- 1 Ekim 2010
- 21.738
- 53.860
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben görmedim.çoğu bayan fiziksel yada pskolojik şiddet görüyor ya eşinden babasında abisinden veya patronundan hiç görmedim diyene inanmam
şans ya da kader değil. sizin kendi seçimiz. lütfen değiştiremeyeceğiniz bir şeymiş gibi bahsetmeyin.evlenirken kimse böyle hayal etmez evliliğini ama şans diyorum
1 yıldır evliyim ve eşimin eli değmedi taki 1,5 ay öncesine kadar ki ailesi yüzünden tartıştık ve ben çok ileri gittim ailesi hakkında çok kötü şeyler söyledim oda dayanmadı tokat atarken sol tarafıma geldi haklımı tabiki haklı değil affettim mi hayır etmedim o da çok kötü oldu ağladı korktu şimdi o kadar pişman ki ne yapacağını bilemiyo sürekli ...ama evet kırıldım eşime ama ben çok ileri gittim ve söylediklerim için bende pişmanım ama olan olmuş boşanmammı gerekir şimdi karşılıklı konuştuk ve ortak yolu bulduk ....ne güzel ailende ve eşinden hiç şiddet olmamış ama hani öyle yorumuma paylaşımlar olmuşki sanki her gün dayak yiyormuşum gibi olmuş ve ben herkes şiddet görüyor demedim ama türkiyede evet bu şekilde haberlerde sürekli olanlar önemli olan tekrarlamamasıNiye inanmiyorsun? Ben asla ne psikolojik, ne fiziksel siddete ogradim. Ha küçükken yaramaz oldugumda annemden terligi yerdim, fakat ergenlik döneminden sonra asla ne dövme ne baska birsey vardi ailemde. Ayni sekilde babam, annemi hiç bir zaman dövmedi, saçinin teline bile zarar vermedi. Esimdende ben asla siddet görmedim.
Yani siddet normal degildir canim. Sen siddet görüyorsun diye normal olmuyor bu. Ve adamin yaninda kaldigin süreçte ha af etmisi, ha af etmemisin neya yarar? Adam demek ki o kadar güç ile o tokati vurmus ki, sende bayilmisin. Herseyin bir zamani vardir ne demek istiyorsun? Bosanmak için neyi bekliyorsun? Biçaklanmayi mi? Ölüp gazetenin 3.cü sayfa haberi olmayimi?
Bosanmak bir hak degildir de, dayak yemek mi bir haktir? Siddet gören her bayana elbette bosan derim. Hiç bir insan siddet hak etmiyor çünkü. Siddeti mesru kilacak hiç bir neden yoktur.
Ve evet saçma genelleme yapiyorsun iste. Her kadin siddet görür diye genelleme yapiyorsun. Sirf kendini avutmak için. Sen siddetli bir evlilikte kalmak istersin fakat bunu normalmis gibi lanse etme en azindan.
Allah yardımcın olsun bende eşimden ailesi yüzünden şiddet görmüştüm geçen ay kafa tranvası geçirmiştim gözümü hastanede açtım ama değiştimi yok hayır değişmiyorlar yani
hangisi doğru?şimdi o kadar pişman ki ne yapacağını bilemiyo sürekli ...ama evet şimdi karşılıklı konuştuk ve ortak yolu bulduk
7/24 dayak yiyorum beklediğin cevap bu galibahangisi doğru?
ben size hangi sıklıkta dayak yiyorsunuz diye sormadım, üzerine tatlı yiyor musunuz da demedim. birbirinden çelişkili 2 ifadeniz var onu sordum. böyle agresif bir şekilde kontraya çıkmanızın anlamı yok.7/24 dayak yiyorum beklediğin cevap bu galiba
tabikide düzeldi bak ikimizde ünv mezunu belli bir yaşa gelmiş insanlarız her evlilikte tartışma olur evet bazen sinir krizi geçirip yanlış şeyler yapabiliriz bir yanlış bütün doğruları götürmemeli ben eşimin ailesi konusunda değişmedi demiştim bana karşı yanlışı değil evet yine ailesine istemediğim halde ara gönderiyo bu yardım amaçlı değil yanlış anlaşılmasın o konu farklı tartışmadan ordan kaynaklı o konuda değişmedi bana karşı tabikide iyi iyi olmasa yanında dururmuyum sence eşim istersen evlilik danışmanına gitmeyi bile önerdi kısacası ben o arkadaşa ailesi konusunda adamın değişmeyeceğini belirtmiştim oda yanlış anlaşıldı ama çok sert eleştiri yaptın hani karşıdakinin yaşını yada neler yaşadığını yazdığı bir cümleyle değerlendirmek yanlış burda bir cümleyle evlilik değerlendirilemezben size hangi sıklıkta dayak yiyorsunuz diye sormadım, üzerine tatlı yiyor musunuz da demedim. birbirinden çelişkili 2 ifadeniz var onu sordum. böyle agresif bir şekilde kontraya çıkmanızın anlamı yok.
soru gayet basit:
kocanız pişman olup davranışlarını değiştirdi mi, değiştirmedi mi?
hiç öyle size elma satmaya çalışan çalı süpürgeli burnu uzun cadı muamelesi yapmayın bana.
tabikide düzeldi bak ikimizde ünv mezunu belli bir yaşa gelmiş insanlarız her evlilikte tartışma olur evet bazen sinir krizi geçirip yanlış şeyler yapabiliriz bir yanlış bütün doğruları götürmemeli ben eşimin ailesi konusunda değişmedi demiştim bana karşı yanlışı değil evet yine ailesine istemediğim halde ara gönderiyo bu yardım amaçlı değil yanlış anlaşılmasın o konu farklı tartışmadan ordan kaynaklı o konuda değişmedi bana karşı tabikide iyi iyi olmasa yanında dururmuyum sence eşim istersen evlilik danışmanına gitmeyi bile önerdi kısacası ben o arkadaşa ailesi konusunda adamın değişmeyeceğini belirtmiştim oda yanlış anlaşıldı ama çok sert eleştiri yaptın hani karşıdakinin yaşını yada neler yaşadığını yazdığı bir cümleyle değerlendirmek yanlış burda bir cümleyle evlilik değerlendirilemez
7/24 dayak yiyorum beklediğin cevap bu galiba
Alıntılar niye farklı çıkmış anlamadım...ben size hangi sıklıkta dayak yiyorsunuz diye sormadım, üzerine tatlı yiyor musunuz da demedim. birbirinden çelişkili 2 ifadeniz var onu sordum. böyle agresif bir şekilde kontraya çıkmanızın anlamı yok.
soru gayet basit:
kocanız pişman olup davranışlarını değiştirdi mi, değiştirmedi mi?
hiç öyle size elma satmaya çalışan çalı süpürgeli burnu uzun cadı muamelesi yapmayın bana.
sanırım üye nickini değiştirmiş.Alıntılar niye farklı çıkmış anlamadım...
Anne baba vurur ama başkasının vurduğuna da katlanamaz. Düşüncesi tüylerimi diken diken ediyor.Zor bi durum...anne babadan dayak yediğinizi soylemissinz onların sizi kabul etmiceni dusunmussunuz.fakat abin annen baban sana vurur ama baskasinin vurduguna katlanamaz.yani alltan al desem bos alma desem bos.doluya koysam almio boşa koysam dolmuyooo.
Bence de suyu döküş amaçları konu sahibini krizden çıkarıp rahatlatmaktı.Ilk msj disindakine bakmadim yazildimi bilmiyorum ama dokulen su tansiyonunu dusurup sana iyi gelmis olabilir bunu bilincli yapmis olabilirler dusundugum gibi olmayabilir
Öz eleştiri yaparak adalet terazisini dengeleyebiliriz elbette.1 yıldır evliyim ve eşimin eli değmedi taki 1,5 ay öncesine kadar ki ailesi yüzünden tartıştık ve ben çok ileri gittim ailesi hakkında çok kötü şeyler söyledim oda dayanmadı tokat atarken sol tarafıma geldi haklımı tabiki haklı değil affettim mi hayır etmedim o da çok kötü oldu ağladı korktu şimdi o kadar pişman ki ne yapacağını bilemiyo sürekli ...ama evet kırıldım eşime ama ben çok ileri gittim ve söylediklerim için bende pişmanım ama olan olmuş boşanmammı gerekir şimdi karşılıklı konuştuk ve ortak yolu bulduk ....ne güzel ailende ve eşinden hiç şiddet olmamış ama hani öyle yorumuma paylaşımlar olmuşki sanki her gün dayak yiyormuşum gibi olmuş ve ben herkes şiddet görüyor demedim ama türkiyede evet bu şekilde haberlerde sürekli olanlar önemli olan tekrarlamaması
boşansam gel derler 3. gün sen kendin istedin evlendin diye demedik laf bırakmazlar