Ben ne yaptım....Suçum ne?:(

:

:çok üzgünüm:ya senin adınada üzldüm canım ama benimkide aynen seninki gibi bir durum başlarda baya istiyorlardı her gün bize gelmeler falan her gün aramlar ben hiç istemiyordum hep ağlıyodum falan ama sevfilim beni bırakmaya başladı hep yalnız kaldım zaten benle beraberken bile başka bir kızla görüşüyormuş falan(tabi arkadaşça olduğnu söylüyorr)ama neyse ayrı bir konu.beni istemeye geldi yine vermeyencilde bizmkiler olayaın koptuğu nokta oldu ve sonradan anladımki ben asla severek evlenemicem.çünkü bizim ailede severek evlenmek asla hemde asla yok. bunlarda böyle ısrar edince kader kısmet dedim ve evet dedim herşeyden vazgeçerek ne olursa olsun diyerek...sonra şimdiki nişanlıma bir şans vereyim dedim nişan takmadan önce onu tanımaya çalıştım hemen nişan yapmadım yani onu da düşündüm hemen hiç anlaşamyıcağım biriyse yazık etmeyeyim onada kendimede dedim.ve baktımki çok iyi bir insan eski sevgilimde son yaptıkları ağırlaşınca hakaretler küfürler ..ona daha fazla yaklaştırdı bu olanlar..sonra baktım kaynanam hiç aramıyor gelmiyor ne oldu ben onu merake diyorum ve şu zman olmuş hala aramıyor...ben burda başta yanlış anlattım yada yanlış anlaışdım bilmiyorum...:çok üzgünüm:

arkadasim bende senin yasadiklarini benzer seyler yasadim keske ozelini mesaj atmayi kapatmasaydin burda anlatirsam diger arkadaslar beni yanlis anlar Allah hakkinda hayirlisini versin

şimdi açtım canım anlatmak istersen beklerim allah hepimize hayırlısını versin:çok üzgünüm:

önemli olna burda oğlanın annesini düşüncesi değil bence ....sizin çift olarak ne kadar anlaştığınız......bunun değerlendirmesini yapın ç....bir ömür o adamla uynmak istiyormusunuz ,kötü günlerde yanınızda onu istiyormusunuz bunu düşünün, seviyor seviliyor musun -sagı görüor musunuzbunu düşününü ....allah hayırlısını versin..

evet saygı kesnlikle çok fazla var birbirmizi kırmak hiç istemiyoruz.ama anneye aşırı düşkün tabiki hakliyle korkutuyor bu beni annesinin bu tavvvırları beni etkilediği gibi onuda etkilermi die

ah canım ahhhh....
nişanlıyken aramıyor deriz,
evlendikten sonra da neden bu kadar çok arıyoo...şakkıdı

Keyfine bak, aramazsa aramasın, çok mu lazım...:icecream:
oydu buydu şuydu diye kafana hiç birşey takma, nişanlınla ilişkin nasıl en önemlisi o??
HA bir de sana tavsiye annen aramıyor v.s diye sakın çocuğa laf söyleme...Kıymetini bil, güzel geçir nişanlılık zamanlarını.Sonraa çoooookkk ararsın

Arkadaşım benimde senin derdine benzer problemler,im oluyo profilime bakarsan hatta sabah yazdım
bu böyle gelir böyle gider ama k.validen zxzamanla sever ister şimdi yabancılık vardır yanlız şunu unutmamamk gerekir eğer k.validen kendi akrabalarının yanındada öyle konuşuyosa onlar yüzünden morelin bozulur takma seviyosan devam et sevmiyosan koy noktanı hiç umursama

akrabaların yanında şimdilik konuşmuyor ama bakalım çok düşündürüyor beni inanılmaz moralim bozuluyor.bakalım ya sen nasıl oldun şimdi iyimisiniz kaynananla senin durum nasıldı:teselli:

Kaynanamdan ziyade görümcemler dert benim düzzelir merak etme önceden k.validemlede öyleydik şimdi şkür iyiyiz zamanla kabullenir tek gelinmisin

yok ya ne tek gelini 2 tane nişanlı oğlu var bir evli oğlu seninkide düzelir inşallah. ama benimkinin düzeleceği yok gittikçe kötüye gidiyor

ya nasıl yani burda tek isteyen kişi erkek oluyor
annesi istemiyor sen istemiyorsun
ve sen kendi istemediğini düşünmüyorsun annesinin seni istemediğinden bahsediyorsun
biraz ilginç gibi:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…