Allah yardımcın olsun gerçekten çok çok zor zamanlar geçirmişsin ya gerizekalı dmek istiyorum o adama ne demek ya düğün günü bırakılması falan Allahım daha neler görücez... ama böyle olaylar çok fazla yaşanıyor sanırım kk forumda bi baksan araştırsan senin gibi yazan bisürü kadın var ve hepsi içine kapanmış insan yaşamayınca ne diceğinide bilmiyor ama psikolojik yardım almalısın bence kesinlikle ilaç kullanma onlar daha beter ediyor ama sosyalleşmelisin konserlere gidip bağra çağra şarkı söyleyip rahatlayabilirsin farklı ortamlar keşfedebilirsin yeni arkadaşlar bulabilrsin bence.... Kolay gelin umarım herşey gönlünce olur.
Teşekkürederm... Kendimi çok değiştrdim o olaydan sonra... O istyor diye kapanmıştım evet malesef .... Böyle birşeyi insanın kendi isteğiyle yapması lazım fakat öyle aptaldım ki o istyor diye ne istedyse hep yaptım.... Ve o olaydan sonra başörtüsünü çıkardım ve "bundan sonra ben istemedikten sonra kimse bana birşey yaptıramaz.. kendinde başka kimseye değer vermeyeceksin" dedim kendime.... saçımı değiştrdim giyimim herşeyim değişti... hiç arkadaşım yok fakat kendi çapımda sosyal aktivitelerde bulunuyorum... ama bi süre önce berbat durumdaydım evden dışarı çıkamıyorudm... bi 6 aydır düzelmeye başladım... burası küçük bi yer ve psikolojik yardım alableceğim iyi bi uzman yok malesef
böyle erkekler olmaz olsun! allaha havale et. insallah bu zor günleri atlatirsin, iyi kalpli biriyle evlenirsin ve mutlulugu yakalarsin. kendini toparlamaya calis, allah yardimcin olsun.
Yaşadıkların çok zor şeyler.. yani ben yaşadıklarını tahayyül bile edemem Allah yardımcın olsun sabır versin.. Canım sürekli geçmişi düşünüp kendini daha da üzme... Geçmişe takılı kalırsan geleceğine yön veremezsin... Ailenin söylediklerine kulaklarını tıka otur dersini çalış.. Hayat evlenmekten çocuk sahibi olmaktan ibaret değil.. Önce işini yoluna koy kafanı karıştırıcak seni oyalıycak şeylerden uzak dur... ve bol bol dua et Rabbim ardımcı olucaktır..:26:
hangi ildesin..........
Çok üzüldüm canım Allah'ından bulsun nedemek yaaaa gencecik kızcağıza ortada bırak emin ol Allah onu senden fazla utandırır merak etme kimsenin ahı kimsede kalmaz benim arkadaşım tıpatıp aynısını yaşadı düğün günü nikaha gelmedi pislik arkadaşım zavallım 2 gün bekledi gelinliği üzerinde canım benim yaa sonra nemi oldu arkadaş kendini dualara namaza başladı hatta sohbete gittiği ortamda hoca bunları aynı dergahdan bir çoçukla tanıştırdı. İnan arkadaşım şimdi mutlu çoçuklu eşi üzerine titriyor hatta bazen diyor eşim için bunları yaşadıysam ben tekrar razıyım iyiki bırakmış beni düğünde diyor çünkü o pislik iki tane eş bırakmış belki arkadaşımla evlenseydi onunlada ayrılırdı kız hep dua ediyor o ğün gitti diye inşallah sende bulursun sana değer veren birini çokda mutlu olursun canım
sağolun... bu mübarek cuma günü inş. rabbim dualarınızı kabul eder.. gerçekten dua ya çok ihtyacım var... geleceğimden endişeliyim.. evlilik korkusu oluşmaya başladı.. sanki biriyle tanışsam herşey güzel gitse düğün günü bi problem olacakmş gibi geliyor.. evlilik korkusu oluşmaya başladı.. dualarınıza ihtyacım var..
sağolun..... Benim de tek ümidim kpss yi kaznıp ekonomik özgürlüğümü elime alıp buradan gidip başka bi yere yerleşip kendime yeni bi hayat kurmak fakat ailem böyle tepemde evlen yaşın geçti evde kaldın dedikçe yapacağım şeylere adapte olamıyorum.... açıktan lisans okudum ve o zor günlerde zarzor ders çalştım ve şükür mezun oldum... şimdi kpss ye tam 1 yıl var ve son kez kendime şans tanımak istyorum... ama annem "1 yıl var kpss ye... diyelim kazandın ikinci atamalara kalırsan yaşın 27 olacak, ya peki iyi bi puan alamadın 1 yıl boşa gidecek.. bak bizim bulduğumuz kişilere evet de, gelsin istesin hemen düğün yapalım insanlarında çenesi kapansın" diyorlar ve ben bu şeklde derslere adapte olamıyorum... arkadaşlarımla tlefonda görüşüyorum hepsi evli ve bana evlen artık diyorlar , evlilik çok güzel birşey vs... halden anlamıyor kimse ve o yüzden arkadaşlarımla görüşmek bile istemyorum....
çok zor zamanlar geçirmişsin gerçekten...
allah yardımcın olsun..
mutlu olmak senin elinde birazda...
dışarı çık farklı ortamlara gir..
kardeşin kuzenlerin fln varsa birlikte bişeyler yap..
evli çocuklu bile olsalar arkadaşlarınla görüşebilirsin...
mutlu olacağına inan herşeyden önce...
çok gençsin daha...
Önce annenin fikrini değiştirmesi gerekiyo.. Ne demek ya hemen düğün yapalım insanlarında çenesi kapansın.. Bu ne demek yaa düğün yapılır bu sefer de insanların çenesi başka bi konuya açılır.. Yani kimseyi memnun edemezsin, susturamazsın... Hiç kulak asma sen onlara kendi hayatını kurmaya çalış.. Bilmiyorum ama iş bana daha hayırlı geldi evlilikten.. Hakkında hayırlısı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?