burda hep okuyodum böyle şeyleri hiç başıma gelmicek sanıyordum hayat işte nelere aldanıyorum birdaha yapmıcam diye yalvardı ağladı ellerini duvarlara vurdu psikoloğa gidelim dedi bilmiyorum konuşamadık hala yaşadığımın şokundayım
Zaten siddet kullanan erkekler daima aynidir. Siddet kullandiktan sonra özür dilerler, çiçekler götürürler,... bunlarda çogu kadinlar için kalma nedeni oluyor. "Eh, adam her zaman kötü degil ki, bak çiçek getirip özür diliyor" diye birçok kadin yillaaarca siddet görüyor. Hatta artik o kadar alisik bir durum oluyor ki, bir müddet sonra "aah, bana bu sefer tokat atmadi, beni sevmiyor mu artik?" oluyor olayi. Bir nevi Stockholm Sendromu gibi birsey oluyor.
Bunlari önlemek için bosanmak lazim. Ki böyle bir adam ile nasil evlendin o'nu da aklim almiyor. Adam zaten bastan beri hep ailesini fazla dinliyormus, kendisi fikir üretmiyor. Sen o apartmanda yasamak istemedigin halde, senin isteklerini tinlamadi bile. O zaman sen yüzügü atmis olsaydin, ev için atmis olmayacaktin, senin mutlulugunu zerre kadar önemsemedigi için atacaktin o yüzügü.
Gerçe bosuna laf söylüyorum burda, sonuçta bosanmak istemiyorsun, ailen üzülecek diye. Evet, sanki ailen, esinden siddet gördün diye çok mutlu olacak..
Neyse, ne diyelim artik, geçmis olsun..