- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
dünkü tartışmamızda da yine aynı şeyler oldu dudağımı patlattı üstüm kan içindeyken annesi ve ablaları geldi üstüme 1 sürahi su döküp (ayılmam içinmiş) oğlum karnın açmı diyip gittiler sadece yazıklar olsun size diyip kapıyı çekip gittiler
bunca şeye göğüs geripte ailemi,akrabalımı arkadaşlarımı bırakıp hiç istemediğim bir yere sadece eşim için geldim mutlu olalım diye.Değdimi koca bir hayır pişman değilim hiçbirşeyden pişman olmadığım gibi bana hayatımın dersi oldu.
Yani bu şimdi ne dersi oldu, karşınızdakiler en basitinden sizi insan yerine koymuyor? Ben de kardeşimle kavga ederken annemin eh yeter artık diyerek öylesine attığı terlik dudağıma geldi ama sabaha kadar ve sonrasında ara ara gelip kontrol etti, ben ne yaptım diye ağlayarak, bana değil ona ders oldu. Emin olun üstüme su döküp kapıyı çekip çıksaydı hissedeceğim sadece kin olmazdı. Annem diye, anlık bir şey diye affetmedim. Onun pişmanlığını, bir daha asla öyle bir şey yapmadığını gördüm, bilerek zarar vermediğine de emindim.
3. günden sonra aileniz laf ederse kabul edin "evet, kendim ettim kendim buldum, artık bir daha aynı duruma düşmeyeceğim." derseniz ve aynı hataları tekrarlamazsanız düşmezsiniz aynı duruma ama bulunduğunuz şartlarda, şu başınıza gelenden daha kötü senaryo, sizi bu sefer topluca dövmeleri olur. Değil düşmanımın, kimsenin başına gelsin istemem.