ben neden böyleyim neden değer kıymet bilmiyorum beni kurtarın ne olur ..

elagozlum20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
219
0
0
Konya
İsterseniz bana çok kızın .çok eleştirin razıyım. ama beni bu durumdan kurtarın lütfen kızlar yalvarıyorum size ..
Ben neden sevdiklerimin değerini kıymetini bilmiyorum neden allahım neden ..
Gecen sene hayatımda i insanla tanıştık . çok zor biriydi çok imkansızdı ama işte bu demiştim görür görmez işte bu
gel zaman git zaman bir şekilde konuştuk çok cabaladım çok emek verdim .. geçmişi yüzünden o da çok acı çekmişti neyse.
ilk zamanlar çok gel git ler yaşadık hani sevgisini gösterdimi tam gösterir di. ilgisiz oldu mu tam olur du . çok aglardım o bana soguk davrandığı için. mesajlarını ellerim titreye titreye okurdum gidecek kaybedeceğim diye çok aglardım hep dua ederdim düzene girdin ilişkimiz diye hep .. helalim olması için
Şimdi herşey yolunda 1 yıl oldu yıl dönümümüz var . artık çok değer veriyor . iyiyiz ama bu seferde benim bilinç altımda bazı duygular başladı .
Ona karşı zaman zaman hissizlik duygusuzluk sıkılganlık hali. su anda uzaktayız ama onun etkisi yok biliyorum çok sorguladım kendime sürekli dua ediyorum . dua ettiğim zamanlarda kendime geliyorum. rahatlıyorumm ne kadar iyi güzel davranıyor bana . uzaktan bile yıl dönümümz geldi diye bana neler hazırlıyormuş çok duygulandım bende neler hissediyorum . yazıklar olsun bana ..
dün gece dua ettim yine hiç durmadım sonra 1 saat geçt gece 4 tü . onu ne kadar çok sevdiğimi anladım telefon açtım seni çok seviyorum dedim .sen benim herşeyimsin şu bu çünkü o duygularımdan dün gece saat 4 de kurtulmuştum çok mutluydum şükürler olsun rabbim dedim .. artık o kötü duygularım yoktu sevdiğime karşı ama çok korkuyorum yine o duygular gelecek diye çok korkuyorum . yokluyorlar beni. bana kızın isterseniz . eleştirin ama beni bu durumdan kurtarın çok dua ederim gercekten çok dua ederim yeterki bu durumdan kurtuluyum . sabahtan beri dua ediyorum allahım rabbim ne olur o duygularım geri gelmesin diye ben ne yapacağım .. onu kaybetmek istemiyorum bunu bilinç altıma anlatamıyorum beni esir alıyor :5:5:5:5:5:5:

kaybetmek istememeni anlıyorum böyle düşünceler ara sıra herkesi yoklar bak tam böyle düşünceler gelmeye başladığında ya başka bir şeye yoğunlaş ya da birlikte çok eğlendiğiniz günleri düşün o zaman aklından gidecektir şu anda uzaktayız demişsin özlemden de kaynaklanır örneğin ben sevgili özlemeye başlayınca gerçekten çekilmez oluyordum ona karşı belki sende de özlemden kaynaklanıyor olabilir.

kaybetmek istememeni anlıyorum böyle düşünceler ara sıra herkesi yoklar bak tam böyle düşünceler gelmeye başladığında ya başka bir şeye yoğunlaş ya da birlikte çok eğlendiğiniz günleri düşün o zaman aklından gidecektir şu anda uzaktayız demişsin özlemden de kaynaklanır örneğin ben sevgili özlemeye başlayınca gerçekten çekilmez oluyordum ona karşı belki sende de özlemden kaynaklanıyor olabilir.
cevabın için çok teşekkür ederim . yapıyorum aynen dediğüniz gibi yapıyorum ama beni buluyorlar. dayanamıyorum boguluyorum böyle hissetiğim için kendimden çok utanıyorum çok

sen cok fazla takıyorsun kafaya ortada birsey yok bende sen cok kotu davrandın falan sandım baslıgı gorunce gecmiste o sana ilgisizmis kaybetme korkusu yasamıssın suanda o duygularının etkisindesin hala..dusunmiyceksin bunları olumsuz birsey geldigi zaman aklına baska seylerle ilgilin beyin oyun oynar sana surekli dusunmek istemediklerini getirtir felaket senaryoları urettirir ama sende zaten bu psikolojidesin ne guzel gidiyormus ilişkiniz iyi seylere odaklan kotulere degil..

Son düzenleme:
geçici duygu karmaşası yaşıyorsun seviyorsun ama arada bir sanki bişeyler eksik gibi düşünüyorsun hislerinde.. ama ayrılamazsın bu seferde pişman olursun.. bunlar gelir geçer bence ona elinden geldiğince ilgi göster madem o da ilgi gösteriyor bu karışıklığın zamanla geçecektir

sen cok fazla takıyorsun kafaya ortada birsey yok bende sen cok kotu davrandın falan sandım baslıgı gorunce gecmiste o sana ilgisizmis kaybetme korkusu yasamıssın suanda o duygularının etkisindesin hala..dusunmiyceksin bunları olumsuz birsey geldigi zaman aklına baska seylerle ilgilin beyin oyun oynar sana surekli dusunmek istemediklerini getirtir felaket senaryoları urettirir ama sende zaten bu psikolojidesin ne guzel gidiyormus ilişkiniz iyi seylere odaklan kotulere degil..

cevabın için çok teşekkür ederim .. inan ki yapıyorum inan ki o an oyalanmak için herşeyı yapıyorum ama gitmiyorlar bu durumdan kurtulmak içi,n herşeyi yapmaya razıyım çok kötüyüm çırpınıyorum sanki .. ama olmuyor canım olmuyor :(

geçici duygu karmaşası yaşıyorsun seviyorsun ama arada bir sanki bişeyler eksik gibi düşünüyorsun hislerinde.. ama ayrılamazsın bu seferde pişman olursun.. bunlar gelir geçer bence ona elinden geldiğince ilgi göster madem o da ilgi gösteriyor bu karışıklığın zamanla geçecektir

ne güzel konuşuyorsun canım bende böyle düşünüyorum ama 1 bucuk ay oldu daha gecmedi gercekten çok çabalıyorum içimde çok mücadele veriyorum boguluyorum kafama vuruyorum yeter artık gidin diyorum yalvarıyorum sanki beynime gitsinler diye neler neler yapıyorum gercekten geçermi atlatırmıyım bu dönemi ..

canım ıyı de sen onu sevıyorsun kaybetmekten korktuguna gore.
eeee?
ondan soğumaktan mı korkuyorsun onu kaybetmekten mı anlamadım.
biraz takıntıların var sanırım, bol bol dua etmeye devam et boş kalma bir şeylerle meşgul ol...

canım ıyı de sen onu sevıyorsun kaybetmekten korktuguna gore.
eeee?
ondan soğumaktan mı korkuyorsun onu kaybetmekten mı anlamadım.
biraz takıntıların var sanırım, bol bol dua etmeye devam et boş kalma bir şeylerle meşgul ol...

canım sana anlatıyım ben az çok başlıkta anlattım zaten ilk zamanları sonraları şimdi herşey çok yolundA ama beni bir bucuk iki aydır bu duygular sardı . sanki onu sevmiyormuşum gibi bir boşluk duygusu hissizlik duygusu sıkılma duygusu bazen onunla knouşurken boğulacak gibi oluyorum . kendime yakıştıramıyorum . bu duyguları . yalvarıyorum ne olur gidin diyorum . dün öyle içten dua ettim ki rabbim beni duydu o an onu ne kadar sevdiğimi anladım saat 4 tü bu duygularımdan kurtuldum . aradım seni çook seviyorum dedim şükür ettim rabbime o duygulardan kurtulmak ne kadar güzel miş ama yine yokluyorlar beni bu anlattığım duygular gelmeyin diyorum içimden gidin ne olur gelmeyin diyorum susturmaya çalışıyorum ben nasıl kurtulacagım ne olur yardım et ... :(

İsterseniz bana çok kızın .çok eleştirin razıyım. ama beni bu durumdan kurtarın lütfen kızlar yalvarıyorum size ..
Ben neden sevdiklerimin değerini kıymetini bilmiyorum neden allahım neden ..
Gecen sene hayatımda i insanla tanıştık . çok zor biriydi çok imkansızdı ama işte bu demiştim görür görmez işte bu
gel zaman git zaman bir şekilde konuştuk çok cabaladım çok emek verdim .. geçmişi yüzünden o da çok acı çekmişti neyse.
ilk zamanlar çok gel git ler yaşadık hani sevgisini gösterdimi tam gösterir di. ilgisiz oldu mu tam olur du . çok aglardım o bana soguk davrandığı için. mesajlarını ellerim titreye titreye okurdum gidecek kaybedeceğim diye çok aglardım hep dua ederdim düzene girdin ilişkimiz diye hep .. helalim olması için
Şimdi herşey yolunda 1 yıl oldu yıl dönümümüz var . artık çok değer veriyor . iyiyiz ama bu seferde benim bilinç altımda bazı duygular başladı .
Ona karşı zaman zaman hissizlik duygusuzluk sıkılganlık hali. su anda uzaktayız ama onun etkisi yok biliyorum çok sorguladım kendime sürekli dua ediyorum . dua ettiğim zamanlarda kendime geliyorum. rahatlıyorumm ne kadar iyi güzel davranıyor bana . uzaktan bile yıl dönümümz geldi diye bana neler hazırlıyormuş çok duygulandım bende neler hissediyorum . yazıklar olsun bana ..
dün gece dua ettim yine hiç durmadım sonra 1 saat geçt gece 4 tü . onu ne kadar çok sevdiğimi anladım telefon açtım seni çok seviyorum dedim .sen benim herşeyimsin şu bu çünkü o duygularımdan dün gece saat 4 de kurtulmuştum çok mutluydum şükürler olsun rabbim dedim .. artık o kötü duygularım yoktu sevdiğime karşı ama çok korkuyorum yine o duygular gelecek diye çok korkuyorum . yokluyorlar beni. bana kızın isterseniz . eleştirin ama beni bu durumdan kurtarın çok dua ederim gercekten çok dua ederim yeterki bu durumdan kurtuluyum . sabahtan beri dua ediyorum allahım rabbim ne olur o duygularım geri gelmesin diye ben ne yapacağım .. onu kaybetmek istemiyorum bunu bilinç altıma anlatamıyorum beni esir alıyor :5:5:5:5:5:5:
Hepımızın hayatında zaman zaman gel gıtler oluyor. Bazen sewgımızden bazen sevdıgımızden kusku duyabılıyoruz
Bence bu tıp dusunceler normal
Allahtan hayırlısı gelsın her zaman onu kaybetmekten korkma korkarsan bılıyorum kı o durumla yuzlesırsın

Lutven benı yanlıs anlama yıllar onceyı hayatıma gıren ılk erkektı o zamanlar lıseyı yenı bıtırmsıtım asık oldum zamanla gelnzaman gıt zaman evlenmeye karar werdık aıleler tanıstı her sey guzeldı. Bı gun onla bı tartısmam oldu onsuz yasayamam. O olmazsa ben ölürüm dedım hıc unutmuyorm. Onsuz yasayamam dedım hıc untumuyorm allah ıste yuzlestırdı o hayatını kaybettı zor toparladım kendımı cok zor sımdı dusunuyorum hıc bır erkek benı uzemez bılıyorm canımı yakamaz
Sen sen ol korkma yasamaktan hıc bırseyı Sana nacızane tavısyem bu olur yasayan bırı olarak
Uzaktaymıs bak. Onunda etkısı oluyor ara ara gel gıtlerınde hıc uzulme :kkk:

siz yorgunsunuz..
evet sevgiliniz değişti artık çok da iyi her şey ama sizin geçmişteki yaralarınız kapanmadı...

kapanmadığı içinde arada sırada size varlığını hatırlatarak bunalıma sokuyor..

" geçmiş gitmiş konuları açsam şimdi; güzel olan ilişkiyi bozarım " düşünceniz olduğu içinde hep kendinizi iç sesinizi bastırıyorsunuz..

günlük yazın...
öfkenizi boşaltın...

olmadı bir gün erkek arkadaşınızla güzel bir sohbet şeklinde konuşun, çok zor günler yaşadık diyerek...
nasılda üzdün beni, bende ne kadar çocukmuşum seni hep delirtiyordum şeklinde...
hani suçlayarak değil de iki taraflı konuşun...

bir şekilde onları içinizden atmış olursunuz..içiniz boşalmış olur....

zamanında her şeye sabretmek, her şeyi içe atmak, konuları çözmeden üstünü kapatmak sadece o günleri kurtarıyor..
bir yerde size huzursuzluk olarak dönüyor....

sizde de çözülmeden atlanmış şeyler var bana kalırsa...

tavsiyem onları çözerek devam edin... duayı da şükür etmeyi de bırakmayın...
her şeyi Allahtan isteyin..

Hepımızın hayatında zaman zaman gel gıtler oluyor. Bazen sewgımızden bazen sevdıgımızden kusku duyabılıyoruz
Bence bu tıp dusunceler normal
Allahtan hayırlısı gelsın her zaman onu kaybetmekten korkma korkarsan bılıyorum kı o durumla yuzlesırsın

Lutven benı yanlıs anlama yıllar onceyı hayatıma gıren ılk erkektı o zamanlar lıseyı yenı bıtırmsıtım asık oldum zamanla gelnzaman gıt zaman evlenmeye karar werdık aıleler tanıstı her sey guzeldı. Bı gun onla bı tartısmam oldu onsuz yasayamam. O olmazsa ben ölürüm dedım hıc unutmuyorm. Onsuz yasayamam dedım hıc untumuyorm allah ıste yuzlestırdı o hayatını kaybettı zor toparladım kendımı cok zor sımdı dusunuyorum hıc bır erkek benı uzemez bılıyorm canımı yakamaz
Sen sen ol korkma yasamaktan hıc bırseyı Sana nacızane tavısyem bu olur yasayan bırı olarak
Uzaktaymıs bak. Onunda etkısı oluyor ara ara gel gıtlerınde hıc uzulme :kkk:

başın sağolsun ne kadar çok üzüldüm .. ne dertler var ne hayatlar var .. :( biliyorum canm gel gitler tabiki olur .. ama bu hergün mü olur ki sence 1 bucuk ay boyunca neye döndüm inanamıyorum kendime haklsın insan bazen hisseder ama bazen ya peki bu 1 . bucuk ay gibi bir süre zarfında olmaya devam ediyorsa ..

siz yorgunsunuz..
evet sevgiliniz değişti artık çok da iyi her şey ama sizin geçmişteki yaralarınız kapanmadı...

kapanmadığı içinde arada sırada size varlığını hatırlatarak bunalıma sokuyor..

" geçmiş gitmiş konuları açsam şimdi; güzel olan ilişkiyi bozarım " düşünceniz olduğu içinde hep kendinizi iç sesinizi bastırıyorsunuz..

günlük yazın...
öfkenizi boşaltın...

olmadı bir gün erkek arkadaşınızla güzel bir sohbet şeklinde konuşun, çok zor günler yaşadık diyerek...
nasılda üzdün beni, bende ne kadar çocukmuşum seni hep delirtiyordum şeklinde...
hani suçlayarak değil de iki taraflı konuşun...

bir şekilde onları içinizden atmış olursunuz..içiniz boşalmış olur....

zamanında her şeye sabretmek, her şeyi içe atmak, konuları çözmeden üstünü kapatmak sadece o günleri kurtarıyor..
bir yerde size huzursuzluk olarak dönüyor....

sizde de çözülmeden atlanmış şeyler var bana kalırsa...

tavsiyem onları çözerek devam edin... duayı da şükür etmeyi de bırakmayın...
her şeyi Allahtan isteyin..

çok teşekkür ederim cevabın için.. aslında su anda hiç bir sorunumuz yok biliyormusunuz tam benim istediğim gibi oldu artık gel git lerimiz yok seviyor beni değer veriyor . eski si kadar korkmuyorum kaybetmekten çünkü artık onu tanıyorum ona göre davranıyorum herşey mükemmel ama bu sefer de bu duygularm başladı neden böyle oldu canım neden .. çok çırpınıyorum bunun için ne kadar mutlu olacağım yerde şu hissetiklerim için kendimden utanıyorum canım .. :/

geçer elbette canım bak maşallah herşeyde yolundaymış :nazar: allah tamamına erdirsin inşallah
eğer işin içinden çıkamazsan bu durumu paylaş sevdiğinle. ama kırılmamasını sağlayarak tabi belkide onunla bu konuları konuşursan şimdi söyleyecekleri bilinçaltındakileri eski olumsuz şeyleri değiştirir

fazla kuruntu yapıyorsunuz.
hayat bu, ayrılık da olabilir, ölüm de.
önemli olan şu anınızın değerini bilmek.
birlikte ve mutluysanız keyfini çıkarın.
ama içinizde bir yer yara aldıysa, bir şeyler kaybolduysa, aranızdaki büyü bozulduysa bir gün elbette patlak verecektir.
kendimizi birini sevmeye ya da sevmemeye zorlayamayız.
o yüzden akışına bırakın bence.

Back
X