ben neden boyleyim......

Sen şöyle karizmatik kadınlardan olmak istiyorsun ama çocuksuluk sevimlilik bunu engelliyor, sanırım tam olarak anlatmak istediğin bu... herkes aynı olamaz, kendini böyle kabul etmek seni daha mutlu edecektir, diğer türlü her şey üstünde eğreti durur

Canim 20 yasinda birinin kadinsi davranmasi zaten aksine kotu olur bence. Ben 7 yil oncesini dusunemiyorum bile yahu keske o yaslardaki enerjide kalsaydik.

Orası öyle haklısınız, benim yaşıtlarım da olması gerekenden çok büyük gösteriyor genelde giyim kuşam makyaj faktörleriyle yeni nesil böyle diyelim. Ortası makul.

Karakter meselesi bu . Siz bundan sonra değişemezsiniz. Farklı davranmaya çalışırsanız daha komik olur. Bende tam tersi çok sakin , sessizimdir . Verdiğim cevapları çok düşünürüm böyle söylersem karşımdaki ne düşünür , güler mi kızar mı dalga geçer mi vs diye. Benimde yapım bu . Kendisini insan olduğu gibi kabullenip , sevmeli

benimde yaşım 25 üniversiteyi yeni bitirdim bende sizin gibiyim. daha bugün sevgilimle yemeğe gittik tabureler dönüyordu ikimizde başladık dönmeye. yok arkamızı dönüp patron rolü yapmalar falan garsonda bize bakıyor. benim hiç umrumda değil yeri gelir ağır olurum ama genel halimiz bu. siz kendinizi rezil edecek birşey yapmıyorsunuz üzülmeyin. eşiniz süpriz yumurta getiriyor ne güzel işte. benim sevgilimde ceplerinde çikolatayla gelir bana peluş oyuncaklar alır sürekli. sizin yanlış yaptığınız tek nokta etrafınızdakilere çocuksu durumunuzdan rahatsız olduğunuzu belli etmeniz olmuş. size olgun olmalısın olgun ol diyen insanlara ben böyle mutluyum kendimi değiştirmeye neden çalışayım gibi laflar etseniz kimse size laf edemez

OGlak burcuyum canim[/QUOTE]

bende 27 yaşında bi oğlağım aynı dert bende de var hep bi evn en küçük kızı havası. tezgahtarlar bile 20-22 yaşındaymışım gibi o elbise senin yaşına gitmez canım diyor. iş yerindekiler bazen iplemez tavırları var. ağzına geleni söylüyosun çok temzi kalplisin safsın temzisin diyolar.. ben saf temzi kalpli olmak istmeiyorum yaa otuzuna yaklaşmış kadın mamelesi göremedim hala.. bekar olmamın etkeni vardır diyorum ama sende de gördüğüm kadarıyla evlensemde içimdeki çocuk ölmeyecek.. boyla hiç alakası yok ben 178 boyunda 58 kiloyum ama herkes çocukmuşum gibi davranıyor..

kimseyle kavaga etmediğim ılımlı olduğum için galiba biraz çaçaronluk yapsak mesafeyi koyacaklar sanırım.. ama o da içimden gelmiyor..

ne var bunda üzülecek :) bence bi çok insan senin gibi olmak istiyo ve bence senle muhabbet etmekten çok hoşlanıyorlardır eminim
civcivim var dediysen ne olmuş yani? eşin sana sürpriz yumurta alıyosa, üstün açıldı mı diye soruyosa seni düşünüyo işte daha ne istiyon ayooollll

Konu sahibi bayildim sana...
Bende ayni senin gibiyim 37 yasindayim ama millet beni 24 saniyor nerdeyse boyumca oglum var .
Ama su cocuksu halimden kurtulamadim.bende halimden inanilmaz sikayetciyim.

Kimse beni kaale almiyor.ablamda bana cocuk gibi davranirsan almazlar tabi diyor

bi de herkes ağırbaşlı, ciddi olursa cok sıkıcı olur hayat. düşünsene heryerde duvar gibi insanlar :44:
ben senin gibi insanlarla vakit geçirmekten çok hoşlanırım mesela kendim öle değilim çünkü ölü gibiyim senin gibi insanların yanında mutlu oluyorum enerjik hissediyorum bi çok kişi de böyle düşünüyo bence

Sanki beni anlatiyorsun bu kadar olur. Hatta inanirmisin gecenlerde boyle bir konu acmayi dusundum. 25 yasindayim vucudum kadin gibi ama yuzum degil. Goren 19 20 saniyor. Cocuksuyum. Davranislarmda oyle. Saygida kusur etmem ama cok guler yuzlu sicak ve cocuk gibi davranirim. Bebim kocamda seninki gibi ilgi gosteriyor. Dondurma alir cikolata alir supriz yapaar.bebegim der dibircik der hatta. Google bile bilmiyo ama biricik anlaminda minikcik anlaminda birsey olsa gerek. Kendi uydurdu . Soruyorum cok mu cocuksuyum dke hayir diyor. Ama is yerindeki herkes bana cocuk gozuyle bakiyor. Ha bu arada bi ara hamileydim ve herkes sasiriyordu hamile olmama. Cocuk gibisin nasil anne olcan sen diolardi. Sen dusun gerisini. Ama konunu okuyunca ahh icim rahatladi valla. Demek bi tek ben degilmisim. Tum universte arkadaslarim cekici alimli kadinsi. Ustelik nasil olgunlar bir bilsen. Olamiyorum ben ama. N yapayim. Herhalde 28 ime gelimcede boyle olcam bu gidisle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Psikola gitmeyi bile dusunmustum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ehehe çok tatlısınız ben sevdim sizi eminim etrafınızdakiler de ne sempatik diye seviyordur
Hiiç takılıp kendi kendinizi üzmeyin

bu durumdan şikayetçi tek ben değilmişim
26 yaşındayım. 5 yaşına girmek üzere olan bir kızım var.
anne oldum ama yüzüm , davranışlarım hala çocuk gibi.
bazı arkadaş ortamlarında en küçük benmişim gibi duruyorum. ve bazen buna çok sinir oluyorum

Allah aşkına dert ettiğin şeye bak ben de senin gibiyim ve hiç ağırbaşlı, olgun olmak istemiyorum, çocuk ruhlu olmak en güzeli. Bence hiç takma

Kizm kendindemisn ya harika bise bu.. smdi pismansin ama gec yaslancaksin hem ruhen hem bedenen canim hicc takma. Onemli olan eşin sikayetcimi? Erkekler daha iyi tartar disardaki davranislari. Eger esin seni surekli uyariyorsa disarda bole yapma bole konusma die o zaman gercekten skintili durum fakat esin sana hicbise demiosa gulumsuosa, ölçülü derecede davrndigini gosterir. Insanlarin gulmelerinin sebebide dalga gecmeleri deil sempatik bulmalaridir die dusunuorum.. sevinmelisin genc gorunuorsum genc davraniyorsun bircol insan bole olmak istior.

___dega___

Ayrica ben yas olarak da buyk olmasamda 22 yasindaym ama yinede beni goren 16 sanio ciddi soyluyorm. Boyum fizigim normal ama ince yapiliym ufak goeunuorm yuzumdede cocuksu ifade var davranislarimda cok neseli sakaci biriyimdir eglenceyi severim cilginlik filan vede bole gurur duyuyorm. Hic sevmem agirbasli olmayi ama ortamda gerekirse eger olabilirim sessiz durup agir basli oturabiliorm. Ama kendim ole deilim. Gunluk hayatimda cok cilginimdir ve hickimse bana demedimi bune bole agir ol die cevrenizdekilere dikkst edin bole doyem insanlara

___dega___

Türk insanı öküzlükten hoşlandığı için size böyle hissettiriyorlar.

Son düzenleme:

İçinde ruhunda yaşayan bir çocuk var ne güzel. sadece bu çocuk sana sormadan vakitli vakitsiz ortaya çıkıveriyor. Bende 20 yaşındayıım. bende evde senın dediğin gibi olurum eşime karşı cocuk gibi şımarırım. bi gün dedim ki " ben seni rezil ediyorm değil mi seni taşıyamıyorum" dedim eşimde " bu rezil etmek değil sen bunu bana yapıyorsun sadece bir nevi cillve gibi taşıyamamak senin üvey annenın yaptıgıdıır. vakitli vakitsiz bayan erkek demeden abes konuşmak giydiği kıyafete uygun oturmamak (sanırım etek giyenlerden ve oturamayanlardan bahsetti ) dedi.

Peki senin eşin ne diyo? sen kendinden bu kadar rahatsızsın ama eşin bu durumdan rahatsız mı;?

Esim kesinlikle rahatsız degil
HAtta ona da sordum sen akli basindasin akillisin önemli olan bu dedi.
DEnsiz hareket etmezsin ya sonuçta dedi. Yani şikayetçi degil .
Bi arkadaş ta soylemis cenazede gulmuyorsan dugunde aglamiyorsan diye
AYnen iyle iste
Allah a sukur bi saygısızlıgim terbiyesizligim esime karsi en ufak bi yanlisim yok.
Sadece dedigin gibi o cocuk zamanla zamansiz ortaya çıkıyor.
Ve bazen zor durumda bırakıyor beni
Kararimi verdim yazan herkese teşekkür ederim.
Ben cocuk ruhluyum ve oyle de kalacagim.
Sadece o icimdeki yaramaz cocugu arada bi sissttt azicik otur bakiyim diye kulagini cekmek kalıyor )))

bence çok şirinsin hiçbi sıkıntı yok boşver sen elalemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…