Ben neden böyleyim? :(

Talann12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
85
38
3
33
Merhaba arkadaşlar, benim sorunum en güzel günleri bile mahvetmek. Kötü bi hafızam var yapılanı asla unutmam. Eşimle normal anlaşıyorken birden sen şöyle demiştin hop kavga. Bes gün sıkıntı yok diyelim. Bu sefer aileye takıyorum. Şöyleler böyleler. Hop kavga. Birde her geçen gün eşimin yaptığı davranışların kat kat artarak ilerlemesini bekliyorum. Yani gün önce çok ilgiliyse ve üç gün sonra ilgi normalse neden o günkü gibi ilgili değilsin vay kavga. Yani ben kavga ile besleniyor olabilir miyim? Bilmiyorum. He bide kavga ilgisizsin adam ilgilenir he ben dedim diye anlamı yok. Ya bi de çevremde güzel olduğum söylenir. Ama ben kendimi güzel hissetmiyorum. Ara ara güzel ara ara burnuma kiloma takılıp güzel değilim diye düşünüyorum. Yani neden böyleyim bilmiyorum. Çok denedim. Bes gün sonrs aynıyım. Birde kavga sonrası beş surat yaparım. Tabi pişman olurum. Neden böyleyim? Nasıl düzelrbilirim?

Babanız almolik miydi?
Size psikolojik şiddet uyguladı mı?

farkindaysaniz yanlis oldugunuz kendinize hakim olmaya calisin.. takmanin kimseye faydasi yok. insanlar aldatiliyor cocugu icin affediyor bir kere daha deniyor. dugunde nisanda aci seyler yasaniyor simdi yuvamda olayim diye geride birakiyor. benim de aklima geliyor. ama dillendirmek ve bu gunu etkilemesine izin vermek hata olur.. yazik degil mi esinize.. kendinizi onun yerine koyun durup dururken kavga cikarsa memnun olur musunuz.. cocukluktan aldiginiz yaralar etkili olabilir bence cozumunu bulabilirsiniz profesyonel yardimla.

Valla bende öyleydim farkettim sonra buna sebep olan sorunu prblemi çözdüm açıkca döktüm ortaya sonra oh mis o günden beri eşimle tek kavgam olmadı...anladım ki ben onu dert etmişim kafaya takmışm o yüzden en ufak şeyde bile kpcmanın kafasını ütülüyodum büyütüp büyütp duruyordm..sonra buna sebep olan daha büyük olan prblemi çözdüm ve geçti....bi düşün bakalım böyle olmana sebebiyet veren takıntı haline getrdiğn büyük sıkıntın ne ?

Herkesin olduğu kadar benim de sorunlarım oldu. Fakat hepsi masaya döküldü. İçim rahatlıyor. Beş gün sonra ben yine aynıyım. Sorun ben de

Bemde oyleyim

Dönem dönem böyleyim psikolojim iyi olmadığı için ( birkaç sıkıntım var) ilaç da kullanamıyorum. Ama siz bi tık daha öndesiniz. Eğer ilaç kullanmaya engel bi durumunuz yoksa psikolojik destek alıp , doktorun önereceği ilaçları kullanabilirsiniz.

Çok yorucu bi hayat şekli dimi.
Ben hep agliyorum haklida olsam ama hep kavga cikariyorum sonra pisman oluyorum sonra pisman oldgum icin bi oismanlik mahvoldum ben bazan olek istyom benmde guzel oldgimu soylerler ama bende beyenmkyom oda bozuyo beni

Zamanla idare etmeyi öyle bir öğreniyorsun ki, dün asla taviz vermem dediğin şeyden öyle tavizler veriyorsun ki.
Ben bu konuda sana da kızamıyorum, güzel şeyler olsa, güzel şeyler hatırlanır. Demek ki üzmüş ki hatırlıyorsun.
Hatırlamayı engeleyemezsin, ama bunu karşı tarafa yansıtmamayı bir zaman sonra öğrenirsin.

Şuan sanki benden bahsediyorsunuz bende çözüm yolu bulamıyorum. Hatta artık öyle olduki kavga çıkardığım konularda haklı da olsam eşim ;bahane arıyorsun, abartiyosun, buyutuyosun diyip beni geçiştirmeye başladı çözüm bulamazsam kafayı yiycem. Kendimi ruh hastası gibi hissediyorum

Evet bi süre sonra normalleşiyor. Tınlamamaya başlıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…