Ben neden hep cimri insanları çekiyorum ?

ArtemisAsigi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
327
212
18
37
Arkadaşlar, beni ilk davet eden hiçbir erkek veya normal arkadaş veya benim davet ettiğim kimse şu ana dek hesap ödemeye yanaşmadı, ilk adımı benden bekledi , son günlerde bunu düşününce çok üzülüyorum. Teyzem, halam, kuzenlerimin eli çok açıktır, akraba konusunda şok şanslıyım ama diğer insanlar genelde hesabın tamamını bana yüklemeye girerler sesleri de çıkmaz, en son bunu yapan kişilerle de iletişimi kestim. Ben neden bu insanları kendime çekiyorum ?

Öğrencimisiniz calısıyormusunuz ?
Hesap yüzlira geldiyse yüz liranın tamamını değil ellisini ödeyin
Hem kimseye minnet borcunuz olmaz hemde kendi yediginizi karsılamıs olursunuz

Öğrencimisiniz calısıyormusunuz ?
Hesap yüzlira geldiyse yüz liranın tamamını değil ellisini ödeyin
Hem kimseye minnet borcunuz olmaz hemde kendi yediginizi karsılamıs olursunuz
Çalışıyorum, daha doğrusu o zaman çalışıyordum. Ama hep böyle oluyor...

Bazı insanların maddiyatı çok olmasa da kuyruğu dik tutarlar. Mesela arkadaşların veya her kimse aman bu öder nasılsa problem olmaz iyi de bir kız laf etmez parası da var gibi düşünüyor olabilirler.

Bazı insanların maddiyatı çok olmasa da kuyruğu dik tutarlar. Mesela arkadaşların veya her kimse aman bu öder nasılsa problem olmaz iyi de bir kız laf etmez parası da var gibi düşünüyor olabilirler.
Dediğiniz doğru olabilir. Yani öyle zengin değilim, görünüşüm de değil ama aile dışında hep bu durumla karşılaştım...

Dediğiniz doğru olabilir. Yani öyle zengin değilim, görünüşüm de değil ama aile dışında hep bu durumla karşılaştım...
Bunun suistimal edilmesi kötü yoksa kimse hesabında değildir bir yere kadar. Ama işte çevrendekiler de alışkanlık yapmış gibi.
Bence alman hesabı olarak teklif et yani hesap geldiğinde benim içtiklerim ne kadar tutmuş onu çeker misiniz diyip kartı uzat.
Zaten çok samimi arkadaşın olsa içinden üzülür hesabı ödedi der, bir sonrakini o öder.
Bende utanırdım eskiden olur mu ya falan derdim nolcak ama işin aslı para değil canım onlar utanmıyorsa sende utanma kendi paranla, kimsenin hesabını ödemek zorunda değilsin, kimse de seninkini ödemesin bırak.

Diğer kızlara soruyorum kalkıp tuvalete gidiyoruz diyenler mi dersiniz hesaptan kaçmak için, adama hesaplar sendense gelirim mi diyenler dersiniz, çatır çatır insanları kullanıyorlar

insanları kullanmak ile kendini kullandırmak arasında ince bi çizgi yok ki. yapacağınız gayet net. kendi hesabınızı ödeyip çekilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…