- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
hahahben de üniversitede çalışıyorum, kapıdaki güvenlik her geçişimde öğrenci kimliği soruyor
bazı alanlarda küçük görülmek hoş değil ama napalım genel olarak memnunum.
bi kere eşimle ankara gençlik parkında geziyorduk, elimden tutmuştu, dondurma da almıştı
salıncağa bindirdi, o en küçük boy olan salıncaktı
güvenlikten biri geldi, yalnız onlar çocuklar için dedi.
eşim de "zaten o da çocuk amcası" dedi.
adam bana baktı, elimde dondurmam salıncakta oturan küçük bi kız,
pardon dedi gittiben sallanmaya devam.
bu da böyle bi anımdır.
cok üzgünüm. . Yasim 27 neredeyse anne olacagim ama şu çocukluğumdan kurtulamadim gitti
hani bi ortamda olsun baska bi.yerde olsun hep cocuksu kaçıyor davranislarim
bi terbiyesizligim saygısızlıgim yok ama hani boyle olgun az konusan agirbasli vs olamadim hic...mesela dun bi konu oldu herkes benimle ufaktan dalga geçiyor. . Mesai uzadi is arkadaşım evde cocugum var çıkabilir miyim dedi mudur bana sordu senin cocugun varmi diye. Bende bir tane civcivim var dedim (((
herkes güldü((
nefret ediyorum bu halimden neden onlar gibi agir evli kadın imaji cizemiyorum neden ruhum hep cocuk((
esim bile sanki çocuk sever gibi seviyor benimesela oglen arar yemeğini yedinmi diye sorar eve gelirken surpriz yumurta alir ((( yada geceleri üstüm acildi mi diye kontrol eder (( en basitinden bana seslenisi bile " yavrum" şeklinde ((
neden beceremiyorum o bayanlar gibi olgun agirbasli vs. Olamıyorum((
hep rezil rezil ediyorum kendimi ya cok üzülüyorum((( zaten küçük gosteriyorum bazen makyaj filan yapayim diyorum ama nasil desem kadin gibi olamıyorum ((
fizigim filan kadinsi ama yüzüm cocuk; (
ve bazen de insanlar yuzume vuruyor sen neden olgun davranamiyorsun diye((
cok üzüldüm((
yarın obur gun cocugum olunca napicam ben((
Cok Üzgünüm. . Yasim 27 neredeyse anne olacagim ama şu çocukluğumdan kurtulamadim gitti
Hani bi ortamda olsun baska bi.yerde olsun hep cocuksu kaçıyor davranislarim
Bi terbiyesizligim saygısızlıgim yok ama hani boyle olgun az konusan agirbasli vs olamadim hic...mesela dun bi konu oldu herkes benimle ufaktan dalga geçiyor. . Mesai uzadi is arkadaşım evde cocugum var çıkabilir miyim dedi mudur bana sordu senin cocugun varmi diye. Bende bir tane civcivim var dedim (((
Herkes güldü((
Nefret ediyorum bu halimden neden onlar gibi agir evli kadın imaji cizemiyorum neden ruhum hep cocuk((
Esim bile sanki çocuk sever gibi seviyor benimesela oglen arar yemeğini yedinmi diye sorar eve gelirken surpriz yumurta alir ((( yada geceleri Üstüm acildi mi diye kontrol eder (( en basitinden bana seslenisi bile " yavrum" şeklinde ((
Neden beceremiyorum o bayanlar gibi olgun agirbasli vs. Olamıyorum((
Hep rezil rezil ediyorum kendimi ya cok üzülüyorum((( zaten küçük gosteriyorum bazen makyaj filan yapayim diyorum ama nasil desem kadin gibi olamıyorum ((
Fizigim filan kadinsi ama yüzüm cocuk; (
Ve bazen de insanlar yuzume vuruyor sen neden olgun davranamiyorsun diye((
Cok üzüldüm((
Yarın obur gun cocugum olunca napicam ben((
civciv ne ?
gerçek civciv mi?
Cok Üzgünüm. . Yasim 27 neredeyse anne olacagim ama şu çocukluğumdan kurtulamadim gitti
Hani bi ortamda olsun baska bi.yerde olsun hep cocuksu kaçıyor davranislarim
Bi terbiyesizligim saygısızlıgim yok ama hani boyle olgun az konusan agirbasli vs olamadim hic...mesela dun bi konu oldu herkes benimle ufaktan dalga geçiyor. . Mesai uzadi is arkadaşım evde cocugum var çıkabilir miyim dedi mudur bana sordu senin cocugun varmi diye. Bende bir tane civcivim var dedim (((
Herkes güldü((
Nefret ediyorum bu halimden neden onlar gibi agir evli kadın imaji cizemiyorum neden ruhum hep cocuk((
Esim bile sanki çocuk sever gibi seviyor benimesela oglen arar yemeğini yedinmi diye sorar eve gelirken surpriz yumurta alir ((( yada geceleri Üstüm acildi mi diye kontrol eder (( en basitinden bana seslenisi bile " yavrum" şeklinde ((
Neden beceremiyorum o bayanlar gibi olgun agirbasli vs. Olamıyorum((
Hep rezil rezil ediyorum kendimi ya cok üzülüyorum((( zaten küçük gosteriyorum bazen makyaj filan yapayim diyorum ama nasil desem kadin gibi olamıyorum ((
Fizigim filan kadinsi ama yüzüm cocuk; (
Ve bazen de insanlar yuzume vuruyor sen neden olgun davranamiyorsun diye((
Cok üzüldüm((
Yarın obur gun cocugum olunca napicam ben((
Evet canım bi tane civcivim var.
Civcivim mi var dediniz, bayıldım
Biraz da kendimden bir parça buldum galiba:26:
Keske bende senin gibi olsaydimburcun boga mi?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ben de 20 yaşındayım hareketlerimiz çok benziyor sürekli sen nasıl evleneceksin de çocuğun olacak diyor çevremdekiler.Babam geçen bana bakıp kızım sen ne zaman büyüyeceksin dedi şakayla karışık :) Hala dedeme babama türlü şebeklikler yaparım :) Şimdiye kadar benden hoşlanan erkeklerin ilk dediği şey hep çok şirinsin, enerjiksin bilmem ne oluyor güzellik ve kadınsılık hakkında fikir belirten yok henüz Kendine göre yaşamını kurmuşsun mutluysan sorun yok bence böyle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?