Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Madem pişman değilsin esas üyeliğinle yazsaydın ya.Neden yazamadın? Yoksa yazdığınla içindeki farklı mı?
![]()
sanırım üye nickini değiştirmiş.
Canım ne diyim bilmiyorum. Güzelce namazını kıl bolca duanı et düzelmesi için. Ve sessiz kal bi süre. Cevap verme o ağzını açtığında. Tartışma geçince yanından uzaklaş hemen sakince. Başka şeylerle meşgul ol hobi edin kendine yani dikiş nakış bile olur kendini öyle şeylerle oyala rahatlat hatta para kazan. Mutlu olmaya çalış. Ne diyim. ..
Tüm yorumları okumadım. Çünkü ilk okuduklarim sinirimi bozmaya yetti.ne kadar kitabı bilgilerle öğüt vermeye alışkın bir toplumuz oyle.eevet ben de gorustugum kişiyle evlendim ve daha nişanlıyken düğüne bikaç gün kala yüzüğü atmak istedim ailesi yüzünden. Ama ailenin arkandayiz istemiyorsan bırak diyen erkekleri daha o gün sen istedin sen nisanlandin ulan diye üstüme yürüdü. O gün ne olursa olsun evlenecem dedim.cdedim.cunku arkandayiz lafı koca bir yaLandi.Eşimle ciddi sorunlarımız oldu şiddet boyutuna gelmese de evde bir şeyler kirilip döküldü ama sorun hiç ikimiz değildik hep aile şunu yaptı şunu dedi vb..zzamanla birbirimizden koptuk.akoptuk.ailem yine istemiyorsan bosan arkandayiz çık o evden dedi.adedi.ama artık o Yalana kaNmazdim..hha üniversite mezunuyum memurum da kimseye de eyvallahim yok.ayok.ama genç ve dul olmayı göze alamadım. Ve iyi ki alamamış.ssular durulduu..bbiz konuşarak hallettik bazı şeyleri. Şimdi Daha bi oturdu evliliğiM.oM.o kabus gecelerin yerini Bebeğimi beklediğim geceler aldı. Eşim De mutsuz olmak için evlenmemisti ama etrafimizdakiler bizi birbirimize uzak kıldı.Insanlar sinitlenebilir yanlış yapabilir.byapabilir.bir yuva kolay kurulmuyor ve zaten bitirince de daha iyi koşullar beklemiyor insanı çoğu zaman.bence biraz zaman tanıyın birbirinize
evlendikten sonra maneviyata daha çok önem verdim elimden geldiğince ibadetlerimi yerine getirmeye çalışıyorum okuldan eşimle benim ortak bir arkadaşımız vardı ona anlattım onunda maneviyatı çok yüksek eşimle konuştu sinirlendiğin zaman evi terket sakinleşince eve gel tarzında nasihatler söylemiş
bilmiyorum biz bu duruma nasıl geldi eşim ailem tarafından çevresi tarafından çok seviyor çok düzgün bir kişiliğe sahipti efendiydi dinine bağlıydı aileme bile söylesem inanıcaklarından şüpheliyim bendeki hataları aramaya başlarlar,damatlarını kendi evlatlarından çok seviyolardı
nasıl oldu bütün bunlar içinden nasıl şeytan çıktı anlıyamadım
Tüm yorumları okumadım. Çünkü ilk okuduklarim sinirimi bozmaya yetti.ne kadar kitabı bilgilerle öğüt vermeye alışkın bir toplumuz oyle.eevet ben de gorustugum kişiyle evlendim ve daha nişanlıyken düğüne bikaç gün kala yüzüğü atmak istedim ailesi yüzünden. Ama ailenin arkandayiz istemiyorsan bırak diyen erkekleri daha o gün sen istedin sen nisanlandin ulan diye üstüme yürüdü. O gün ne olursa olsun evlenecem dedim.cdedim.cunku arkandayiz lafı koca bir yaLandi.Eşimle ciddi sorunlarımız oldu şiddet boyutuna gelmese de evde bir şeyler kirilip döküldü ama sorun hiç ikimiz değildik hep aile şunu yaptı şunu dedi vb..zzamanla birbirimizden koptuk.akoptuk.ailem yine istemiyorsan bosan arkandayiz çık o evden dedi.adedi.ama artık o Yalana kaNmazdim..hha üniversite mezunuyum memurum da kimseye de eyvallahim yok.ayok.ama genç ve dul olmayı göze alamadım. Ve iyi ki alamamış.ssular durulduu..bbiz konuşarak hallettik bazı şeyleri. Şimdi Daha bi oturdu evliliğiM.oM.o kabus gecelerin yerini Bebeğimi beklediğim geceler aldı. Eşim De mutsuz olmak için evlenmemisti ama etrafimizdakiler bizi birbirimize uzak kıldı.Insanlar sinitlenebilir yanlış yapabilir.byapabilir.bir yuva kolay kurulmuyor ve zaten bitirince de daha iyi koşullar beklemiyor insanı çoğu zaman.bence biraz zaman tanıyın birbirinize
Su kadarını söyleyeyim hepimiz hata yapabiliriz.evet şiddet çok cirkin ve kabul edilir tarafı yok ama eğer bu kişilikte biri olmadığına ınaniyorsan bir müddet sert bir tavır takın.kkirginligini fark etsin.Tabiri caizse burnu surtsun bunu bir daha yapmayı göze alamasin..aSonra konuşur ne kadar derin kirildigini hayalkirikligini anlatır bir daha bu duruma düşürme mesi için uyarirsin.sseverek evlenmiş insanlarin ulaşması Daha kolay oluyor.kendini de gözden geçir. Mesela ben kendimde çok hata gördüm. Hatta vicdan azabı çekiyorum hala aklıma geldikçe
tam olarakta olmasada benimde yaşadığım böyle birşeydi anlatmak isteyipte anlatamadıklarımı yazdın
tam olarakta olmasada benimde yaşadığım böyle birşeydi anlatmak isteyipte anlatamadıklarımı yazdın
Şiddet için hiç bir mazeret olamaz.Su kadarını söyleyeyim hepimiz hata yapabiliriz.evet şiddet çok cirkin ve kabul edilir tarafı yok ama eğer bu kişilikte biri olmadığına ınaniyorsan bir müddet sert bir tavır takın.kkirginligini fark etsin.Tabiri caizse burnu surtsun bunu bir daha yapmayı göze alamasin..aSonra konuşur ne kadar derin kirildigini hayalkirikligini anlatır bir daha bu duruma düşürme mesi için uyarirsin.sseverek evlenmiş insanlarin ulaşması Daha kolay oluyor.kendini de gözden geçir. Mesela ben kendimde çok hata gördüm. Hatta vicdan azabı çekiyorum hala aklıma geldikçe
hep haklı olmazsın. Iki taraf da kusurludur illaki
ama boşanmak Care değil
eğer cozumsuzse her yolu denedigin halde oluyorsa bütün umutlar tukenmisse evevet.ama bi kavgada bitir git diyemem.Çünkü gitmeyen ve kalıp evliliğini kurtaran çok örnek gördüm. BEkarken ben de onlara bosan diyordum. Şimdi ne akıllı kadinlarmis diyorum
Dayagi yiyip oturmussun,bir de hala pisman degilim diyorsun pess.Pisman olmamaya devam et bu gidisle daha cok dayak yer sesini cikaramaz oturursun.Seni doven bi pislige hala kocam diyorsun..KOCANLA mutluluklar,hani hala umudun varya,hani kocan ya,hani hem seven hem doven....?evleneli daha 1 yıl bile olmadı ama dün kocamdan dayak yedim bunu kendime yediremedim ne yapıcağımı bile bilemiyorum ailem çok üzülür boşananmamda zaten baba evindede abimden ve babamdanda şiddet gördüm büyük bir çoğunluğunuz aslında ayrıliboşan birdaha aynısını yapıcak diceksiniz ama boşananam kocama sadece büyük kin duyarak yaşıcam.buraya sadece içimi dökmek için yazıyorum belki göremedim hatalarım vardırda beni aydınlatırsınız.
eşimle üni.de tanıştık ve uzun süren birliktelik sonucu evlendik o ayrı bir şehirde ben ayrı bir şehirdeydim ailem istemedi evlenmemizi uzak yere gitme kızım dedi hep ama dinlemedim çünkü sevdiğim adamın hiçbir olumsuz tarafı yoktu taki düne kadar...
aileside bir o kadar iyiydi ellerinden gelenin hepsini yapmaya çalıştılar düğünümüzde birbirlerini tutan bir aileydi bizim ailemizde hiç böyle bişey yoktu.aileler tanışmaya başladıklarında ilk buraya geldiler iyi bir yerde oturuyorduk siteydi oturduğumuz yer orta sınıf bir yerdi.biz tanışmaya gittiğimizde ilk defa evlerini gördüm şaşırmıştım kötü denilebilicek 3 katlı sadece tuğlası olan binanın içinden kötü kokular gelen binanın içi döküük olan bir yerdi(halada öyle) ailem görüncede şaşırdı çünkü bende o binada oturucaktım eşim ve ailesi öyle istiyordu.
ailem sen bilirsin biz karışmayalim dediler .bende o binada oturmak istemediğimi söylledim kötü gelin oldum görümcelerim arkamdan deli diye söylenmişler hep.ailemi o kadar yolu götürüp hayır ben istemiyorum olmucak bu iş dönelim evimize demek ayıp geldi bir ev yüzünden ayrılmayalım istedim kabullendim 2.katta k.validem 3. katta ben oturucaktım öylede oldu.
ama ne zaman misafiri geldi koştum tartışmalarımız oldu eşimle hep aramda onun ailesini gördüm.eşime defalarca söyledim açma kapıyı biz kendimiz halledelim aramızdaki problemi yok olmadı onlar her sesimizi duyduklarında yukarı çıktılar ablaları k.validem hep içimizde oldular. dünkü tartışmamızda da yine aynı şeyler oldu dudağımı patlattı üstüm kan içindeyken annesi ve ablalrı geldi üstüme 1 sürahi su döküp (ayılmam içinmiş) oğlum karnın açmı diyip gittiler sadece yazıklar olsun size diyip kapıyı çekip gittiler
bunca şeye göğüs geripte ailemi,akrabalımı arkadaşlarımı bırakıp hiç istemediğim bir yere sedaece eşim için geldim mutlu olalım diye.Değdimi koca bir hayır pişman değilim hiçbirşeyden pişman olmadığım gibi bana hayatımın dersi oldu.
dayaga gelene kadar neler yasadınız acaba
hiçkimse kendi kendini yargılamaz ya ondan sordum..
Iyi de onlar kardeş sen enişteleri aramazsın ama kendi âbin olsa ararsın
asıl tartışma sorunumuz görümcemdi, görümcemle aram iyi olmadı düğünden beri aramızdaki iletişim bir türlü tutmadı bir gün eşimin dışarı çıkması sebebiyle tartıştık görümcemle ben eşimin dışarı çıkmamasını beraber bişeyler yapalım istedim görümcemde çıksın dışarıya evlendi diye hep senle oturucak değildiya diye bir tabir kullandı canım sıkıldı böyle demesine bende herkez kendi kocasına baksın karışma dedim avazı çıktığı kadarda bağırdı hiçbirşey demeden çıktım evime eşimde yanımdaydı oda duydu sonra yanıma geldi anlaşamıyorum onunla konuşmucam dedim eşimde tatam konuşmazsın artık dedi olay kapandı
aradan 1 ay geçince görümcemin eşi rahatsızlandı geçmiş olsuna gidelim dedi eniştemi severim gidelim dedim 5 tane görümcem var 3yle birlikte gidicektik ben görümcelerimi arıyorum onlar eşimi arıyolar sinir oldum böyle şeyleri kadınlar ayarlar beni niye aramıyolar ben gidip eniştelerimi arıyomuyum çok ayıp ediyolar insan yerine saymıyolar beni BEN GİTMİYORUM dedim.ondan sonra başladı zaten sen benle dalgamı geçiyosun ne var beni aradılarsa arasınlar herşeyde bişey arıyosun rezil ediyosun beni her yerde diye söylenmeler bende sinirimden saldırdım eşime oda mislisiyle cevap verdi tabi gerisi yazdığım gibi
Iyi de onlar kardeş sen enişteleri aramazsın ama kendi âbin olsa ararsın
Gereksiz şeylere takılmış karşılıklı gerilmişsiniz
Eşin haddini aşmış şiddetin affı zor