Ben neden böyleyim ?

sevmek sevilmek deger gormekle ilgili cocuklugunuzdan kalma sorunlariniz var bence. asil sevilmek ve deger gormek istediginiz insandan gormedikce hayatinizda kim varsa ona sararsiniz, yapisirsiniz. biktirirsiniz en sonunda.. yaninizdaki insan 24 saat elinizi tutup gozunuze baksa da tatmin etmez sizi. asil deger gormek istediginiz kimse sorununuzu onunla cozun.

Bu kişi babam.ve asla düzelmeyecek bir sorun.

Biz sevgiliykençok mesajlaşırdık. Ayy vıcık vıcık bildiğin. Evlendik eşim ilk gün resti çekti. Artık 1 sms bile görmek istemiyorum birşey olursa ara dedi. Ben bi ağla bi ağla içim dışıma çıktı. seninle evlendiğim güne lanet olsun. Evlenince değişir dediler inanmadım bak gördünmü diye çığlık çığlığa ağladım. Sonra bi baktım ayyy konuşmak ne büyük nimetmiş. Mesajleşmak eziyetmiş dedim. Ve 6 yıldır zorda kalmadığımız sürece mesajlaşmayızz

Bilmiyorum böyle nolcak of

Bende sizin gibiydim. Akşamları niye konuşmuyoruz bana niye vaktini ayırmıyor diye çok sorun ederdim. Benimki oyun oynamıyordu üstelik. Sonra bir dizi izlemeye başladım.dizi iyice sardı hatta aradığında dizimi böldü diye söyleniyorum. kendinize bir meşgale bulun siz. Ve telinizi uzağa koyun sürekli bakmayın.düşünmeyin onu.

Ya sevgilim senin sevgilin olsa kesin bu çocuk beni aldatıyor/benden nefret ediyor derdin
O da 1 2 saatte bir yazar, ara ara mesajlaşırız ama muhabbet hiç bitmez, takmıyorum o da takmıyor. Yazmıyor diye beni sevmiyor değil sonuçta. Böyle yaparak kendinizden soğutursunuz. Bütün hayatınızı evgilinizle mesajlaşmaya endekslemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…