ben neden boyleyim......

valla bende öyleyim iyikide öyleyim 1 yıllık evliyim hala gittiğimde babamin dizine oturur çocuk gibi konuşurum :) etrafaneşe saçan biri olduğumu söylerler :) eminim etrafına ve ailene pozitif enerji ve neşe katıyorsun :) çocuklarında çok şanslı olacak sen gibi bir anneye sahip olacakları için me güzel işte :)

Ben de 20 yaşındayım hareketlerimiz çok benziyor sürekli sen nasıl evleneceksin de çocuğun olacak diyor çevremdekiler. Babam geçen bana bakıp kızım sen ne zaman büyüyeceksin dedi şakayla karışık :) Hala dedeme babama türlü şebeklikler yaparım :) Şimdiye kadar benden hoşlanan erkeklerin ilk dediği şey hep çok şirinsin, enerjiksin bilmem ne oluyor güzellik ve kadınsılık hakkında fikir belirten yok henüz Kendine göre yaşamını kurmuşsun mutluysan sorun yok bence böyle devam

Son düzenleme:
Bende böyleyim tatlım. Annesi ve babasının yanında bile onları taklit edip güldürüyorum. Bir odayı futbol odası yaptık. Birbirimize şut çekiyoruz. İlk başları soruyordum bu halim seni sıkıyor mu diye o da asıl senin bu halin beni sana çekiyor diyordu. Bence civcivim cevabı çok güzel olmuş. Sen böyleysen kendini değiştirme. Bir tanıdığımızın kızına sende mi prensessin bende prensesim bana oyuncaklarını göstersene demiştim. Hatta kız sen prenses değilsin dediğinde hayır ben prensesim hatta şatom var demiştim hahahhha o yüzden bir kızım olsun çooookkk istiyorummm :26:

Ay bayildim ya Yine sekizinci siniftayim.Okul iki katli.Ust kat alti yedi sekizler ilk katta da bese kadar olanlarin sinifi var.Zil caldi sinifima gitcem nobetci ogrenci beni yukari cikartmiyor.Yalan soyluyorsun sen ucuncu sinifsin diyor.Ya hayir valla sekizim ben diyorum yirmi dakka beni tuttu orda yanimdan arkadasim geciyor hadi gelmiyomusun dedi tuttum kizi ya bu nobetci beni gecirmiyo dedim kiz dedi o bizim siniftan biraksana durdu durdu inanmayarak da olsa izin verdi salak

hiç dert etmeyin kendinize bu çok güzel bir özellik bence..Siz istediğiniz (gerekli) ortamlarda olgun davranabilirsiniz ama onlar asla sizin gibi olamazlar.

Bende 24 yaşındayım,2 senelik evliyim. Eşimin yanında çalıştığım ve epey kalabalık olduğumuz için konuşursam kendimi ele veririm diye çalışanlarla pek samimiyet kurmuyorum .
Kv kp çok sever beni,çocuklarının hepsi ağır başlı insanlar neşeli olmak nedir bilmemişler ki Bazen düşünüyorum kv kp yanında azcık kendimi ağırdan satiim nolur nolmaz diyorum ama yok beceremiyorum :26:
Eşim "bizim çocuğa ihtiyacımız yok ki zaten evde var birtane" diyor.Bazende çocuğumuz olursa seni çok merak ediyorum,çok iyi bir anne olursun,arkadaş gibi olursunuz ,birlikte büyürsünüz diyor

bence çok yanlış düşünüyorsun ben şu yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm sanki senden yaş olarak küçüğüm 24 yaşındayım bende aynı senin gibiyim eşim bana sürekli miniğim der çevremdekiler beni hiç eleştirmedi aksine benim bu çocuksu yanım insanların daha çok hoşuna gidiyor hiç takma kafana biz çocuk kalalım en güzeli boşver

Allah senı napmaya

Canım benım bende 27 yasındayım ve bende yaşımın olgunlugunda degılım, tabı yerıne gore, bu harıka bı hıs neye uzuluyon sen:)
Kocamda bana yavrum bebeğim der, eve gelirken çıkolata falan getirir, yemeğe çıktın mı yavrucum der, bende çıktım yavrum sen derım, bunlar guzel şeyler.
Ama sen içlendıgıne gore baska detaylar vardır belkı, ama tum dert bu anlattıklarınsa bence hiiiç dertlenme.
Bende cocuk çalışmalarına başlıycam bu ay, inşallah olur, çocukla bırlıkte buyuycez keşke buyumesek ama bebek ıcın buyuycez canım benım.
Rabbım herkese kısmet etsin, en buyuk derdın bu olsun emı

Civcivim mi var dediniz, bayıldım
Biraz da kendimden bir parça buldum galiba:26:

Aslinda cok tatli bu halleriniz
Bende 19 yasindayim arkadaslarim benden buyuk durur benim yuz tipim daha cocuksudur.Karsi cinsten de sevimlisin cocuksu olman daha tatli gibi seyler duyuyorum
Bence sizde bu kadar dert etmeyin hayati eglenceli bir hale getirmek her zaman daha iyidir :thumbup:

~Böğürtlen Kışı

Son düzenleme:

Civcivim mi var dediniz, bayıldım
Biraz da kendimden bir parça buldum galiba:26:
Evet canım bi tane civcivim var.
Elimde yemle filan geliyorum bazen ogle arasinda onlar icin biseyler almis oluyorum
İş arkadasim olan abiler diyorki kendini civcivin annesi saniyor deyip gülüyolar((

Keske bende senin gibi olsaydim burcun boga mi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

OGlak burcuyum canim

Canim 20 yasinda birinin kadinsi davranmasi zaten aksine kotu olur bence. Ben 7 yil oncesini dusunemiyorum bile yahu keske o yaslardaki enerjide kalsaydik.

ha bu arada bi tane kızım var yatağa koyuyorum etrafında zıplıyorum iyi ki doğurmuşum seni diye böyle olunca annelik daha eğlenceli bişey inan bana

:) Ay çok sevimlisiniz. Aktardığınız anektodlara çok güldüm. Yavrum konusuna çok takılmayın ağız alışkanlığıdır o, annemin sizden büyük çocuğu var, babam hala ona yavrum diye seslenir bazen Kadınsı fizik, çocuksu yüzde sahip olabileceği en iyi kombinasyon bence bir kadının, bütün stil ikonları ya böyledir, ya daha kemikli erkeksi yüz hatlarına sahiptir. Aksi çekici durmuyor bana göre.

Son düzenleme:
Bende öyleyim , vee öyle devam edicem , hep çocuksu bundan mutluluk duyuyorum Çocuksu duygu hiç kaybolmasın yoksa kendimi yaşlı hissedirim , bence sende mutlu olmalısın bu durumdan ne güzelll....
Benim sevdiceğimde bana bonibon , çikolata , şeker
ve oyuncak alır

46 yasindayim,19 yasinda bir oglum var ama hissettigim yas 16☺️
Ayni yasitta ki arkadaslarima abla der kizlar bana adimla hitap ederler.Yasimi gostermiyorum.
Gecenlerde bir ortamda kizin birisi universiteden mezun olmus.Ben de tebrik ettim darisi benim ogluma olsun onun da birinci yili bitti dedim.kizcagiz oglumun ilkokul biri bitirdigini zannetmis😃
Ben halimden memnunum vallahi.oglumla ,kocamla bogusuruz sakalasiriz.
Oglum 1-2 yaslarindaydi ,kucagimizda onunla asansore bindik esimle birlikte.Icerde de orta yasli bayanlar vardi.
Guya duymayalim diye kisik sesli konusuyorlar ama duyduk.ayyy ne kadar kucukler bide cocuk yapmislar demislerdi.
Ben 27 esim 28 yasindaydik o zaman.
Bence halinden memnun ol canim .

Evli kadın ağır olurmuş.Ne alaka ? Cenazede gülmüyorsan,düğünde ağlamıyorsan,kiminle nasıl konuşacağını biliyorsan gerisi hikaye.Yorumları okudum da hayret ettim.Sitede ne çok Firdevs Yöreoğlu varmış bizim. İçinden geldiği gibi davran en güzeli bu.Olgun görünme ayağına teyze modlarına düşen çok kadın var,arkadaşlarımın bu hali çok garibime gidiyor benim de.

Ben de 23 yaşındayım,üniversite mezunuyum deyince şaşırıyor insanlar.Kardeşim benden 6 yaş küçük,onun eskilerini giyiyorum düşün. Yolda pamuk şeker,kağıt helva görürsem dayanamam.Geceleri kaldırımlarda sek sek oynayarak giderdik sevgilimle.Lunapark,bowling...İnşallah atanırsam ders dışı vakitlerde de öğrencilerimle çocuk olacağım.Sevgilim her teneffüs top oynar onlarla.

Biz halimizden memnunuz,hiç takılma.Milleti memnun edemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…