ben neden boyleyim......

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Cok Üzgünüm. . Yasim 27 neredeyse anne olacagim ama şu çocukluğumdan kurtulamadim gitti
Hani bi ortamda olsun baska bi.yerde olsun hep cocuksu kaçıyor davranislarim
Bi terbiyesizligim saygısızlıgim yok ama hani boyle olgun az konusan agirbasli vs olamadim hic... mesela dun bi konu oldu herkes benimle ufaktan dalga geçiyor. . Mesai uzadi is arkadaşım evde cocugum var çıkabilir miyim dedi mudur bana sordu senin cocugun varmi diye. Bende bir tane civcivim var dedim (((
Herkes güldü ((
Nefret ediyorum bu halimden neden onlar gibi agir evli kadın imaji cizemiyorum neden ruhum hep cocuk ((
Esim bile sanki çocuk sever gibi seviyor beni mesela oglen arar yemeğini yedinmi diye sorar eve gelirken surpriz yumurta alir ((( yada geceleri Üstüm acildi mi diye kontrol eder (( en basitinden bana seslenisi bile " yavrum" şeklinde ((
Neden beceremiyorum o bayanlar gibi olgun agirbasli vs. Olamıyorum((
Hep rezil rezil ediyorum kendimi ya cok üzülüyorum((( zaten küçük gosteriyorum bazen makyaj filan yapayim diyorum ama nasil desem kadin gibi olamıyorum((
Fizigim filan kadinsi ama yüzüm cocuk; (
Ve bazen de insanlar yuzume vuruyor sen neden olgun davranamiyorsun diye ((
Cok üzüldüm((
Yarın obur gun cocugum olunca napicam ben((

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence canım çok üzülcek bişey yok eminim bu halinle daha sevimlisindir. Nekadar güzel bişey hep çoçuk kalabilmek boşver millet ne derse desin sen mutluysan eşin mutluysa düşüncek bişey yok . Keşke herkes çoçuk kalabilse dünya daha güzel olurdu :)

Son düzenleme:

Ayy ne güzel Bence çok tatlı, boşuna kendini üzüyorsun, keşke bana da sürpriz yumurta alan olsa
Oldukça memnun olurdum.

Tatlim bosver ya,ne güzel iste cocuksu masum olmak :)
Bosver sen milleti,5-10 yil sonra düsün ne avantaji var bunun sana.
Hem ne güzel cocuguna arkadas olursun ))

İnsanlar olgun davranamiyorsun diyorlar bu yüzden beni küçük goruyorlar cok üzülüyorum
Başkalarının ne dediğini, ne düşündüğünü geç, boşver. Sen evinde huzurlu ve mutlu musun? Mesleğini layığıyla yerine getirip kendine yetiyor musun onlara bak. Hayatında sıkıntı, huzursuzluk yoksa böyle şeylere takılma derim.
Eğer bu durumla ilgili sorun yaşıyorsan o zaman hareketlerine ve kullandığın cümlelere biraz daha dikkat edersin olur biter. Bence hiç canını sıkma, keşke hepimiz böyle olabilsek.

Keşke herkes senin gibi olabilse.Ne güzel birşeydir biliyor musun çocuk kalabilmek.Boşver yüksek enerjinin,keyifli olmanın taını çıkar.Zaten yaşın çok genç,olgun davranacak yaşlarında olavak üzülme.Önemli olan çocuksuluk değil,önemli olan,hayatla ilgili kararlarda,hedeflerde,bakış açısında çocukluk yapmamak.Ağır takılan,kendini aklı başında olgun gösteren nice kadın,saçma sapan çocukluklar yapıyor hayatlarıyla ilgili.Senin karakterin neyse o dur.Kimseye göre kendini şekillendirme.Rezillik bir durum yok.Evlisin.Eşin var,işin var.Sorumlulukların var.Neşeli olmak mı suç.Derdin tasan olup gülmesen,etrafındakileride güldürmesen daha mı iyi.

İnsanlar olgun davranamiyorsun diyorlar bu yüzden beni küçük goruyorlar cok üzülüyorum

Sen bosver o insanlari!!
Sen esinle mutlumusun???
Ona bak,yoksa bi cok insan kiskaniyordur senin o fikir fikir halini.
Sen mutlu ol,baskalarina bakarak niye hayatimizi kisalim?
Bu hayat bizim,saygi sevgi namuslu bir sekilde oldukca kimseyede bi halt demek düsmez.
Bundan böyle savun kendini.
Deki ben seviyorum bu hallerimi,ne var ki bunda?

aynı ben :) yaşım 24
minyonum çok daha küçük gösteriyorum, ayrıca hareketlerim de öyle. cıvıl cıvılım.
mesela işyerindeki merdivenleri inerken atlaya zıplaya inerim.
eşim de bana hep yavrum der
kinder sürpriz yumurta alır (evlenme teklifini de sürpriz yumurtanın içine yüzük koyarak yapmıştı)
parklarda salıncaklara binerim.
işe bisikletimle gidip geliyorum.
dün "bana göre" kadınsı giyindim iş arkadaşlarım "tam okullu kız gibi olmuşsun" dediler.
ben de çok kafaya takıyordum önceleri.
ama ben böyleyim
kendimi böyle kabullendim.
böyle mutluyum da
zorla kasıntı bir kadın olmaya çalışmayacağım
çünkü üstümüzde iğreti duruyor bu hareketler

Boşverin içinizden nasıl geliyor ise öyle olun bence :)

Beni de eşim aynı çocuk sever gibi sever evde, sürekli ufak ufak oyunlar peşindeyiz :) hatta bazen biz napıyoruz evcilik oynuyorz galiba deriz :) Ama bu bize mutluluk veriyor.

Sizde eşiniz ile mutluysanız hiç sorun etmeyin derim Mutluluğunuz eksik olmasın

dışarıya karşı biraz ağır başlı davranmanız gerekir evet

ama eşinizle olan diyoloğunuz çok sevimli bence çokta güzel bundan rahatsız olmaya gerek yok

25yaşındayım... bazen koltugumun etrafında döner ayaklarımıda uzatır.
heyoooo derim
odam az dar.. dar olmasa sekreter kıza cevir beni der ne kahkaha basarım ha

civcivin varmı sahiden
aldırma bence... ne güzel işte. gec yaşlanıcaz

25 yaşında 1 çocuk annesiyim boyum 155 kilom 48.kocam 190 100 kilo o adama beni omuzlarına al diyorum alıyor evde su savaşı yapıyoruz yatağa gitmek istemedi mi kucağına alıyor senin yanında kendimi 15 yaşında hissediyorum diyor 27 yaşında kendisi. dert etme böyle şeyleri omuz silk geç

EVet cok şükür ben mutluyum
Ama iste ((
Cocugum filan olunca napicam
AnnEsi cocuk gibi mi olacak

Bende öyle ama ben şikayetçi değilim pek bazen sinir olmuyor değilim yinede. Benim boyum posum yerinde ama suratımda çocuksuluk var. Beni hep küçük sanıyorlar. Doktora bile yaşımı söylediğimde hemşireye bak bakalım gerçekten doğru mu dedi. Yalan söylüyorum sandı. Beni de pek ciddiye almazlar insanlar mesela. Bana eşim hep der hayatı oyun gibi görüyorsun diye. Gerçekten çoğu zaman öyle bazı şeyleri hiç ciddiye almıyorum. Ama bende böyleyim ne yapayım.

O konularda haklisin
Allah a şükür rezillik durumum yok
Evliyim ya hani evli kadinin biraz daha agir olmasi gerekmez miydi onu tasiyamiyorum iste
Evet evliyim esimi seviyorum isim var maşallah diyorum bende kendime ama haklisin sanırım ya .
Kimseye zararim yok.
Aynen oyle soyleyecegim canim

Evet yaaa
Kadinsi giyin mi yorum bende siritiyo çünkü

Evet gerçekten civcivim var :)
Esim cok gülüyor bu hallerime ama var; (

Ben de cocuksuyum buyuyemedim gitti.Hatta yanibasimda masal okiyan ayicigimla yatiyorum :) Minyonum senin gibi kucuk gosteriyorum.Ama bunun icin uzulmek yerine seviniyorum.Cunku cocuk masumiyetini kaybetmedik dusunsene.Nadir insanlardaniz.Aksine sevinmen lazim.Herkes hayatin hengamesi icinde nesesini kaybederken sen o nesenin kendisisin!!! Silkelen ve buna sukret :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…