- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Zaten bu konuda alındım daha doğrusu alınmak değil üzüldüm hiç hoş bir kelime değil. Hassas evrt ben her zaman alttan alıyorum bu ilk değil zaten daha önce de ters ters konuştuğunda oralı olmadım hassas diye düşünerekKonu gereksiz yere uzatılmış, sinir stres olmamak için bir daha hiç açmayın. Eşiniz ve arkadaşı sağlık bakımından konuya pek vakıf olmayabilir ama kadının annesi söz konusu olduğu için arkadaşınız belli ki çok hassas. Yine de "üstüme salmasın" lafı hiç hoş değil, burda çok haklısınız.
Arkadaşlar konuyu ben uzAtmadım ki zaten konuyu kapatım tamam dedim ve tamam dememe rağmen uzatan kendisiydi açıklamalarını. Yani o bana öyle dediğinde öyle mı bilmiyordum dedim.
Benimle konuşuyor dikkatini çekerim eşiyle değil. Eğer bıkmışsa eşine tepki vermesi gerekir bana değil. Ben zaten gitme taraftarı değildim ona da söyledim yazarken.kadının annesi kanser. eşi de iş arkadaşlarını toplayıp tatil yapma peşinde. kadın uygun değil dese de demek ki dinlemiyor. bıkmış laf anlatmaktan demek ki. hak verdim ben ona.
Kalabalık misafir gidiyordu. Her neyse mevzu bu değil ben gelmeyin demesine değil başka birşye takıldım.Ve evet, bağışıklığı düşürdüğü için, kemoterapi gören insanların çocuklardan, bebeklerden, kalabalık ortamlardan uzak durması gerekir...
Ben o anlamda haksız bulduğum söylemiyorum zaten onu söylediğinde bilmiyordum böyle birşey olduğunu dedim.
Bilsem zaten hiç sormaZdım dedim ama devamında konuyu kapatmama rağmen ısrarla yazdığı için eşine hakaret ettiği için,resmen bizim yüzümüzden kavga ettiğini ima ettiği için eşiyle konuşmak istediğimi söyledim boş yere gerilmesinler diye. Yoksa zaten ben telefonu bırakmış kızımla ilgileniyordum msj geldikçe baktım ve uzatıyor diye o şekilde yazdım.
Kadin hakli, annesi ucan kustan enfeksiyon kapabilir. Bebeklerin de bir yasa kadar her turlu asisi tamamlanmiyor. Kadin yalan soylememis, zaten kanser hastasi bir insanin evine gitmek de sacmalik mikrop tasiyabilirsiniz, canlari burnundadir rahatsiz edebilirsiniz. Kadin gelmeyin dediginde tamam diyip kapatacaktiniz, ben boyle bir sey bilmiyorum tarzi bir sey yazmaya gerek yokmus bence.
Ya kadinin kocasi isguzar ya sizinki cozemedim evde kanserli bir insan var kafalarina gore misafirlik ayarliyorlar.
Kadın bana eşimle sizin yüzünüzden tartışıyoruz diye ima etmiş,ben ona sessiz kalıp tamam diyemezdim al gruba açıkliyim olanı dedim.Devaminda biz zaten baska bi yerde kalacagiz diyerek uzatmissiniz.
Karsi taraf da israr ediyorsunuz sanmis.
Ondan sonra aciklamaya devam etmis.
Sonrasinda al beni gruba aciklama yapayim diyerek bir kez daha uzatmissiniz.
Ertesi gun mesaj yazarak tekrar konuyu acmissiniz.
Evet kadin yanlis bi sey soylemis ama ne yasadigini bilmiyoruz. Hem annesinin stresi hem esinin okuzluyle sacmalamis olabilir,bunalmis olabilir.
Kalabalık misafir gidiyordu. Her neyse mevzu bu değil ben gelmeyin demesine değil başka birşye takıldım.
Bencillik edip bu konuda alınganlık yapmadım ben konuyu yazarken buna alındığımı yazmadım. Kocamı üstüme salmasın demesine takıldığımı belirttim.Evet arkadaşınızın dediği doğru. Benim 2 yaşındaki yeğenim tedavi görürken oğlumla yanyana getirmemeye dikkat ettik.
Ama biz kemoterapi sırasında değil ilik naklinden sonra vücut aşırı savunmamız olduğu için küçük bebekle yanyana gelmemeli. Oğlum aşı olmadan önce görüştük ve 6 ay görüşmedik mesela.
Hatta evde akvaryumda balık vardı onu bile göndermişlerdi..
Sizlik bir şey yok. Bencillik edip alınganlık yapmayın tabiki..
Sizin kocanız kadının kocasına senin karın böyle böyle demiş dediyse,
Adam da vay efendim sen benim arkadaşıma nasıl gelme dedin diye kadının üzerine gidecek kadar öküzse, kadının suçu yok kusura bakmayın.
Bunaltmışsınız işte. Gidin başka yerde yapın tatilinizi
Bencillik edip bu konuda alınganlık yapmadım ben konuyu yazarken buna alındığımı yazmadım. Kocamı üstüme salmasın demesine takıldığımı belirttim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?