Ben ne yaptım....Suçum ne?:(

meleks

Bu Alemde Kendini BiliceN
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
480
1
96
Diğer
merhaba kızlar ben 2.5 aylık nişanlıyım bizimki pek isteyerek bir nişanlılık olmadı yani daha doğrusu ben istemiyordum oğlan çok istiyordu neyse öyle böyle oldu işte bunun annesi beni kurban bayramından beri aramıyor sormuyor hiç yaklaşmıyor bile bize ama diğer nişanlı bir oğlu daha var ona sürekli gidip geliyor.klava:akraba olduğmuz için duyuyorum ve çok üzülüyorum beni oğlunun zoruylamı aldı acep ve bu kadının bu soğukluğu benide nişanlımdan soğutuyor konuşmak istemiyorum onla söyleyemiyorumda napcağmı bilmiyorum ya istenmeyen gelin varmı aranızda yada bana yardım etcek birileri benim suçum ne ya benneyaptımki

Canım eğitimciymişsin neden sevmediğin biriyle evleniceksin ki? Nişanlınla konuşmayı neen denemedin.

Ben anlamadım ilk başta istemiyordun şimdi istiyorsun sanırım.
Eğer öyleyse nişanlınla konuş annenin seninle ilgili bir problemi olup olmadığını sor.
Valla evlenmeden kafanda ki bütü soru işaretlerinden kurtul sonra pişman olma.

birincisi istemedigin biriyle nisanlanmak büyük cesaret...
büyük konusmak istemem ama istemedigim biriyle evlenmektense ömür boyu bekar kalirim daha iyi...
ikinci nisanlinin annesinin yaptiklari zorunda gidiyor ve sen hic bir sey söylemiyorsun bu da yanlis....
en azindan nisanlinina annesinin neden böyle davrandigini sormalisin...

canım pardon ama neden istemediğin biriyle nişanlandın ne olursa olsun mutlu olmayacağını düşündüğün biriyle neden aynı yüzükten parmağına taktın?????????

Eeeee belki onlar da sizin onları istemediğinizi anlamışlardır,mesafeli duruyorlardır..gamyoncuiremsu
Ne kadar ilginç bir durum..
İki taraf da birbirini istemiyor ama ilişki devam ediyor..

üzüldüm senin adına bu apacık bir ayrımcılık ama yine de kendini buna sartlandırma...

nişanlına da acma bence al kaynananı karsına rahatsızlıgını dile getir...
her konuda böyle acık olursan senin için daha iyi bir gelecek olur...

canım insan bir kere istemedi mi hep sorun çıkabiliyor.evlenmeden sorunu halletmeye çalış.Nişanlına da sor ,niye çekiniyorsun?

Madem istemeyerek nişanlandınız , e onlarında sizi istemediğini düşünüyorsanız bundan güzel bahane olmaz bence nişanı atmak için...Ama söylediğim gibi eğer gerçekten istemeyerek nişanlandıysanız...

iki tarafta birbirini istemiyorsa
neden daha fazla uzatıyorsunuz ki :uhm:

canım bence nişanlınla oturup açık açık konuşmalısın birömürboyu ağlamaktansa üçgün ağla unut yazık çok gençsin insan hayata birdefa geliyor güzellikler senin olsun tatlım

ah be güzelim neden istemediğin biriyle
evliliğe adım atıyorsun ki....
ama üzülme,tatlı canını da üzme...
sonuçta nişanlılık dönemi tanıma dönemi...
baktın yapamıyorsun,
en azından nişanlıyken ayrılmış olursun...
ama tavrını koy ve kimsenin seni üzmesine izin verme...
sevgiler...

ıstemedıgın bırısıyle nısanlanmıssın! sırf o ıstıyo dıe sımdıde kaynananın sana uzak durdugunu soluosun bence bu sorun degılsositososito asıl sorun olan senın bu ılıskıyı gercekten ısteyıp ıstememen :asigim:Allh yardımcn olsun

Eğer istenmediğini hissediyorsan bence bu nişanlılık olayını daha fazla uzatma...
çünkü sonunda bu işten en çok zararlı çıkan sen olursun..
hem istemeye istemeye nişanlanıp hemde bir sürü olaylarla ve kişilerle uğramak zorunda kalıcaksın..eğer bu şekilde düşünüyorsan.zaten şimdiden bile başlamışsın kafanı bu şekilde düşüncelerle yormaya...

gerçekten büyük konuşma canım bak bende aynen senin gibi düşünüyordum. Ama olay şundan ibaret benim sevdiğim vardı 4 yıllık bir ilişkim annem vermedi ve beni zorla tehditlerle abine söyleyecem gibisinden ve bir sürü tehditler beni akrabasına verdi şimdi elim kolum bağlı.annemde artık üzlüyor bu yaptığna ama o sevdiğim o insan çoktan başkasına kaymış nişanlımda iyi biri ama annesini anlayamıyorum.benimki çok karışık yani.dinlemek istersenuzun uzun anlatırım ama ne olur büyük konuşma bizde dilini ısır derler ısır dilini :)

SIRF O İSTİYOR DİE DEĞİL AİLEM ÇOK İSTİYORDU VE ÇARESİZ KALDIM HEMDE ÇOK:çok üzgünüm:

iki tarafta birbirini istemiyorsa
neden daha fazla uzatıyorsunuz ki :uhm:

uzatmak istemiyorum ben ama nişanlım çok seviyor beni hemd eçok bunu hissedebiliyorum.ve kendisine anlatırsam annesini çok iyi paylayacağnı biliyorum çok sinirli bunuda istemiyorum .benim yüzümden araları bozulmasın ben iki tarafıda kırmadan birşeyler y apmak istiyorum.

SIRF O İSTİYOR DİE DEĞİL AİLEM ÇOK İSTİYORDU VE ÇARESİZ KALDIM HEMDE ÇOK:çok üzgünüm:

Madem annende üzülüyor,yaptıgı hatayı farketmiş.ozaman cagırsın dünürünü bu işin olamayacagını anlatsın,uygun bır sekıde tabıkı..Hem sen uzulmezsın artık hemde aılen..Zorla güzellık olmaz tatlım..

nasıl çaresiz canım
yani istemiyorsun daha net bir açıklaması varmıki
eski sevgilin zaten yolunu çizmiş
şimdiki nişanlınla ayrılsanız bile ona dönmendenmi korkuyo annen
yani bellimi olur ilerde belki seveceğin bir insan çıkar karşına
hakkında hayırlısı olur inş canım...
ama nişanlının ailesi senin de istemediğini bildikleri için belki soğuk davranıyolardır canım
yada sen istemediğin için belki sende soğuk davranıyo olabilirmisin

Eeeee belki onlar da sizin onları istemediğinizi anlamışlardır,mesafeli duruyorlardır..gamyoncuiremsu
Ne kadar ilginç bir durum..
İki taraf da birbirini istemiyor ama ilişki devam ediyor..

annesi biliyor evet istemediğmi ama başlarda öyleydi ondan öyle davranmıyor yani eminim.iki tarafta istemiyor derken ben istemiyodum şimdi biraz biraz alıştım ama en ufak şeyde hemen cinlerim tepeme çıkıyor ve eski sevgilim düşünüyorum o olsaydı bunlar olmayacaktı die yani garip bir duygu anltamıyorum inanın.birde tam bilmiyorum am bu davranışlarının sebebi beni istememesimi diyorum ...mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…