- Konu Sahibi elagozlum20
-
cevabın için çok teşekkür ederim . yapıyorum aynen dediğüniz gibi yapıyorum ama beni buluyorlar. dayanamıyorum boguluyorum böyle hissetiğim için kendimden çok utanıyorum çokkaybetmek istememeni anlıyorum böyle düşünceler ara sıra herkesi yoklar bak tam böyle düşünceler gelmeye başladığında ya başka bir şeye yoğunlaş ya da birlikte çok eğlendiğiniz günleri düşün o zaman aklından gidecektir şu anda uzaktayız demişsin özlemden de kaynaklanır örneğin ben sevgili özlemeye başlayınca gerçekten çekilmez oluyordum ona karşı belki sende de özlemden kaynaklanıyor olabilir.
sen cok fazla takıyorsun kafaya ortada birsey yok bende sen cok kotu davrandın falan sandım baslıgı gorunce gecmiste o sana ilgisizmis kaybetme korkusu yasamıssın suanda o duygularının etkisindesin hala..dusunmiyceksin bunları olumsuz birsey geldigi zaman aklına baska seylerle ilgilin beyin oyun oynar sana surekli dusunmek istemediklerini getirtir felaket senaryoları urettirir ama sende zaten bu psikolojidesin ne guzel gidiyormus ilişkiniz iyi seylere odaklan kotulere degil..
geçici duygu karmaşası yaşıyorsun seviyorsun ama arada bir sanki bişeyler eksik gibi düşünüyorsun hislerinde.. ama ayrılamazsın bu seferde pişman olursun.. bunlar gelir geçer bence ona elinden geldiğince ilgi göster madem o da ilgi gösteriyor bu karışıklığın zamanla geçecektir
canım ıyı de sen onu sevıyorsun kaybetmekten korktuguna gore.
eeee?
ondan soğumaktan mı korkuyorsun onu kaybetmekten mı anlamadım.
biraz takıntıların var sanırım, bol bol dua etmeye devam et boş kalma bir şeylerle meşgul ol...
Hepımızın hayatında zaman zaman gel gıtler oluyor. Bazen sewgımızden bazen sevdıgımızden kusku duyabılıyoruzİsterseniz bana çok kızın .çok eleştirin razıyım. ama beni bu durumdan kurtarın lütfen kızlar yalvarıyorum size ..
Ben neden sevdiklerimin değerini kıymetini bilmiyorum neden allahım neden ..
Gecen sene hayatımda i insanla tanıştık . çok zor biriydi çok imkansızdı ama işte bu demiştim görür görmez işte bu
gel zaman git zaman bir şekilde konuştuk çok cabaladım çok emek verdim .. geçmişi yüzünden o da çok acı çekmişti neyse.
ilk zamanlar çok gel git ler yaşadık hani sevgisini gösterdimi tam gösterir di. ilgisiz oldu mu tam olur du . çok aglardım o bana soguk davrandığı için. mesajlarını ellerim titreye titreye okurdum gidecek kaybedeceğim diye çok aglardım hep dua ederdim düzene girdin ilişkimiz diye hep .. helalim olması için
Şimdi herşey yolunda 1 yıl oldu yıl dönümümüz var . artık çok değer veriyor . iyiyiz ama bu seferde benim bilinç altımda bazı duygular başladı .
Ona karşı zaman zaman hissizlik duygusuzluk sıkılganlık hali. su anda uzaktayız ama onun etkisi yok biliyorum çok sorguladım kendime sürekli dua ediyorum . dua ettiğim zamanlarda kendime geliyorum. rahatlıyorumm ne kadar iyi güzel davranıyor bana . uzaktan bile yıl dönümümz geldi diye bana neler hazırlıyormuş çok duygulandım bende neler hissediyorum . yazıklar olsun bana ..
dün gece dua ettim yine hiç durmadım sonra 1 saat geçt gece 4 tü . onu ne kadar çok sevdiğimi anladım telefon açtım seni çok seviyorum dedim .sen benim herşeyimsin şu bu çünkü o duygularımdan dün gece saat 4 de kurtulmuştum çok mutluydum şükürler olsun rabbim dedim .. artık o kötü duygularım yoktu sevdiğime karşı ama çok korkuyorum yine o duygular gelecek diye çok korkuyorum . yokluyorlar beni. bana kızın isterseniz . eleştirin ama beni bu durumdan kurtarın çok dua ederim gercekten çok dua ederim yeterki bu durumdan kurtuluyum . sabahtan beri dua ediyorum allahım rabbim ne olur o duygularım geri gelmesin diye ben ne yapacağım .. onu kaybetmek istemiyorum bunu bilinç altıma anlatamıyorum beni esir alıyor5 5 5:
Hepımızın hayatında zaman zaman gel gıtler oluyor. Bazen sewgımızden bazen sevdıgımızden kusku duyabılıyoruz
Bence bu tıp dusunceler normal
Allahtan hayırlısı gelsın her zaman onu kaybetmekten korkma korkarsan bılıyorum kı o durumla yuzlesırsın
Lutven benı yanlıs anlama yıllar onceyı hayatıma gıren ılk erkektı o zamanlar lıseyı yenı bıtırmsıtım asık oldum zamanla gelnzaman gıt zaman evlenmeye karar werdık aıleler tanıstı her sey guzeldı. Bı gun onla bı tartısmam oldu onsuz yasayamam. O olmazsa ben ölürüm dedım hıc unutmuyorm. Onsuz yasayamam dedım hıc untumuyorm allah ıste yuzlestırdı o hayatını kaybettı zor toparladım kendımı cok zor sımdı dusunuyorum hıc bır erkek benı uzemez bılıyorm canımı yakamaz
Sen sen ol korkma yasamaktan hıc bırseyı Sana nacızane tavısyem bu olur yasayan bırı olarak
Uzaktaymıs bak. Onunda etkısı oluyor ara ara gel gıtlerınde hıc uzulme
siz yorgunsunuz..
evet sevgiliniz değişti artık çok da iyi her şey ama sizin geçmişteki yaralarınız kapanmadı...
kapanmadığı içinde arada sırada size varlığını hatırlatarak bunalıma sokuyor..
" geçmiş gitmiş konuları açsam şimdi; güzel olan ilişkiyi bozarım " düşünceniz olduğu içinde hep kendinizi iç sesinizi bastırıyorsunuz..
günlük yazın...
öfkenizi boşaltın...
olmadı bir gün erkek arkadaşınızla güzel bir sohbet şeklinde konuşun, çok zor günler yaşadık diyerek...
nasılda üzdün beni, bende ne kadar çocukmuşum seni hep delirtiyordum şeklinde...
hani suçlayarak değil de iki taraflı konuşun...
bir şekilde onları içinizden atmış olursunuz..içiniz boşalmış olur....
zamanında her şeye sabretmek, her şeyi içe atmak, konuları çözmeden üstünü kapatmak sadece o günleri kurtarıyor..
bir yerde size huzursuzluk olarak dönüyor....
sizde de çözülmeden atlanmış şeyler var bana kalırsa...
tavsiyem onları çözerek devam edin... duayı da şükür etmeyi de bırakmayın...
her şeyi Allahtan isteyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?