nasıl çaresiz canım
yani istemiyorsun daha net bir açıklaması varmıki
eski sevgilin zaten yolunu çizmiş
şimdiki nişanlınla ayrılsanız bile ona dönmendenmi korkuyo annen
yani bellimi olur ilerde belki seveceğin bir insan çıkar karşına
hakkında hayırlısı olur inş canım...
ama nişanlının ailesi senin de istemediğini bildikleri için belki soğuk davranıyolardır canım
yada sen istemediğin için belki sende soğuk davranıyo olabilirmisin [/Q
evet annem ondan baya korkuyor hala benim ona kaçacağmı düşünüyor ve bu yüzden bu olaylar kafasına yatmasada vazgeçmiyor çok inatçı.ben onlara saygıdan hiç bir zman kusur etmedim.benim yaşayış tarzıma çok farklı insanlar olsalarda hep onlarla bütünleşmeye çalıştım çünkü sevdiğim zaten gitmişti kendimi bu çocuğa mecbur hissettim.bilmem anlatabildimmi
annesi biliyor evet istemediğmi ama başlarda öyleydi ondan öyle davranmıyor yani eminim.iki tarafta istemiyor derken ben istemiyodum şimdi biraz biraz alıştım ama en ufak şeyde hemen cinlerim tepeme çıkıyor ve eski sevgilim düşünüyorum o olsaydı bunlar olmayacaktı die yani garip bir duygu anltamıyorum inanın.birde tam bilmiyorum am bu davranışlarının sebebi beni istememesimi diyorum ...mirmirmirmir
annesi biliyor evet istemediğmi ama başlarda öyleydi ondan öyle davranmıyor yani eminim.iki tarafta istemiyor derken ben istemiyodum şimdi biraz biraz alıştım ama en ufak şeyde hemen cinlerim tepeme çıkıyor ve eski sevgilim düşünüyorum o olsaydı bunlar olmayacaktı die yani garip bir duygu anltamıyorum inanın.birde tam bilmiyorum am bu davranışlarının sebebi beni istememesimi diyorum ...mirmirmirmir
annesi biliyor evet istemediğmi ama başlarda öyleydi ondan öyle davranmıyor yani eminim.iki tarafta istemiyor derken ben istemiyodum şimdi biraz biraz alıştım ama en ufak şeyde hemen cinlerim tepeme çıkıyor ve eski sevgilim düşünüyorum o olsaydı bunlar olmayacaktı die yani garip bir duygu anltamıyorum inanın.birde tam bilmiyorum am bu davranışlarının sebebi beni istememesimi diyorum ...mirmirmirmir[/QUOTE
biraz alıştınız....
evliliğinizi alıştığınız bir insanlamı yapıcaksınız..
evlilik çok kutsal ciddi bir müessesedir ve her yiğidin harcı değildir yürütmek...
eski sevgilinle karşılaştırıp nasıl yürütüceksiniz ki bu evliliği
yapmayn canım benim kendine yapma bunu....
siz çok bariz sevmiyorsunuz ve istemiyorsunuz
ilerde herşeyini sorun yapıcaksınız
Ya nişanlıma alıştım alışmam lazım çünkü çok iyi bir insan bundan başkası olmazsa kim benim değerimi bu kadar bilir.bitirmek kolay ya sonrası..... Onu düşünüyorum ben yoksa bende çok iyi biliyorumki evlilik çok ciddi bir müessese.bu konuda yardım istiyorum.nişanlım çok hemde çok iyi biri onu sevmek aşık olmak isterim ama olmuyor yapamıyorum...aşkım dersem sanki sevdiğim çocuğu aldatıyormuş gibi hissediyorum kendimi yani hala onda yaşıyorum.kalbim segilim diyor aklım nişanlım .
Ya nişanlıma alıştım alışmam lazım çünkü çok iyi bir insan bundan başkası olmazsa kim benim değerimi bu kadar bilir.bitirmek kolay ya sonrası..... Onu düşünüyorum ben yoksa bende çok iyi biliyorumki evlilik çok ciddi bir müessese.bu konuda yardım istiyorum.nişanlım çok hemde çok iyi biri onu sevmek aşık olmak isterim ama olmuyor yapamıyorum...aşkım dersem sanki sevdiğim çocuğu aldatıyormuş gibi hissediyorum kendimi yani hala onda yaşıyorum.kalbim segilim diyor aklım nişanlım .
Aşkım dersem sevdiğimi aldatıyormuş gibi hissediyorum demişsiniz . Sadece kendinizi düşünerek , kendinizin mutluluğunu düşünerek böyle bir işe kalkışmak çok yanlış olur diye düşünüyorum . O size yeterince değer verirken ( sizin söylediğinize göre) sizin ona AŞKIM bile diyemeyişiniz (başkasını düşünerek ) , kabul edilir bir şey değil...Aynı şey sizin başınıza gelse ne kadar üzülürsünüz değilmi??!! Bunu nişanlınıza yapmaya hakkınız yok diye düşünüyorum ..Biraz onun tarafından bakmak lazım....Yine de siz bilirsiniz ama kritik bir durum ,komşunuz olmayacak ki belki severim diyorsunuz , eşiniz olacak o insan bir ömür yanınızda olacak....
bence sen bu nişan olayını bitir.çünkü aklın ve kalbin başkasındayken nişanlının iyiliği ve seni çok sevmesi bile bu ilişkiyi kurtarmaz.ayrıca nişanlının suçu ne.en başta ailene istemediğini söyleyecektin.şimdi yaşadıklarında çok kolay birşey değil.ayrıca sen nişanlını aldatıyorsun.kalbinde eski sevgilin var.özele girmeyecekse sevgilini ailen neden istemedi.bir işin var.kendini nasıl ailene savunamadın anlamadım.ayrıca kaynana hiç kızma.bence kaynanan oğluna ayrıl demiştir ayıramayınca senin nişanı bozman için böyle davranabilir.ayrıca kaynananada hak ver.oğlunu nişanlısı hiç sevmiyor.
KESİNLİKLE BU NİŞAN OLAYINI BİTİR.ŞİMDİ BİTİRMEZSEN İLERDE BOŞANARAK BİTİRECEKSİN.kendinide bu kadar yıpratma.sevmediğin bir insanla hiçbirzaman mutlu olamazsın.anladığımkadarıyla sen sevgilinide kalbinden atamazsın.[/QUOTE
tabi canım söylerim sorun değil.ben sizin yardımlarnız için yazoyorum buraya zaten.sevdiğim çocuğun ailesi hiç iyi değilmiş ailesini soruşturmuşlar p...... in teki temişler abisi için.sanki ben abisiyle evlencektim.tamam aileside çok önemli ama sevgilimde abisini hiç sevmiyordu zaten.böyle bir karışıklıklar oldu herkes kötü söyledi beni yakıştırmadı ailemden hiç biri ona.sonra daha ailesinin yüzünü görmedin bitirdiler olmayacak die kesip attılar.yani şimdi ben bunu unutamammı.unutmaktan başka çarem yok canım çünkü oda artık yolunu çizmiş biz zaten çok kötü şekilde ayrıldık.hakaretler yani bana hakaretler havada uçuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?