Ben ne yaşadım yahu?

Zaten bu konuda alındım daha doğrusu alınmak değil üzüldüm hiç hoş bir kelime değil. Hassas evrt ben her zaman alttan alıyorum bu ilk değil zaten daha önce de ters ters konuştuğunda oralı olmadım hassas diye düşünerek

Demek ki istememiş gelmenizi uygun değilmiş . Eşimi üstüne salmasın derken de demek ki Eşiyle bu konuda tartıştı . Eşine söyle uygun bi dille gelemeyeceğiz desin anlamında Demiş işte . Sende herseyi ters anlamaya biraz meyilli biri misin ?

Arkadaşlar konuyu ben uzAtmadım ki zaten konuyu kapatım tamam dedim ve tamam dememe rağmen uzatan kendisiydi açıklamalarını. Yani o bana öyle dediğinde öyle mı bilmiyordum dedim.

Pansiyonda kalacağız zaten vs diyip uzatmışsınız...
Sonra grup kurmalar yüzleşmeye calışmalar...
Her şey bittikten sonra mesaj kopyalayıp göndermeler...

Annesi kanser kadının, kemoterapi çok zorlu bir süreçtir, allah kimseye yaşatmasın...
siz tatil planı yapıyorsunuz, görüşelim vs diye.
Kadının kocasında problem hem düşüncesiz hem de eşinin ve annesinin durumunu ciddiye almamış ama sizin düşünceli olup kadının durumunu anlamanız gerekiyordu.

Kadın ne kadar bunaldıysa, eşi ne kadar sıkıştırdıysa, üstüme salmayın demiş.
Muhtemelen eşiniz eşine senin eşin jameyaya böyle böyle demiş diye açıkladı durumu.
Onun yerine bir bahane uydurup gelmiyoruz deseydiniz bunları da yaşamazdınız

Kadin hakli, annesi ucan kustan enfeksiyon kapabilir. Bebeklerin de bir yasa kadar her turlu asisi tamamlanmiyor. Kadin yalan soylememis, zaten kanser hastasi bir insanin evine gitmek de sacmalik mikrop tasiyabilirsiniz, canlari burnundadir rahatsiz edebilirsiniz. Kadin gelmeyin dediginde tamam diyip kapatacaktiniz, ben boyle bir sey bilmiyorum tarzi bir sey yazmaya gerek yokmus bence.

Ya kadinin kocasi isguzar ya sizinki cozemedim evde kanserli bir insan var kafalarina gore misafirlik ayarliyorlar.

Ve evet, bağışıklığı düşürdüğü için, kemoterapi gören insanların çocuklardan, bebeklerden, kalabalık ortamlardan uzak durması gerekir...

kadının annesi kanser. eşi de iş arkadaşlarını toplayıp tatil yapma peşinde. kadın uygun değil dese de demek ki dinlemiyor. bıkmış laf anlatmaktan demek ki. hak verdim ben ona.
Benimle konuşuyor dikkatini çekerim eşiyle değil. Eğer bıkmışsa eşine tepki vermesi gerekir bana değil. Ben zaten gitme taraftarı değildim ona da söyledim yazarken.

Ve evet, bağışıklığı düşürdüğü için, kemoterapi gören insanların çocuklardan, bebeklerden, kalabalık ortamlardan uzak durması gerekir...
Kalabalık misafir gidiyordu. Her neyse mevzu bu değil ben gelmeyin demesine değil başka birşye takıldım.

Ya kadinin annesi hastaymis NEDEN daha fazla uzerine gidiyorsun? Ayrica bebeklere yapilan OPV aşısı, bağışıklığı düşük olan kisilerde enfeksiyona sebep olabiliyor. Zaten cani sıkkın olan, kocasi da anlayissiz olan, annesi kanser olan bir arkadasinizi bosyere üzmüşsünüz... ne tatilmiş. Kadinin annesi ölüyor, yemişim tatilini!!!

Devaminda biz zaten baska bi yerde kalacagiz diyerek uzatmissiniz.
Karsi taraf da israr ediyorsunuz sanmis.
Ondan sonra aciklamaya devam etmis.
Sonrasinda al beni gruba aciklama yapayim diyerek bir kez daha uzatmissiniz.
Ertesi gun mesaj yazarak tekrar konuyu acmissiniz.
Evet kadin yanlis bi sey soylemis ama ne yasadigini bilmiyoruz. Hem annesinin stresi hem esinin okuzluguyle sacmalamis olabilir,bunalmis olabilir.

Son düzenleme:

Konuyu nerelere bağladınız pes.
Ben zaten kadına tamam bilmiyordum dedim. Konuyu uzattıkça konu uzadı yani her konuyu uzatıyor en basit şeyleri bile. Bunu da kendisi uzattı ben değil

Evet arkadaşınızın dediği doğru. Benim 2 yaşındaki yeğenim tedavi görürken oğlumla yanyana getirmemeye dikkat ettik.
Ama biz kemoterapi sırasında değil ilik naklinden sonra vücut aşırı savunmamız olduğu için küçük bebekle yanyana gelmemeli. Oğlum aşı olmadan önce görüştük ve 6 ay görüşmedik mesela.

Hatta evde akvaryumda balık vardı onu bile göndermişlerdi..

Sizlik bir şey yok. Bencillik edip alınganlık yapmayın tabiki..

Kadın bana eşimle sizin yüzünüzden tartışıyoruz diye ima etmiş,ben ona sessiz kalıp tamam diyemezdim al gruba açıkliyim olanı dedim.
Konuyu kapatsınlar diye!
Biz başka yerde kalıcakTIK gelseydik dememin sebebi kendisi konuyu defalarca açıkladığı için.

Kalabalık misafir gidiyordu. Her neyse mevzu bu değil ben gelmeyin demesine değil başka birşye takıldım.

Sizin kocanız kadının kocasına senin karın böyle böyle demiş dediyse,
Adam da vay efendim sen benim arkadaşıma nasıl gelme dedin diye kadının üzerine gidecek kadar öküzse, kadının suçu yok kusura bakmayın.
Bunaltmışsınız işte. Gidin başka yerde yapın tatilinizi

Bencillik edip bu konuda alınganlık yapmadım ben konuyu yazarken buna alındığımı yazmadım. Kocamı üstüme salmasın demesine takıldığımı belirttim.

arkadaşınız daha çok eşinin anlayışsızlığından bunalmış olay da size patlamış bence, siz sorunu çözmeye çalıştıkça daha da dallanıp budaklanmış.. ama arkadaşınızın ne kadar sorunu olursa olsun kurduğu cümleyi haklı çıkarmıyor

Eşim onun eşine bişey demedi hanımefendi bunalan taraf da benim kusura bakmayın her mevzuyu sakız gibi uzatmak gibi bir yapısı var kadının. Bu mevzuyu da uzatırke tersleyerek konuşması beni cileden çıkarttı. Ki ona rağmen de tepki vermedim kadına. Tatil yapmaya da gitmeyi düşünmüyordum zaten.

Bencillik edip bu konuda alınganlık yapmadım ben konuyu yazarken buna alındığımı yazmadım. Kocamı üstüme salmasın demesine takıldığımı belirttim.

Azıcık anlayışlı olup, durumu akıl edip kocasına başka bir bahane uydurup gelmiyoruz deseydiniz madem.
Erkekleri anlıyorum, düşüncesizlik konusunda çığır açıyorlar da siz kadın olarak nasıl bu kadar düşüncesiz davranıyorsunuz onu anlamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…