• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN NE ZAMAN HAMİLEYİİM DİYEBİLECEĞİM:(

bende aynı psikoloji içerisindeyim :KK43: yaklaşık 6. ay oldu bırakalı ama hala tık yok. doktora gidiyorum eşimde de bende de sıkıntı yok, olmuyor demek için erken deyip gönderiyorlar. her ay ümitlenip olmadığını gördükçe kahroluyorum :KK61:
ah ah beni en iyi sen anlarsın o zaman.Her ay bu sefer beklemeyeceğim diyorum ama adet günüm yaklaştıkça kafam hep aynı şeyi konuşup duruyor maalesef.Rabbim isteyen herkese,bize nasip eder inşalllah.

ah ah beni en iyi sen anlarsın o zaman.Her ay bu sefer beklemeyeceğim diyorum ama adet günüm yaklaştıkça kafam hep aynı şeyi konuşup duruyor maalesef.Rabbim isteyen herkese,bize nasip eder inşalllah.
şuan 9 günüm kaldı meraktan kuduruyorum Rabbim bu ay güldürsün artık yüzümü. isteyen herkese nasip etsin çok ama çok zor bi süreç :(

inşallah Rabbim hayırlısıyla inşallah nasip eder. doktora ne için gidiyorsun ne durumdasınız?
canım zAten daha önce de gitmiştik eşimle 1.5 yıldır olmayınca .Eşimin kontrolü vardı.çok şükür herşey normal çıktı.bende daha önceden gitmiştim ama bidaha gitmek istedim başka bir kadın doğum doktoruna gittim.adetin 3. günü gel dedi oraya gidicem bakalım bişey çıkacak mı.

canım zAten daha önce de gitmiştik eşimle 1.5 yıldır olmayınca .Eşimin kontrolü vardı.çok şükür herşey normal çıktı.bende daha önceden gitmiştim ama bidaha gitmek istedim başka bir kadın doğum doktoruna gittim.adetin 3. günü gel dedi oraya gidicem bakalım bişey çıkacak mı.
hımm anladım canım inşallah en kısa zamanda bebişine kavusursun. bende adetimin üçüncü günü gitmiştim kan testi yapmıştı 5. gün klomene başladım. iki yumurtam oluşmuştu inşallah bu ay tutmuştur :(

hımm anladım canım inşallah en kısa zamanda bebişine kavusursun. bende adetimin üçüncü günü gitmiştim kan testi yapmıştı 5. gün klomene başladım. iki yumurtam oluşmuştu inşallah bu ay tutmuştur :KK43:

sadece kan testi mi yapıyorlar canım alttan bakar mı ki diye düşünüyorum ben ya

ay çok sevindiiim hadi gözün aydın canım rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip eder inşallah.bana da dua etmeyi unutma olur mu?nasıl anladın hamile olduğunu testle mi yoksa belirti oldu mu?
çok teşekkür ederim canım ilk idrar testi yaptım günümden önce sonrada kan testi yaptırdım. etmez miyim hep dualarımda zaten Allahım tüm isteyenlere nasip etsin...

Hayırlı olsun saglikli kucagna almayida nasip etsin Rabbim..
inşallah Allah razı olsun

Back
X