• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne zaman mutlu olucam :"""((((((

kurdela88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
213
0
0
Antalya
Ruhum çok bitkin ve çok mutsuzum.. Bi arkadaşa , bi dosta çok ihtyacım var sohbet edip içimi dökebileceğim birileri yok çevremde malesef bütün arkadaşlarım evlendi...

Ben şu an 25 yaşındayım... 17 yaşımdayken biriyle görüşmeye başlamıştım ilk aşkımdı ve ona 5 yılımı verdim... Çok güzel bi aşk yaşamıştık, beni inandırmıştı gerçek olduğuna..
Beni defalarca aldattı ve o kadar aptalım ki ilk aşkım,yıllarım geçti diye güzel günlerin hatrına hep affettim fakat sonunda bana en büyük kazığı attı.. Düğüne 2 gün kalmıştı ve yapamayacağım dedi... düğün gününe kadar bekledim ve gelmedi... Yani beni düğünde hayallerimle ortada bıraktı.. Gelinliğimle bi odaya kapattım kendimi.. :43::43::43::43: o gelene kadar çıkmycam dedim ve bekledim.... gelmedi.... Annem dedi "gelsede bu saatten sonra olmaz dedii saçın başın yapılacak hem gelecek olsa gelirdi bak seni ortada bıraktı bizi rezil etti güvendiğin adam gördün mü" dedi... Ben yine son dakikaya kadar bekledim... gelseydi saçım başım karışık bi şekilde de çıkmaya razıydım düğüne.... :43::43::43::43: gelinliğimle saattlerce bekledim ama gelmedi!
neler yaşadım bir ben bir de allah biliyor.. Bütün herkese rezil olduk ailecek... aileme de kendime de çok sıkıntılı günler yaşattım... 1 sene kendimi eve kapattım.. Sonra dayanamadım bu şehirden çekip gittim başka şehre yerleştim iş buldum... orada da çok sıkıntılı günler yaşadım 5 ay durabldm ve geri geldim... Bu arada tabi hayat elimden akıp gidiyordu... arkadaşlarım yaşıtlarım birer birer evleniyor bense kendi içimde acılarımdan kurtulmaya çalştıkça batıyordum... sokağa çıkamıyordum... insanlardan hep kaçıyordum... düğün meselesini sorup hatırlatıyorlardı ve ben o lanetli olayı hatırlamak istemyordum... herkesten kaçtım bütün arkadaşlarımı kaybettim.... Yalnızlığım sıkıntılarım sürüp giderken yaralarımda her geçen gün kabuk bağlıyor ve acılarım az da olsa azalıyordu... Bi gün biriyle tanıştım ve çektiğim sıkıntıların karşılığını aldım diye rabbime şükürler bile etmiştim fakat tanıdığım insan ilk tanıştığım günlerde ki kişi değildi... ÇOk değişti.... bi hata yaptım ona ve bi hatam yüzünden bana saygısı azaldı ve gerçek yüzünü daha çabuk gördüm... şu an çok mutsuzum... yaralarımı saracak birini buldum derken o içime bi yara oluşturdu.. Artık aşktan sevgiden herşeyden soğudum.. ailem hala düğün olaylarının enkazını atamadı ve benim evlenmemi istyorlar.. burası küçük bi yer ve 25 yaş evde kalmış oluyor diye düşünüyorlar.. beni anlamıyorlar.. hergün eve görücü çağırmaya kalkıyorlar, bi yerlere haber yolluyorlar , uygun biri varsa diye... ve iyice ayak altına düştüm.. ben hatalı bi evlilik yapmak istemyorum ama ailem çok geri kafalılar ve beni anlamadıkları gibi o düğün olayı yüzünden suçlu benim onların gözünde ve daha önce bulduğun kendi bulduğun adam sana böyle yaptı artık görücü usulü evleneceksin diyorlar ve üzerime çok geliyorlar... kendimi kaybetmeme az kaldı.. psikolojim öyle bozuk ki hiç mutlu değilim... Bütün arkadaşlarımı evli mutlu çocuklu görüyorum bense içimde enkazlar geleceğimden umutsuz yaşıyorum... Eminim vardr benimde bi kısmetim elbet ama dayanamıyorum artık... şu en son görüştüğüm kişiyede bağlanmıştım o da beni çok üzdü artık erkeklerden soğudum ve ailemde evlilik için sütüme geliyor... ben kpss ye hazırlanıyorum fakat ailem bana destek değil köstek oluyor ve bu şeklde her günüm boşa geçiyor.. sıkıntıdan ne ders çalşablyorum ne birşey yapablyorum.. keşke ailem bana destek olsaydı... fakat çok yalnız ve çaresizim...

Allah yardımcın olsun gerçekten çok çok zor zamanlar geçirmişsin ya gerizekalı dmek istiyorum o adama ne demek ya düğün günü bırakılması falan Allahım daha neler görücez... ama böyle olaylar çok fazla yaşanıyor sanırım kk forumda bi baksan araştırsan senin gibi yazan bisürü kadın var ve hepsi içine kapanmış insan yaşamayınca ne diceğinide bilmiyor ama psikolojik yardım almalısın bence kesinlikle ilaç kullanma onlar daha beter ediyor ama sosyalleşmelisin konserlere gidip bağra çağra şarkı söyleyip rahatlayabilirsin farklı ortamlar keşfedebilirsin yeni arkadaşlar bulabilrsin bence.... Kolay gelin umarım herşey gönlünce olur.

Allah yardımcın olsun gerçekten çok çok zor zamanlar geçirmişsin ya gerizekalı dmek istiyorum o adama ne demek ya düğün günü bırakılması falan Allahım daha neler görücez... ama böyle olaylar çok fazla yaşanıyor sanırım kk forumda bi baksan araştırsan senin gibi yazan bisürü kadın var ve hepsi içine kapanmış insan yaşamayınca ne diceğinide bilmiyor ama psikolojik yardım almalısın bence kesinlikle ilaç kullanma onlar daha beter ediyor ama sosyalleşmelisin konserlere gidip bağra çağra şarkı söyleyip rahatlayabilirsin farklı ortamlar keşfedebilirsin yeni arkadaşlar bulabilrsin bence.... Kolay gelin umarım herşey gönlünce olur.

Teşekkürederm... Kendimi çok değiştrdim o olaydan sonra... O istyor diye kapanmıştım evet malesef .... Böyle birşeyi insanın kendi isteğiyle yapması lazım fakat öyle aptaldım ki o istyor diye ne istedyse hep yaptım.... Ve o olaydan sonra başörtüsünü çıkardım ve "bundan sonra ben istemedikten sonra kimse bana birşey yaptıramaz.. kendinde başka kimseye değer vermeyeceksin" dedim kendime.... saçımı değiştrdim giyimim herşeyim değişti... hiç arkadaşım yok fakat kendi çapımda sosyal aktivitelerde bulunuyorum... ama bi süre önce berbat durumdaydım evden dışarı çıkamıyorudm... bi 6 aydır düzelmeye başladım... burası küçük bi yer ve psikolojik yardım alableceğim iyi bi uzman yok malesef :(

böyle erkekler olmaz olsun! allaha havale et. insallah bu zor günleri atlatirsin, iyi kalpli biriyle evlenirsin ve mutlulugu yakalarsin. kendini toparlamaya calis, allah yardimcin olsun.

Teşekkürederm... Kendimi çok değiştrdim o olaydan sonra... O istyor diye kapanmıştım evet malesef .... Böyle birşeyi insanın kendi isteğiyle yapması lazım fakat öyle aptaldım ki o istyor diye ne istedyse hep yaptım.... Ve o olaydan sonra başörtüsünü çıkardım ve "bundan sonra ben istemedikten sonra kimse bana birşey yaptıramaz.. kendinde başka kimseye değer vermeyeceksin" dedim kendime.... saçımı değiştrdim giyimim herşeyim değişti... hiç arkadaşım yok fakat kendi çapımda sosyal aktivitelerde bulunuyorum... ama bi süre önce berbat durumdaydım evden dışarı çıkamıyorudm... bi 6 aydır düzelmeye başladım... burası küçük bi yer ve psikolojik yardım alableceğim iyi bi uzman yok malesef :(

ozaman kendi kendinin doktoru ol spora git bak farklı arkadaş bulabilceğin aktivitelere katılırsan arkadaşların çoğalar dicem ama küçük biyerde yapabilceğin herşey kısıtlıdır

Yaşadıkların çok zor şeyler.. yani ben yaşadıklarını tahayyül bile edemem Allah yardımcın olsun sabır versin.. Canım sürekli geçmişi düşünüp kendini daha da üzme... Geçmişe takılı kalırsan geleceğine yön veremezsin... Ailenin söylediklerine kulaklarını tıka otur dersini çalış.. Hayat evlenmekten çocuk sahibi olmaktan ibaret değil.. Önce işini yoluna koy kafanı karıştırıcak seni oyalıycak şeylerden uzak dur... ve bol bol dua et Rabbim ardımcı olucaktır..:26:

böyle erkekler olmaz olsun! allaha havale et. insallah bu zor günleri atlatirsin, iyi kalpli biriyle evlenirsin ve mutlulugu yakalarsin. kendini toparlamaya calis, allah yardimcin olsun.

sağolun... bu mübarek cuma günü inş. rabbim dualarınızı kabul eder.. gerçekten dua ya çok ihtyacım var... geleceğimden endişeliyim.. evlilik korkusu oluşmaya başladı.. sanki biriyle tanışsam herşey güzel gitse düğün günü bi problem olacakmş gibi geliyor.. evlilik korkusu oluşmaya başladı.. dualarınıza ihtyacım var..

Yaşadıkların çok zor şeyler.. yani ben yaşadıklarını tahayyül bile edemem Allah yardımcın olsun sabır versin.. Canım sürekli geçmişi düşünüp kendini daha da üzme... Geçmişe takılı kalırsan geleceğine yön veremezsin... Ailenin söylediklerine kulaklarını tıka otur dersini çalış.. Hayat evlenmekten çocuk sahibi olmaktan ibaret değil.. Önce işini yoluna koy kafanı karıştırıcak seni oyalıycak şeylerden uzak dur... ve bol bol dua et Rabbim ardımcı olucaktır..:26:

sağolun..... Benim de tek ümidim kpss yi kaznıp ekonomik özgürlüğümü elime alıp buradan gidip başka bi yere yerleşip kendime yeni bi hayat kurmak fakat ailem böyle tepemde evlen yaşın geçti evde kaldın dedikçe yapacağım şeylere adapte olamıyorum.... açıktan lisans okudum ve o zor günlerde zarzor ders çalştım ve şükür mezun oldum... şimdi kpss ye tam 1 yıl var ve son kez kendime şans tanımak istyorum... ama annem "1 yıl var kpss ye... diyelim kazandın ikinci atamalara kalırsan yaşın 27 olacak, ya peki iyi bi puan alamadın 1 yıl boşa gidecek.. bak bizim bulduğumuz kişilere evet de, gelsin istesin hemen düğün yapalım insanlarında çenesi kapansın" diyorlar ve ben bu şeklde derslere adapte olamıyorum... arkadaşlarımla tlefonda görüşüyorum hepsi evli ve bana evlen artık diyorlar , evlilik çok güzel birşey vs... halden anlamıyor kimse ve o yüzden arkadaşlarımla görüşmek bile istemyorum....

Çok üzüldüm canım Allah'ından bulsun nedemek yaaaa gencecik kızcağıza ortada bırak emin ol Allah onu senden fazla utandırır merak etme kimsenin ahı kimsede kalmaz benim arkadaşım tıpatıp aynısını yaşadı düğün günü nikaha gelmedi pislik arkadaşım zavallım 2 gün bekledi gelinliği üzerinde canım benim yaa sonra nemi oldu arkadaş kendini dualara namaza başladı hatta sohbete gittiği ortamda hoca bunları aynı dergahdan bir çoçukla tanıştırdı. İnan arkadaşım şimdi mutlu çoçuklu eşi üzerine titriyor hatta bazen diyor eşim için bunları yaşadıysam ben tekrar razıyım iyiki bırakmış beni düğünde diyor çünkü o pislik iki tane eş bırakmış belki arkadaşımla evlenseydi onunlada ayrılırdı kız hep dua ediyor o ğün gitti diye inşallah sende bulursun sana değer veren birini çokda mutlu olursun canım

Çok üzüldüm canım Allah'ından bulsun nedemek yaaaa gencecik kızcağıza ortada bırak emin ol Allah onu senden fazla utandırır merak etme kimsenin ahı kimsede kalmaz benim arkadaşım tıpatıp aynısını yaşadı düğün günü nikaha gelmedi pislik arkadaşım zavallım 2 gün bekledi gelinliği üzerinde canım benim yaa sonra nemi oldu arkadaş kendini dualara namaza başladı hatta sohbete gittiği ortamda hoca bunları aynı dergahdan bir çoçukla tanıştırdı. İnan arkadaşım şimdi mutlu çoçuklu eşi üzerine titriyor hatta bazen diyor eşim için bunları yaşadıysam ben tekrar razıyım iyiki bırakmış beni düğünde diyor çünkü o pislik iki tane eş bırakmış belki arkadaşımla evlenseydi onunlada ayrılırdı kız hep dua ediyor o ğün gitti diye inşallah sende bulursun sana değer veren birini çokda mutlu olursun canım

sağol cnm... evet herşeyde bi hayır vardır muhakak.. ben böyle şeylere çok inanırım.. Allah bna bu sıkıntıları verdi dayanma gücüde verdi şükür ve inş. bu sıkıntıların mükafatını da verecektir.. şu an görüştüğüm kişidende hiç haketmedğim muameleleri görünce artık bilmiyorum belki biraz daha zamanı var.. karşıma iyi biri çıkack inş.

sağolun... bu mübarek cuma günü inş. rabbim dualarınızı kabul eder.. gerçekten dua ya çok ihtyacım var... geleceğimden endişeliyim.. evlilik korkusu oluşmaya başladı.. sanki biriyle tanışsam herşey güzel gitse düğün günü bi problem olacakmş gibi geliyor.. evlilik korkusu oluşmaya başladı.. dualarınıza ihtyacım var..

allah sevdigi kuluna sıkıntı verir ona dua etmesi icin :) rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu versin. hem bak o seni zamaninda defalarca aldatmis bence ondan kurtuldugun icin sevinmen lazim ne hali varsa görsün. rabbim senin karsina hayirli bi es cikarir insallah, ömür boyu mutlu olursun.

Biz kadınlar tek başımıza da gayet güzel yaşayabiliriz. Erkekler gibi muhtaç değiliz. Erkek çocuklarına anneleri öğretmez o yüzden ne bi yumurta kırabilirler ne bir ütü yapabilirler o yüzden mecbur kalırlar evliliğe hem anaları mı bakacak.....

Kadınlar öyle değildir. Yani tabi aşk-evlilik bunlar güzel şeyler ama illa da evlenmek için evlenilmez ki... Aileniz öyle düşünsün, siz bir işe girin kendi hayatınıızı kurmaya bakın, kendi ayaklarınızın üzerinde durun. Belki o küçük yerden bile uzaklaşırsınız kim bilir.

Aşk evlilik kısmet işidir zorlamayla bulunmaz. Kısmetin hangi yaşını ve nezamanı gösteriyorsa o zaman olur veya olmaz.

çok zor zamanlar geçirmişsin gerçekten...
allah yardımcın olsun..
mutlu olmak senin elinde birazda...
dışarı çık farklı ortamlara gir..
kardeşin kuzenlerin fln varsa birlikte bişeyler yap..
evli çocuklu bile olsalar arkadaşlarınla görüşebilirsin...
mutlu olacağına inan herşeyden önce...
çok gençsin daha...

sağolun..... Benim de tek ümidim kpss yi kaznıp ekonomik özgürlüğümü elime alıp buradan gidip başka bi yere yerleşip kendime yeni bi hayat kurmak fakat ailem böyle tepemde evlen yaşın geçti evde kaldın dedikçe yapacağım şeylere adapte olamıyorum.... açıktan lisans okudum ve o zor günlerde zarzor ders çalştım ve şükür mezun oldum... şimdi kpss ye tam 1 yıl var ve son kez kendime şans tanımak istyorum... ama annem "1 yıl var kpss ye... diyelim kazandın ikinci atamalara kalırsan yaşın 27 olacak, ya peki iyi bi puan alamadın 1 yıl boşa gidecek.. bak bizim bulduğumuz kişilere evet de, gelsin istesin hemen düğün yapalım insanlarında çenesi kapansın" diyorlar ve ben bu şeklde derslere adapte olamıyorum... arkadaşlarımla tlefonda görüşüyorum hepsi evli ve bana evlen artık diyorlar , evlilik çok güzel birşey vs... halden anlamıyor kimse ve o yüzden arkadaşlarımla görüşmek bile istemyorum....

Önce annenin fikrini değiştirmesi gerekiyo.. Ne demek ya hemen düğün yapalım insanlarında çenesi kapansın.. Bu ne demek yaa düğün yapılır bu sefer de insanların çenesi başka bi konuya açılır.. Yani kimseyi memnun edemezsin, susturamazsın... Hiç kulak asma sen onlara kendi hayatını kurmaya çalış.. Bilmiyorum ama iş bana daha hayırlı geldi evlilikten.. Hakkında hayırlısı olsunn

çok zor zamanlar geçirmişsin gerçekten...
allah yardımcın olsun..
mutlu olmak senin elinde birazda...
dışarı çık farklı ortamlara gir..
kardeşin kuzenlerin fln varsa birlikte bişeyler yap..
evli çocuklu bile olsalar arkadaşlarınla görüşebilirsin...
mutlu olacağına inan herşeyden önce...
çok gençsin daha...

Sağolun... Ailem biraz tutucu insanlar ve dışarıya çıkmama gezmeme çok karışıyorlar.. eve biraz geç geldim diye kaç kez dayak yedim.. kendime olan güvenimi kaybetmeme az kaldı.. ailem çok tuhaf insanlar... hiç bana destek olmuyorlar... denize plaja gitmek istyorum izin yok... bi kursa gştmek istyorum izin yok.. sen nişandan ayrılmış kızsın adın büyük ortalıkta görünme.... ailem keşke biraz anlayışlı olsa... kardeşim erkek ve küçük... akrabalarımda da hiç yaşıtım yok... erkek kuzenler var onlarla da gezmeme izin vermezler.... arkadaşlarımın çoğu evlendi başka şehre yerleşti... burada olanlarda var onlarda evli ama onlarla pek samimiyetim yok... ben görüşmek istesem hep eşleriyle plan yapıyorlar... evlenince zaten arkadaşlarımda çok değişti... anneme göre çok yaşlıyım.. evde kaldım... çirkinleştim koktum...

sakın eve kapatma kendini sonu yok büsbütün depresyona girersin. Bulunduğun ili şunun için sordum halk eğitim merkezleri var bir hobi bi uğraş edinebilirsin kafa dağıtma için kendini daha iyi hissedersin. Ailene haksızlık etme her anne baba çocuğunun mutlu olmasını bi yuva kurmasını ister onlardın derdi seni evlendirmekten çok bunalıma girmenden endişe ediyorlardır. görücü usulü ile evlenen bi çok kişi var mutlu mutsuz olan bi çok kişi var ama garantisi yok mutlu olmanın ailen hayırlısıyla sana uygun birini bakıyorsa belki hoşlanabileceğin biri çıkar ki o evlene arkadaşlarının da içinde görücü usulü evlene vardır. sevdiğinle evlensende mutsuz olabilirsin karşındakini iyi tanımaya bak. malesef her öpülen kurbağa (sevgili ) prense dönüşmüyor bazen öküze dönüşebiliyor iyi tanıyp tartmak ona göre bi yol çizmek lazım.

Önce annenin fikrini değiştirmesi gerekiyo.. Ne demek ya hemen düğün yapalım insanlarında çenesi kapansın.. Bu ne demek yaa düğün yapılır bu sefer de insanların çenesi başka bi konuya açılır.. Yani kimseyi memnun edemezsin, susturamazsın... Hiç kulak asma sen onlara kendi hayatını kurmaya çalış.. Bilmiyorum ama iş bana daha hayırlı geldi evlilikten.. Hakkında hayırlısı olsunn

sağol cnm... ailem yüzünden toparlanamıyorum zaten... allah onlara akıl fikir versn

allah yardımcın olsun...

bir şey diyemiyorum ama sana tavsiyem psikiyatriste git ilaçlarını al ve o şehre bir daha ugrama

Back
X