ben neden boyleyim......

Evli olunca ne değişiyor.İnsan yine aynı insan.18 yaşında evlenenlerde mi ağır durmak zorunda.Herkesin yapısal bir özelliği var.Kendine zorla başka bir kalıbı dayatma.Evli insan ağır durmak zorunda değil.Evliliğinin sorumluluğunu bil,eşinle birbirinize saygısız olmayın yeter.Nedir ağır olmak.Boşver takma.Seni seven böyle sevsin.Olgun değilsin diyenlere,olgunluk gerektiren konularda,herkesten çok olgun olurum merak etmeyin de geç

Ben de kadinsi giuinmeyi basaramiyorum ya.Boyle mickeyli bisey goreyim hemen aliyorum annem cocuk musun diyor evet diyorum Hatta bir kez otobusteyim.Universite sona gecmistim.Ustumde kopecikli tunik altmda tayt sacimi da yandan ordum.Teyzeler bana bakip guluyorlar birbirlerine ay ne seker demi dediler sonra bana donup lise kaca gidiyosun sen dediler yok teyze ben uni sondayim dedim.Nasil olur minicik gorunyosun demislerdi cok sevinmistim anneme anlattim pek sevinmedi gerci

dışarıya karşı biraz ağır başlı davranmanız gerekir evet

ama eşinizle olan diyoloğunuz çok sevimli bence çokta güzel bundan rahatsız olmaya gerek yok

Ayy evet iste onu napicam bilmiyorum
Disariya karsi olanlari yani.
Ama esimle olan diyalogum oyle evet. Benimde hosuma gidiyor; )
O rahatsız etmiyor yani...

Aynen boyle soyleyecegim canım teşekkür ederim

Ehehe kendimi gördüm bir an :) ben de 28 yaşındayım boy da kısa zayıfım da, küçük duruyorum :) sevgilimle buluştuğumuzda arada at bakalım elini cebime der, sürpriz yumurta bulurum çocuk gibi sevinirim o an :)
Bence içinizden nasil geliyorsa öyle olun, doğallıktan güzel ne var yahu :) daha yaşınız genç, yıllar geçtikçe elbet bazı şeyler daha oturur :)

BEn bunu yazmaya cesaret edemedim iste biz sevgiliyken esimin aldigi bi ayicigim var, eskiden ona sarilir uyirdum simdi esime sariliyorum uyuyorum . Esim kziiyor bazen ama ben caktirmadan ayicigi da yanimiza alip oyle uyuyorumppp

Cok olgun olmaktan gayet iyi bir durum :) sizinle aramizda tam 7 yas var 20 yasindayim ve yasitlarimdan daha olgunum yaptiklari sakalara gulemiyorum bnce sevimli olmak daha guzel. Arkadas bulmkta zrlaniyorum gerci buldugumda basima bela oluyorda neyse :)

BEn bunu yazmaya cesaret edemedim iste biz sevgiliyken esimin aldigi bi ayicigim var, eskiden ona sarilir uyirdum simdi esime sariliyorum uyuyorum . Esim kziiyor bazen ama ben caktirmadan ayicigi da yanimiza alip oyle uyuyorumppp

Yaa ayicik bir tutkudurr onsuz olmaz Gecen pil aldim ona actim dinliyorumm aa ne guzel masallar varmis diyorum evdekiler bana deliymisim gibi bakiyor pelus bisey gorunce dayanamiyorum

ben 35 yaşındayım 9 yaşında bir evlat sahibiyim ve senden çok ta farkım yok tabii görüntü ve ruha bakınca duyanlar 35 e hadi canım diyor
bu ruhumuzla yapımızla alakalı birşey,bende dert edindim zaman zaman ama baktım çevremdeki herkes beni seviyor,böyle kabulleniyor,eleştirenler olmuyor değildi hala da olabiliyor zaman zaman ama ben böyle mutluyum bu benim ,kendim olmanın dışına çıkmak istemiyorum ki böyle mutluyum.insan yaşlanmıyor böyle ,sorunlarını çok ta kolay bertaraf edebiliyor çünkü ruhumuz masum bence.. bırak olduğun gibi kal,bu sensin ,bu senin özelliğin güzelliğin hiç yaşlanmayacak güzel ve masum bir ruha sahip olmak bence harika,açıkçası ben kendime aşığım bu anlamda,böyle kabul edip seviyorum kendimi ve iyi ki bu benim.neysen o ol ,sakın değişme

bende bi sevgilimin yanında çocuksuyum normalde çok agırbaşlıyım yaşıma ragmen bizim stajda da ben agır baslıyım sessızım dıye kızıyolardı hey Allahım bence oyle olmak en ıyısı gülümse geç

Ama taktığın şey bu mu neden üzülüyorsun ki olmak istemediğin sırf çevre için öyle olmak zorunda olduğun bir karakterle sen sen olamazsın ki mutlu olamazsın zorlama olur sırıtır. Herkesin kendi karakteri vardır bazısı ağırbaşlıdır ki onlarda çocuksu olmak ister ama kendilerine yakıştıramazlar. Ben de minyon tipliyim asla yaşımı göstermem çocuk gibiyimdir şakalaşırım espri yaparım ve işyerinde de kaç bayanız çocukları da var onların ama valla hepimiz cıvıl cıvılız boşver içi geçmiş onların sen nasıl içinden geliyorsa öyle davran eşin de seni bu halinle sevmiş işte ne güzel ilgileniyor sen değişirsen o halini sevmez sanırım. Bir lolipop alıp yiyoruz eşimle eşim bana çok düşkün ve hep çocuk sever gibi sever hiçte rahatsız değilim. Çocukluğumuzu o neşeyi kaybetmemek önemli olan gülenlerde sorun var sende değil enerjini çekemiyorlardır.

Tüm derdin hayatın boyunca bu olur inşlh :))

Prki tatlım

Ona da anlattim bosver hic bozma keyfini dedi.. yani bi sikayeti yok onunda..

hahah ben de üniversitede çalışıyorum, kapıdaki güvenlik her geçişimde öğrenci kimliği soruyor
bazı alanlarda küçük görülmek hoş değil ama napalım genel olarak memnunum.

bi kere eşimle ankara gençlik parkında geziyorduk, elimden tutmuştu, dondurma da almıştı
salıncağa bindirdi, o en küçük boy olan salıncaktı
güvenlikten biri geldi, yalnız onlar çocuklar için dedi.
eşim de "zaten o da çocuk amcası" dedi.
adam bana baktı, elimde dondurmam salıncakta oturan küçük bi kız,
pardon dedi gitti ben sallanmaya devam.
bu da böyle bi anımdır.

AYyy cok guzelmis cok hosuma gitti :)

Yaa bence çok tatlı Benim de annem böyledir, ben 23 yaşındayım keşke onun gibi olabilsem, ben de fazla ağır başlıyım sanırım:/

Ben de arada öyle oluyorum ama bu sorun değil bana göre. Bu senin özelliğin, başkalarından ayıran şey. Şahsen ufak tefek biri olduğum için eşimde beni çocuk gibi sever ama inan bana şefkat duygusu daha fazla oluyor. Mesela bana hiç kıyamaz, ağır taşıtmaz, yormaz, evi bile süpürtmez, hani küçüğüm ya

Kolay kolay kimsenin sahip olamayacağı bir şeye sahipsin. Kıymetini bil

Herkes agir abla olmak zorunda mi? Girdigin ortama nese goturuyormussun gibi hissettim. Bunda uzulecek ne var?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bicir bicir, gulen, gulduren, aktif, her daim şen kalabilen insanlara bayiliyorum.
Ama ince bir cizgi var.
Gulecegim/guldurecegim derken sebek olmamak gerek.
İste o zaman ciddiye alinmama problemi bas gosterir.
Boyla kiloyla bi ilgisi yok bence.
Gerektigi yerde olgun kararlar verip gerektigi gibi davranabiliyorsaniz sorun olmasin bu.
Ben hayatin pek cok alaninda agirimdir.
Sogugumdur.
Bendeki malzeme bu kadar yani :)
Arada bir cildirip cosarim hepsi bu.
Ama o hallerimi daha bir cok seviyorum.
İnsana enerji veriyor :)
Mutlu olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…