- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım erkekler evlendikten sonra aileleri bulunmaz hint kumaşı olurlar bir severler bir bağlanırlar ki evet hayaller bu değil ama inan bana çoğu evlilikler bu şekilde sürüyor ya susacan kavga bitecek yada şartlarını belirleyip bu evliliği yeni bir yol çizecen Allah yardımcın olsun bende eşimden ailesi yüzünden şiddet görmüştüm geçen ay kafa tranvası geçirmiştim gözümü hastanede açtım ama değiştimi yok hayır değişmiyorlar yani
eşimle aramda hiç bir problem yok eşimle iyi olayım gerisi önemli değil dicem oda olmuyor çünkü eşimle iyi olmanın yolu ailesiyle iyi olmak sürekli bana şunu yap bunu yap anneme böyle yap babama şunu yap götür kardeşlerime yardım et artık sıkıldım dayanıcak bir dalımda yok bir yerden moral bulayım da unutayım dicek hiçbir yanım yok sıkıntılarımı içime atıyorum hep o istiyor diye her pazar günü gdip köylerini babannesinin gönlünü yapıyorum evini temizliyorum ben hiç böyle hayal etmemiştim düşünmemiştim her hafta gitmeyelim diyorum ayıp olur şimdi beklerler diyor kıramıyorumda eşimin babannesinide dedesinide çok seviyorum ama kendimeze ayırıcak zamanımız olmuyor
boşanmayacaksan bir daha yanında ağzını bile açma, saygıda-hürmette kusur etme.. ha tabi bir de üzerine kalın bir şey giy morluk olmasın kolunda- bacağında.. tabi bir de kafanı koru, yukarıdaki arkadaş gibi beyin hasarı geçirme.. boşan diyemeyeceğimize göre bari taktik falan verelim..
Bu bana mıydı? Ya ben net anlatamadım ya da siz anlayamadınız sanırım. Muhtemelen "kimse size akıl veremez.." diye başlayan cümleye takıldınız. Ben konu sahibi arkadaşın tavırlarından, pişman olmadığını vurgulamasından, boşanmayacağını birkaç kere dile getirmesinden dolayı, diğerlerinin tavsiyelerini pek kale almayacağı kanısına vardığım için, onun anlayacağı şekilde konuşmak istedim. Tavsiye verenlere çamur atma gibi bir niyetim yoktu ki sonradan yazdıklarımdan gayet açık anlaşılıyor bu. Hemen bir celallenmişsiniz, yapmayın ne olur.
yok sizin için yazmadım aslında, alay da etmedim mesajım çok ciddiydi.. arkadaşın boşanmayacağını ben de fark ettim çünkü.. beyin hasarı diyorsunuz zaten bu başka ülkelerde cinayete teşebbüs etmektir, ama burada "aile içi şiddet" diyerek hafifletiliyor (!)
hiç kızmayın, kırılmayın ama ben kocanız olacak adamın (!) bir ömür hapishane köşelerinde çürümesini dilerdim.. sizin tırnağınız bile etmeyecek yaratıkların sizi ruhen ve fiziken bu derece hırpalamalarına beddua etmekten başka bir şey gelmiyor ne yazık ki elimden..
Kafa travmasi geçirip, halen esinin yanindamisin? Bide gelip burda tavsiye mi veriyorsun????
Bosuna kendini "her erkek aynidir" diye avutma. Hayir, her erkek karisini ezmez. Her erkek karisini kafa travmasi yasayacak kadar dövmez. Her erkek ana kuzusu degildir. En basit benim esim hiç bir zaman baski etmez annesine gidelim diye, yada annesini ariyalim diye. Ki bu büyük bir özellik degil. Normal, rasyonel düsünen bir insanin özelligidir.
Ha ana kuzusu, karisini döven erkek var, fakat bunlara erkek degil, vicdansiz odun denilir ve bu tip yaratik ile (insan bile diyemiyorum) ömür geçmez. Sen, yada konu sahibi geçirmek istiyorsaniz, bu kendi bileceginiz bir sey fakat erkekler üzerine en azindan böyle saçma genelleme yapmayin.
pes, bir de tavsiye veriyorsunuz.canım erkekler evlendikten sonra aileleri bulunmaz hint kumaşı olurlar bir severler bir bağlanırlar ki evet hayaller bu değil ama inan bana çoğu evlilikler bu şekilde sürüyor ya susacan kavga bitecek yada şartlarını belirleyip bu evliliği yeni bir yol çizecen Allah yardımcın olsun bende eşimden ailesi yüzünden şiddet görmüştüm geçen ay kafa tranvası geçirmiştim gözümü hastanede açtım ama değiştimi yok hayır değişmiyorlar yani
tokat atayım derken yüzümü çektiğim için kafama geldi eli ve ben bayıldım evet kendimi avutmuyorum sadece bekliyorum onu affetmedim yada unutmadım her şeyin bir zamanı vardır sadece ...burda arkadaşa boşan git dememimi bekliyorsun kimse kimseye böyle birşey demeye hakkı yoktur hem konu sahibi boşanmayacam demişken çoğu bayan fiziksel yada pskolojik şiddet görüyor ya eşinden babasında abisinden veya patronundan hiç görmedim diyene inanmam ben eşimin yaptığından övündüğümümü sandın yada burda paylaşarak mutlu olduğumumu umarım hiç yaşamassın sen bu durumu hiç kimse yaşamaz evlenirken kimse böyle hayal etmez evliliğini ama şans diyorum ve saçma genellemede yapmıyorum bu senin düşünme şeklinKafa travmasi geçirip, halen esinin yanindamisin? Bide gelip burda tavsiye mi veriyorsun????
Bosuna kendini "her erkek aynidir" diye avutma. Hayir, her erkek karisini ezmez. Her erkek karisini kafa travmasi yasayacak kadar dövmez. Her erkek ana kuzusu degildir. En basit benim esim hiç bir zaman baski etmez annesine gidelim diye, yada annesini ariyalim diye. Ki bu büyük bir özellik degil. Normal, rasyonel düsünen bir insanin özelligidir.
Ha ana kuzusu, karisini döven erkek var, fakat bunlara erkek degil, vicdansiz odun denilir ve bu tip yaratik ile (insan bile diyemiyorum) ömür geçmez. Sen, yada konu sahibi geçirmek istiyorsaniz, bu kendi bileceginiz bir sey fakat erkekler üzerine en azindan böyle saçma genelleme yapmayin.
tokat atayım derken yüzümü çektiğim için kafama geldi eli ve ben bayıldım evet kendimi avutmuyorum sadece bekliyorum onu affetmedim yada unutmadım her şeyin bir zamanı vardır sadece ...burda arkadaşa boşan git dememimi bekliyorsun kimse kimseye böyle birşey demeye hakkı yoktur hem konu sahibi boşanmayacam demişken çoğu bayan fiziksel yada pskolojik şiddet görüyor ya eşinden babasında abisinden veya patronundan hiç görmedim diyene inanmam ben eşimin yaptığından övündüğümümü sandın yada burda paylaşarak mutlu olduğumumu umarım hiç yaşamassın sen bu durumu hiç kimse yaşamaz evlenirken kimse böyle hayal etmez evliliğini ama şans diyorum ve saçma genellemede yapmıyorum bu senin düşünme şeklin