- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
O konularda haklisin
Allah a şükür rezillik durumum yok
Evliyim ya hani evli kadinin biraz daha agir olmasi gerekmez miydi onu tasiyamiyorum iste
Evet evliyim esimi seviyorum isim var maşallah diyorum bende kendime ama haklisin sanırım ya .
Kimseye zararim yok.
aynı ben :) yaşım 24
minyonum çok daha küçük gösteriyorum, ayrıca hareketlerim de öyle. cıvıl cıvılım.
mesela işyerindeki merdivenleri inerken atlaya zıplaya inerim.
eşim de bana hep yavrum der
kinder sürpriz yumurta alır (evlenme teklifini de sürpriz yumurtanın içine yüzük koyarak yapmıştı)
parklarda salıncaklara binerim.
işe bisikletimle gidip geliyorum.
dün "bana göre" kadınsı giyindim iş arkadaşlarım "tam okullu kız gibi olmuşsun" dediler.
ben de çok kafaya takıyordum önceleri.
ama ben böyleyim
kendimi böyle kabullendim.
böyle mutluyum da
zorla kasıntı bir kadın olmaya çalışmayacağım
çünkü üstümüzde iğreti duruyor bu hareketler
dışarıya karşı biraz ağır başlı davranmanız gerekir evet
ama eşinizle olan diyoloğunuz çok sevimli bence çokta güzel bundan rahatsız olmaya gerek yok
Evli olunca ne değişiyor.İnsan yine aynı insan.18 yaşında evlenenlerde mi ağır durmak zorunda.Herkesin yapısal bir özelliği var.Kendine zorla başka bir kalıbı dayatma.Evli insan ağır durmak zorunda değil.Evliliğinin sorumluluğunu bil,eşinle birbirinize saygısız olmayın yeter.Nedir ağır olmak.Boşver takma.Seni seven böyle sevsin.Olgun değilsin diyenlere,olgunluk gerektiren konularda,herkesten çok olgun olurum merak etmeyin de geç
Ben de cocuksuyum buyuyemedim gitti.Hatta yanibasimda masal okiyan ayicigimla yatiyorum :) Minyonum senin gibi kucuk gosteriyorum.Ama bunun icin uzulmek yerine seviniyorum.Cunku cocuk masumiyetini kaybetmedik dusunsene.Nadir insanlardaniz.Aksine sevinmen lazim.Herkes hayatin hengamesi icinde nesesini kaybederken sen o nesenin kendisisin!!! Silkelen ve buna sukret :)
Cok Üzgünüm. . Yasim 27 neredeyse anne olacagim ama şu çocukluğumdan kurtulamadim gitti
Hani bi ortamda olsun baska bi.yerde olsun hep cocuksu kaçıyor davranislarim
Bi terbiyesizligim saygısızlıgim yok ama hani boyle olgun az konusan agirbasli vs olamadim hic...mesela dun bi konu oldu herkes benimle ufaktan dalga geçiyor. . Mesai uzadi is arkadaşım evde cocugum var çıkabilir miyim dedi mudur bana sordu senin cocugun varmi diye. Bende bir tane civcivim var dedim (((
Herkes güldü((
Nefret ediyorum bu halimden neden onlar gibi agir evli kadın imaji cizemiyorum neden ruhum hep cocuk((
Esim bile sanki çocuk sever gibi seviyor benimesela oglen arar yemeğini yedinmi diye sorar eve gelirken surpriz yumurta alir ((( yada geceleri Üstüm acildi mi diye kontrol eder (( en basitinden bana seslenisi bile " yavrum" şeklinde ((
Neden beceremiyorum o bayanlar gibi olgun agirbasli vs. Olamıyorum((
Hep rezil rezil ediyorum kendimi ya cok üzülüyorum((( zaten küçük gosteriyorum bazen makyaj filan yapayim diyorum ama nasil desem kadin gibi olamıyorum ((
Fizigim filan kadinsi ama yüzüm cocuk; (
Ve bazen de insanlar yuzume vuruyor sen neden olgun davranamiyorsun diye((
Cok üzüldüm((
Yarın obur gun cocugum olunca napicam ben((
BEn bunu yazmaya cesaret edemedim istebiz sevgiliyken esimin aldigi bi ayicigim var, eskiden ona sarilir uyirdum simdi esime sariliyorum uyuyorum . Esim kziiyor bazen ama ben caktirmadan ayicigi da yanimiza alip oyle uyuyorum ppp
Tüm derdin hayatın boyunca bu olur inşlh:))
Prki tatlımben 35 yaşındayım 9 yaşında bir evlat sahibiyim ve senden çok ta farkım yoktabii görüntü ve ruha bakınca duyanlar 35 e hadi canım diyor
bu ruhumuzla yapımızla alakalı birşey,bende dert edindim zaman zaman ama baktım çevremdeki herkes beni seviyor,böyle kabulleniyor,eleştirenler olmuyor değildi hala da olabiliyor zaman zaman ama ben böyle mutluyum bu benim ,kendim olmanın dışına çıkmak istemiyorum ki böyle mutluyum.insan yaşlanmıyor böyle ,sorunlarını çok ta kolay bertaraf edebiliyor çünkü ruhumuz masum bence.. bırak olduğun gibi kal,bu sensin ,bu senin özelliğin güzelliğin hiç yaşlanmayacak güzel ve masum bir ruha sahip olmak bence harika,açıkçası ben kendime aşığım bu anlamda,böyle kabul edip seviyorum kendimi ve iyi ki bu benim.neysen o ol ,sakın değişme
Ona da anlattim bosver hic bozma keyfini dedi.. yani bi sikayeti yok onunda..Ama taktığın şey bu mu neden üzülüyorsun ki olmak istemediğin sırf çevre için öyle olmak zorunda olduğun bir karakterle sen sen olamazsın ki mutlu olamazsın zorlama olur sırıtır. Herkesin kendi karakteri vardır bazısı ağırbaşlıdır ki onlarda çocuksu olmak ister ama kendilerine yakıştıramazlar. Ben de minyon tipliyim asla yaşımı göstermem çocuk gibiyimdir şakalaşırım espri yaparım ve işyerinde de kaç bayanız çocukları da var onların ama valla hepimiz cıvıl cıvılız boşver içi geçmiş onların sen nasıl içinden geliyorsa öyle davran eşin de seni bu halinle sevmiş işte ne güzel ilgileniyor sen değişirsen o halini sevmez sanırım. Bir lolipop alıp yiyoruz eşimle eşim bana çok düşkün ve hep çocuk sever gibi sever hiçte rahatsız değilim. Çocukluğumuzu o neşeyi kaybetmemek önemli olan gülenlerde sorun var sende değil enerjini çekemiyorlardır.
Ben de kadinsi giuinmeyi basaramiyorum ya.Boyle mickeyli bisey goreyim hemen aliyorum annem cocuk musun diyor evet diyorumHatta bir kez otobusteyim.Universite sona gecmistim.Ustumde kopecikli tunik altmda tayt sacimi da yandan ordum.Teyzeler bana bakip guluyorlar birbirlerine ay ne seker demi dediler sonra bana donup lise kaca gidiyosun sen dediler yok teyze ben uni sondayim dedim.Nasil olur minicik gorunyosun demislerdi cok sevinmistim anneme anlattim pek sevinmedi gerci
hahahben de üniversitede çalışıyorum, kapıdaki güvenlik her geçişimde öğrenci kimliği soruyor
bazı alanlarda küçük görülmek hoş değil ama napalım genel olarak memnunum.
bi kere eşimle ankara gençlik parkında geziyorduk, elimden tutmuştu, dondurma da almıştı
salıncağa bindirdi, o en küçük boy olan salıncaktı
güvenlikten biri geldi, yalnız onlar çocuklar için dedi.
eşim de "zaten o da çocuk amcası" dedi.
adam bana baktı, elimde dondurmam salıncakta oturan küçük bi kız,
pardon dedi gittiben sallanmaya devam.
bu da böyle bi anımdır.
Cok Üzgünüm. . Yasim 27 neredeyse anne olacagim ama şu çocukluğumdan kurtulamadim gitti
Hani bi ortamda olsun baska bi.yerde olsun hep cocuksu kaçıyor davranislarim
Bi terbiyesizligim saygısızlıgim yok ama hani boyle olgun az konusan agirbasli vs olamadim hic...mesela dun bi konu oldu herkes benimle ufaktan dalga geçiyor. . Mesai uzadi is arkadaşım evde cocugum var çıkabilir miyim dedi mudur bana sordu senin cocugun varmi diye. Bende bir tane civcivim var dedim (((
Herkes güldü((
Nefret ediyorum bu halimden neden onlar gibi agir evli kadın imaji cizemiyorum neden ruhum hep cocuk((
Esim bile sanki çocuk sever gibi seviyor benimesela oglen arar yemeğini yedinmi diye sorar eve gelirken surpriz yumurta alir ((( yada geceleri Üstüm acildi mi diye kontrol eder (( en basitinden bana seslenisi bile " yavrum" şeklinde ((
Neden beceremiyorum o bayanlar gibi olgun agirbasli vs. Olamıyorum((
Hep rezil rezil ediyorum kendimi ya cok üzülüyorum((( zaten küçük gosteriyorum bazen makyaj filan yapayim diyorum ama nasil desem kadin gibi olamıyorum ((
Fizigim filan kadinsi ama yüzüm cocuk; (
Ve bazen de insanlar yuzume vuruyor sen neden olgun davranamiyorsun diye((
Cok üzüldüm((
Yarın obur gun cocugum olunca napicam ben((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?