yakışıyomuş ki zaten merak etme kaldığı yerden devam eder o utanma insanlık hali ama bidaa dikkat ett biz kadınlar çok önemsemiyoruz ama erkekler olmadık şeylere takılıyo dersin rahatsızdım zaten söyledim sana diye olmuş bitmiş unutluyo önemli bişe değil

:KK48:Sen cok yasa yaaa. Eger bu konu gercekse traji komik olmus. Yahu 9 senedir cinsel birliktelik yasiyormussunuz zaten unutulur gider. Adam bir sure sizi rahat birakir bence:KK45:
Bu kadar uzmeyin kendinizi ben olsam birde oan dalga gecmeye baslardim hazir arsizligi ele almisken:halay:

Sabah sabah tovbest
Yapmissiniz yapacaginiz
Al sana oral diyerekten taclandirabilirdiniz olayi

keşke bütün dertler böyle olsaa da gülsek hep birlikte arkadaşım salmışssın zaten boşveeeerrrr:KK70::KK70::KK70:

Back
X