Ben ne zaman evlenecegim

Boyleysen derken pardon da ben kötü bir şey mi yazdim fikir almak istedim sadece pandemi bitse tekrar pastanede çalışabilirim isim gucum var evlilik konusu acmak icin çok mu küçüğüm
Ben ne zaman evleneceğim demek için çok küçüksün kuzucugum...bu dönemde geçecek, evlilik çok başka birşey, sabret ve en iyisini bekle.

Yav bırak evlenip napcan, evlenenlerin başı göğe ermiyo emin ol şu anki hayatını ararsın:KK14:

O diil de.. kizim var nisan'da 3 yasina girecek.. 24 yasinda bana anne ben neden evlenemiyorum dese hayatimin en buyuk hayal kirikligi olur heralde..

Bu ara ne kadar çok evlenemiyorum diye konu açılıyor artık dalga geçildiğini düşünmeye başladım şaka gibi 24 yaşında ne zaman evleneceğim diyor allahım sabır ver :işsiz:
Ben anlamadım sizi .pandemi sonrası tekrar pastanede çalışacağım yani 3bin alıyordum kendi ayaklarımin üstünde duruyorum .evlenmeyi istemem neden garipsendi anlamadım

Neden anne olmak istiyorsunuz? Gerçekten neden? İyi anne olmaktan kastınız nedir? Ya da tam evlenilecek adam ama çocuk istemiyor en az 10 yıl, ne yapacaksınız?

Yav bırak evlenip napcan, evlenenlerin başı göğe ermiyo emin ol şu anki hayatını ararsın:KK14:
Evet genelde oyle diyorlar keske kendi başımıza cocuk yapabilseydik inanin çocukları o kadar seviyorum ki analik duygusu sardi ondan hep bunlar😂

Çok evli ve totosu yeni koltuk yüzü görmüs bir ablan olarak tavsiyem acele etme🤦🏻‍♀️😆
Gün gelir aynaya bakarsin..gelin bası gelin makyaji kuaförde kocani beklersin gelip almasi icin 🤪 kısmet nasip neyse o zamani gelince kacamazsin zaten..hakkında hayirli olani gonlune nasip etsin insallah Allah kuzucum 💗

Ben anlamadım sizi .pandemi sonrası tekrar pastanede çalışacağım yani 3bin alıyordum kendi ayaklarımin üstünde duruyorum .evlenmeyi istemem neden garipsendi anlamadım
Cunku 24 yasindaki bir kadinin neleri basarabilecegini, vizyonunu ne kadar gelistirebilecegini biliyorum. Evlenmeyi istemekte sakinca yok, bunu dert gorecek kadar dar bakis acisina sahip olmakta sikinti var.

Evet genelde oyle diyorlar keske kendi başımıza cocuk yapabilseydik inanin çocukları o kadar seviyorum ki analik duygusu sardi ondan hep bunlar😂
İyi valla sizde dürtü de var😄 aynen çocuk sahibi olmak isteyenler kendi başına olabilseydi de başını yakmasalardı😄😄

Evlenip basi goge erenler acil yorumlara cöksün 😂
Allah allah yani illa ki evlenirsiniz arkadasim,24 yas nedir ki,bu forum cidden kafayi yedi biri gelir 29 yasinda evde kaldim der,oteki gelir ne zaman evlenecem der, bi saniye kristal kureme bakip soyliim hemen 😆

Ben de onu soruyorum aslinda nasil bir sey evlilik bi abim 5 yillik evli cocuklari var sagolsun yengem cok iyi insandır anne babamin da evliliği cok örnek teşkil etmesede bunu babanneme bağlıyorum onun dışında guzel bir sey gibi geliyor😄
Şimdi şöyle söyleyeyim eğer ki severek evlenmişsen, aşk evliliğiyse yanii evet evlilik güzel şey. Ama inan hiç kolay değil, başlı başına bir sorumluluk. Maddi sıkıntılar oldu mu mesela bi evlilikte kim ne derse desin ne huzur kalıyor o evde ne de aşk. Ve gerçekten hadi ilk bir yıl laylay lom ayları, ama sonrası welcome to reality life🙅🏻‍♀️ Gerçek hayata hoş geldiniz, evliyim ve mutluyum şu an, amaa dört yıl öncesine dönsem sanırım evlenmek için acele etmezdim ya, sevgili olarak devam ederdim bi süre daha ve hatta yalnız bile olabilirdim düşün artık🥳

Merhaba millet ! Benim aktif hesabim var ancak o diger hesabimda genel olarak yemek uzerine paylasim yaptigim icin bu sayfadan yazmak istedim . Ben 24 yasindayim laboratuvar okudum 2 yillik baktim bana gore degil birakip bir pastanede calismaya basladim imalat bolumunde . 2 yil calistim sonra pandemi girdi ben de gecen şubat ayindan beri calismiyorum .konu şu benim sevgili anlaminda sadece lisede gorustugum cocuklar olmustu o da en fazla 2 ay suren seylerdi yani ergence seyler. İnanin karsima hic kimse çıkmıyor yani gelenler genelde akraba oluyor geçen dayımın oğlu ile görüştürmek istediler ya hem abi olarak görüyorum hemde akraba evliliği istemiyorum sonuçta doğacak çocukta zeka problemi bilmem her türlü hastalık çıkıyor. Simdi diceksiniz buna mi taktın evet maalesef istemeyince türlu bahane oluyor. Biri daha vardi onun da anasi dedikoducu yani tum akraba o kadinin fesatligini biliyor sirf oglu iyi diye o kadindan laf yemek de istemiyorum. Ya hani kismet kapali derler ya cidden öyle evlenmek istiyorum çünkü gerçekten çocuğum olsun onunla vakit gecireyim yaş erken çocuk doğurup onun her aninda ona yetişen genç anne olmak istiyorum. biriyle mutluluğumu hüznümü paylasmak istiyorum. Sizler ne soylersiniz bu konuda kriterlerim cok mu sizce ne bileyim sizler esinizle nasil kac yasinda tanistiniz ?
Akraba evliliği yapmayın zaten. Aşık olursunuz falan amenna, ama görücü usulu akraba ile evlenmeyin. Geçinemeyince boşanamazsınız da. Boşansanız da kurtulamazsınız. Hali hazırda akrabalar.

Evlenip basi goge erenler acil yorumlara cöksün 😂
Allah allah yani illa ki evlenirsiniz arkadasim,24 yas nedir ki,bu forum cidden kafayi yedi biri gelir 29 yasinda evde kaldim der,oteki gelir ne zaman evlenecem der, bi saniye kristal kureme bakip soyliim hemen 😆
24 doğru erken bir yaş ama ya benle anne babam arasında hep bir mesafe oldu özellikle annem yani hep bi sogukluk bazilari annesiyle dedikodu yapar alisverise gider ben de oyle olmadı hep kendi basima yaptım çoğu seyi biraz da sevgisiz büyütüldüm sanırım hem birinin beni sevmesine ihtiyacım var bunun için evlilik düşünmem çok erken olduğunu fark ettim inanin aylardir evdeyim ve yine aile icinde varligi yokluğu bilinmeyen bir kızım karakterim öyle sessiz olduğum için hani olurda biri karsima çıkar sorgulamadan pat diye kabul etmemek için buralardan tavsiye almak istedim. S
Şimdi şöyle söyleyeyim eğer ki severek evlenmişsen, aşk evliliğiyse yanii evet evlilik güzel şey. Ama inan hiç kolay değil, başlı başına bir sorumluluk. Maddi sıkıntılar oldu mu mesela bi evlilikte kim ne derse desin ne huzur kalıyor o evde ne de aşk. Ve gerçekten hadi ilk bir yıl laylay lom ayları, ama sonrası welcome to reality life🙅🏻‍♀️ Gerçek hayata hoş geldiniz, evliyim ve mutluyum şu an, amaa dört yıl öncesine dönsem sanırım evlenmek için acele etmezdim ya, sevgili olarak devam ederdim bi süre daha ve hatta yalnız bile olabilirdim düşün artık🥳

Akraba evliliği yapmayın zaten. Aşık olursunuz falan amenna, ama görücü usulu akraba ile evlenmeyin. Geçinemeyince boşanamazsınız da. Boşansanız da kurtulamazsınız. Hali hazırda akrabalar.
Dayı oğluyla evlenilir mi ya? Sakın böyle hatalara düşmeyin.
İnanin aşik olsam hadi bir nebze anlayacağım annem de sana kalmış kızım der ısrar etmez akrabalar basladi şimdiden yakistirmaya .kesin çizgi olarak belirliyorum olmaz diye.mesajlarima bakmayın normal hayatta kalp kirmamak icin çoğu zaman yalan söylüyorum insanlar üzülmesin diye kendimden ödün veriyorum .. Buralari cidden okuyan biriyim çünkü hata yapmak istemiyorum şu hayata bir kere geliyoruz acele karar vermemek için burayı actim zaten

24 doğru erken bir yaş ama ya benle anne babam arasında hep bir mesafe oldu özellikle annem yani hep bi sogukluk bazilari annesiyle dedikodu yapar alisverise gider ben de oyle olmadı hep kendi basima yaptım çoğu seyi biraz da sevgisiz büyütüldüm sanırım hem birinin beni sevmesine ihtiyacım var bunun için evlilik düşünmem çok erken olduğunu fark ettim inanin aylardir evdeyim ve yine aile icinde varligi yokluğu bilinmeyen bir kızım karakterim öyle sessiz olduğum için hani olurda biri karsima çıkar sorgulamadan pat diye kabul etmemek için buralardan tavsiye almak istedim. S
Evlenmek oyle pat diye verilecek bir karar degil. Once birini tanirsiniz,seversiniz,bir iliski yasanir. Sonra bakarsiniz evlenilir mi evlenilmez mi diye. Daha ortada iliski yok adam yok,eee ne zaman evlenicem diyorsunuz. Boyle dusunurseniz karsiniza cikan ilk adamla evlenir hata yaparsiniz. İnsanlari tanimadan es seciminde dogru noktayi yakalayamazsiniz. Once insan taniyin,sonra bakarsiniz. Sorgulamadan pat diye kabul etmemeniz icin bir yasanmisliginiz olmali,tecrube etmelisiniz hayati. Sonra 20li yaslarda bir koca alio 40larda mutsuz anneler oluyorsunuz cogunlukla. Bu riske degmez

Bu ara kk hormon patlaması yaşıyor.🤪 evde kaldımlar, ne zaman evlencemler😂 bence 24 yaş asla geç bi yaş değil bunları sorgulayacak ve dert edecek kadar🙄 akışına bırakın yani bu yaşta

Akraba evliligi istememen çok doğru ne olacagi hic belli olmaz tabi ki. Ben de 26 oldum daha yeni sevgili var evlilik yok valla bekarlikta ayri bir dert. İşim olsa kariyer olsa bu kadar takmam ama niye bu evliler her şeyleri mükemmel gibi paylasim yapiyorlar sanki

Akraba evliligi istememen çok doğru ne olacagi hic belli olmaz tabi ki. Ben de 26 oldum daha yeni sevgili var evlilik yok valla bekarlikta ayri bir dert. İşim olsa kariyer olsa bu kadar takmam ama niye bu evliler her şeyleri mükemmel gibi paylasim yapiyorlar sanki
Emin ol gözüne gözüne sokuyorlarsa bı b.kluk vardır. Üzülmeyin vallaha 😔

daha çok gençsiniz, 24 yaş nedir ki
akran sayılırız ben çoook uzun yıllar istemiyorum evlilik. biraz kendinizi tanıyın kendinize vakit ayırın. illa ki karşınıza birisi çıkar. çocuk konusunda da belirli bir olgunluğa ve bilgi birikimine erismeden olmasa daha iyi bence. annenin de bebeğin de iyiliği için.

Back
X