istemediğin biriylle niye nişanlaıyorsun anlamadım erkeklerden nefret etsem bile yazık o çocuğa
annesi biliyor evet istemediğmi ama başlarda öyleydi ondan öyle davranmıyor yani eminim.iki tarafta istemiyor derken ben istemiyodum şimdi biraz biraz alıştım ama en ufak şeyde hemen cinlerim tepeme çıkıyor ve eski sevgilim düşünüyorum o olsaydı bunlar olmayacaktı die yani garip bir duygu anltamıyorum inanın.birde tam bilmiyorum am bu davranışlarının sebebi beni istememesimi diyorum ...mirmirmirmir
ya arkadaşlar ben yanlış anlaşıldım galiba ben evet başlarda istemiyordum çünkü başkasını seviyordum zamanla alışma gerekti ve onuda yapıyordum hiç bir şekilde ne kaynanama ne nişanlıma kötü bir davranışım olmadı.saygıda kusur etmedim.benim söylemek istediğim ben bunlara alışmışken ve hiç bir saygısızlık yapmaışken kaynanmaın tavrının nedeni.ben nişanlımı istemiyordum evet ama hiç bir şekilde belli atmedim herhangi bir saygısızlıkla.ben yanlış anlatıyorum galiba.nesrin11 arkadaşımız beni baya yanlış anladı galiba.neyse hepinize telşekkür ederim arkadaşlar sağolun.
canım insan bir kere istemedi mi hep sorun çıkabiliyor.evlenmeden sorunu halletmeye çalış.Nişanlına da sor ,niye çekiniyorsun?
kendisine gayet sıcak davranıyordum akrabamız çünkü ve sevdiğim bir teyzemdi biz nişanlanmadan öncede ama sonradan beni değil diğer gelinii sevmeye başladı ya canım bunların esasen sorunu benim açık olmama başörtü örtememi istiyorlar bunuda bana söyleyemiyolar çünkü başta kestim ben zmanla kapanacam die diğer gelinlerin başı örtülü ben onuda düşünüyorum amaaan ne bilim anam karışık baya ya
merhaba kızlar ben 2.5 aylık nişanlıyım bizimki pek isteyerek bir nişanlılık olmadı yani daha doğrusu ben istemiyordum oğlan çok istiyordu neyse öyle böyle oldu işte bunun annesi beni kurban bayramından beri aramıyor sormuyor hiç yaklaşmıyor bile bize ama diğer nişanlı bir oğlu daha var ona sürekli gidip geliyor.klava:akraba olduğmuz için duyuyorum ve çok üzülüyorum beni oğlunun zoruylamı aldı acep ve bu kadının bu soğukluğu benide nişanlımdan soğutuyor konuşmak istemiyorum onla söyleyemiyorumda napcağmı bilmiyorum ya istenmeyen gelin varmı aranızda yada bana yardım etcek birileri benim suçum ne ya benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?