Ben ne yaptım....Suçum ne?:(

Evliliği nasıl bir olay olarak hayal ediyorsunuz bilmiyorum ama baştan istemiyordum,şimdi biraz alıştım diyerek olmaz..
Hele ki eski sevgilinizle kıyaslama yaparak hiç bir yere varamazsınız..
Madem istemiyorsunuz,bitirin..

iyide canım benim zaten eski sevgilin yolunu çizmiş
tekrar birleşme olabilirmiki sence
dedimya canım hakkında hayırlısı olsun

kayınvalidenizin sizi istememesinden daha önemli bir neden var ortada...
siz nişanlınızı istemiyorsunuz...
neden sonuca odaklanıyorsunuz bu kadar bariz neden varken...
istemediğiniz bir adamla nasıl ömür geçecek hiç düşündünüz mü?
tek taraflı ilişki nereye kadar yürür...

yapmayın meleks...
siz kendinizi anlamazsanız kim anlar sizi..
sebep sadece istememeniz... sizin istememeniz...başka kimsenin değil...
biraz biraz alışmak diye bir şey yoktur...
ne gerek var hayatı riske atmaya...bu kadar belliyken her şey...
sevmiyorsanız uzatmayın...

eğer evlenince alışırım severim diye düşünüyorsan bu en büyük hatan olmuş olur....çünkü sevgi de aşkta saygıda tek taraflı değildir..evlilik okadar farklı ki...sana uymayınca sevgiliymiş yada nişanlıymış gibi çekip gitmek biraz zor..

sen onu arayaıp konbusuyomusun pekı hıc :))
eger sen de hıc aramadıysan ondan da aramaz gelmez ??????

Hayatım sence burada asıl sorun kayınvalidenin seni istememesi mi yoksa senin nişanlını istememen mi? Bence öncelikle kendini bir düşün bakalım, kayınvalidenin ne düşündüğü az beklesin öte tarafta.

Ya nişanlıma alıştım alışmam lazım çünkü çok iyi bir insan bundan başkası olmazsa kim benim değerimi bu kadar bilir.bitirmek kolay ya sonrası..... Onu düşünüyorum ben yoksa bende çok iyi biliyorumki evlilik çok ciddi bir müessese.bu konuda yardım istiyorum.nişanlım çok hemde çok iyi biri onu sevmek aşık olmak isterim ama olmuyor yapamıyorum...aşkım dersem sanki sevdiğim çocuğu aldatıyormuş gibi hissediyorum kendimi yani hala onda yaşıyorum.kalbim segilim diyor aklım nişanlım .

melek bence hem sen hemde nişanlısnın ailesi yanlış yapıyor
eğer nişanlınla gerçekten evlenmeyi düşünüyorsan ondan ayrılmayacaksan kendini kabul ettirmeye bak onun ailesine
annesi o kadar zaman aramamış,sen niye aramadın peki?burda hem onlar hemde sen suçlusun...
evlensen bile aşk değil mantık evliliği yapacaksın
peki sonra bu evlilik yürüyecek mi?
umarım hakkında hayırlısı olur.

ne yani sen seni aramayan biriyle nişanlı mı kalacaksın?
ardından da akrabanla mı evleneceksin??
canım hiç ardına bakmadan sıyrıl bu yoz ilişkiden..

aramayan da aramasın canına minnet olmalı!

Aşkım dersem sevdiğimi aldatıyormuş gibi hissediyorum demişsiniz . Sadece kendinizi düşünerek , kendinizin mutluluğunu düşünerek böyle bir işe kalkışmak çok yanlış olur diye düşünüyorum . O size yeterince değer verirken ( sizin söylediğinize göre) sizin ona AŞKIM bile diyemeyişiniz (başkasını düşünerek ) , kabul edilir bir şey değil...Aynı şey sizin başınıza gelse ne kadar üzülürsünüz değilmi??!! Bunu nişanlınıza yapmaya hakkınız yok diye düşünüyorum ..Biraz onun tarafından bakmak lazım....Yine de siz bilirsiniz ama kritik bir durum ,komşunuz olmayacak ki belki severim diyorsunuz , eşiniz olacak o insan bir ömür yanınızda olacak....

şu an tabiki üstüne titreyecek, nişanlılık dönemi daha birbirinizi yeni tanıyorsunuz. ama evlenince işler değişir söyleyeyim. onunda sabrı bir yere kadar olur. onu sevmediğini sırf ucundan ucundan alıştığını anlayınca hiç merak etme o iyi insan gider yerine nasıl bir insan gelir öğrenmiş olursun. herkesin bir sabrı ,limiti var çünkü. karşılığını hele evlenince görmesin işte o zaman üzerime titiriyoo beni sevgiye boğuyor dersen bende o müstakbel nişanlının "helal olsun çocuğa der" bi de alnından öperim.zira atalarımız ne güzel demiş " fazla naz aşık usandırır"

ayrıca
sırf annem istiyor diye evlilikmi yapılır Allah aşkına.arkadaşlara katılıyorum ,kayınvalidenizle sorununuzdan önce neden evlendiğinizi sorgulayın. biraz içinize dönün ,doğruyu bulacağınıza eminim.

ileride inş pişman olmazsınız canım yanı anlayamadım ilk önce istemıyordum şimdi biraz biraz falan demişsiniz.eski sevgilinizi düşünüyorsunuz... ve annenizin zoruyla oluyor.anlayamadım.okadar karmaşık kı bence ne istediğinizi iyi düşünün.evlenınce hersey farklı oluyor.bende arkadaşlarıma katılyorum hakkınızda hayırlısı olsun ne diimm...

çok doğru söylemişin canım ya çok teşekkür ederim valla.dediğin gibi o beni düşünüyor ben onu.benim nişanlıma yapmaya hakkım yok çok doğru hemde çok.

bence sen bu nişan olayını bitir.çünkü aklın ve kalbin başkasındayken nişanlının iyiliği ve seni çok sevmesi bile bu ilişkiyi kurtarmaz.ayrıca nişanlının suçu ne.en başta ailene istemediğini söyleyecektin.şimdi yaşadıklarında çok kolay birşey değil.ayrıca sen nişanlını aldatıyorsun.kalbinde eski sevgilin var.özele girmeyecekse sevgilini ailen neden istemedi.bir işin var.kendini nasıl ailene savunamadın anlamadım.ayrıca kaynana hiç kızma.bence kaynanan oğluna ayrıl demiştir ayıramayınca senin nişanı bozman için böyle davranabilir.ayrıca kaynananada hak ver.oğlunu nişanlısı hiç sevmiyor.
KESİNLİKLE BU NİŞAN OLAYINI BİTİR.ŞİMDİ BİTİRMEZSEN İLERDE BOŞANARAK BİTİRECEKSİN.kendinide bu kadar yıpratma.sevmediğin bir insanla hiçbirzaman mutlu olamazsın.anladığımkadarıyla sen sevgilinide kalbinden atamazsın.

istemediğin biriylle niye nişanlaıyorsun anlamadım erkeklerden nefret etsem bile yazık o çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…