- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
- Konu Sahibi Mutlu_sonn
Ah ah ne çok hamile kalmayı isteyen insan var başta ben olmak üzere. Buda bizim sınavımız sanırım... yine adet belirtilerim başladı bu ayda olmadı nasip kasım ayına

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Hiç inancım kalmadı" bunu yıllarca ve yıllarca sabreden insanlar bile söylemiyor
1 yıldan bahsediyorsunuz, hiç sorun olmasa dahi bir yıl olmadan doktorlar muayene etmez diye biliyorum.
Bir arkadaşımın eşi için "milyonda bir çocuğunuz olabilir" dediler, birkaç doktora gittiler, eşi ameliyat oldu bu yüzden ve ameliyattan çıktığı gün arkadaşım hamile olduğunu öğrendi.
Yani bebek ameliyattan önce gelmiş bile.
Demem o ki umut her zaman vardır.
Sizin için dua edeceğim.
Asla umut etmekten vazgeçmeyin.
İnşallah en hayırlı bir zamanda haberini alırsınız.
Bir de eklemeden geçemeyeceğim çevreyi takmayın. Çocuğu olana bu devirde çocuk mu, ne gerek var tepkileri, çocuk istemeyene başka saçma tepkiler, ağzı olan konusuyor.
Ah ah ne çok hamile kalmayı isteyen insan var başta ben olmak üzere. Buda bizim sınavımız sanırım... yine adet belirtilerim başladı bu ayda olmadı nasip kasım ayına![]()
Bende sandim senelerdir olmuyor odar karamsar olmayin biraz sabir dua hemde rahat olmak lazim bu kanitlanmis birsey sitrese sokuyor insani nekadar cok düşünmek okadr şansini azaltir umarim allah gönlünuze gore veriri
canım bir senedir olmuyo çocuğum hatta bir seneyi de geçti biraz.Eşimde sperm hareketsizliği çıktı ve iğne verdi eşime bitecek bir tane kaldı ve tekrar doktora gideceğiz.Ama hiç inancım kalmadı nedense.
Rabbim hayırlısıylaa kucağına almayı nasip etsin canım..Keçiboynuzu kürünü nasıl yaptınız peki?Esim de de sperm yavasligi vardi ve ileri hizli miktari cok azdi. Keciboynuzu kuru yaptik ve iki ayda degerler 3 katina cikti. Sonra da proxeed plus kullandi. Suan sonucu imza kismimda gorebilirsin :)
Daha dur vanm canm ya yolun basindasin biz napalim yillardir ugrasiyoruzcanım bir senedir olmuyo çocuğum hatta bir seneyi de geçti biraz.Eşimde sperm hareketsizliği çıktı ve iğne verdi eşime bitecek bir tane kaldı ve tekrar doktora gideceğiz.Ama hiç inancım kalmadı nedense.
Daha dur vanm canm ya yolun basindasin biz napalim yillardir ugrasiyoruz
Tedavisi varsa olacak inş öyle düşun
4.5 senedirsen nezamandır bekliyorsun canım?
Allah büyük o zamanını bilir duani eksik etme dilinden ve inançla et dualarını.. Hayırlısı olsun inşallah gönlünden geçeni Rabbim sana verir hayırlısıyla..Ben ne zaman hamleyim diyeceğim?Ne zaman kocamın karnımı sevdiği zamanı yaşayacağım? Ne zaman bana milletin sen ne zaman doğuracaksın sorularından kurtulacağım?? Sorular sorular..şu an da bunları ağlayarak yazıyorum çünkü ne kocama çok üzüldüğümü belli edebiliyorum ne de kimseye bişey anlatabiliyorum.Sadece namazımı kılıp ağlayarak Allah'a dua edebiliyorum.O'ndan başka derdimi anlatabileceğim kimse yok... Çünkü insanların bana üzülmesini,acımasını istemiyorum anlattığımda...Etrafımdaki arkadaşlarımın hepsi şu anda hamile..ortamda bu konuda konuşulmasını bile istemiyorum ama bu onların mutluluğu onlardan beni düşünmelerini isteyemem ki...mutsuzum hemde çok mutsuzum....Ne olur bana dua edin...
Dualarıma sarılıyorum zaten canım..inşallah canım..Allah büyük o zamanını bilir duani eksik etme dilinden ve inançla et dualarını.. Hayırlısı olsun inşallah gönlünden geçeni Rabbim sana verir hayırlısıyla..
Hakkımızda hayırlısı olsun canım bende tedavi asamasindayim yeni başladım..Dualarıma sarılıyorum zaten canım..inşallah canım..
Hakkımızda hayırlısı olsun canım bende tedavi asamasindayim yeni başladım..
Yumurtalık catlamiyomus bendede canmsorunun nedir canım senin?
Kist vardı tedaviyle geçti ondan sonrada catlatma iğnesi oldum ilaçlar jeller başladım iste hayırlısı insallah..sorunun nedir canım senin?
anladım canım rabbim en kısa zamanda seni bebeğine kavuştursun inşallahYumurtalık catlamiyomus bendede canm
kisti nasıl anladın canım peki? aslında benim de iki seferdir ilişkiden sonra aşırı derecede kasık ağrım oluyo korkuyorum bişey vardır diye.doktora iki kez gitmiştim bişey yok tertemiz dedi ama işte...Kist vardı tedaviyle geçti ondan sonrada catlatma iğnesi oldum ilaçlar jeller başladım iste hayırlısı insallah..
ay ağzın bal yesin senin ne güzel söledinbana bak ,ister aptala malum olur de ister iyisin içine doğuyo de,senin çok kısa zamanda bi kızın olacak,bak ratapa demişti dersin ,haberi alınca beni de burdan haberdar et![]()