- 15 Eylül 2018
- 327
- 212
- 18
- 37
- Konu Sahibi ArtemisAsigi
-
Çalışıyorum, daha doğrusu o zaman çalışıyordum. Ama hep böyle oluyor...Öğrencimisiniz calısıyormusunuz ?
Hesap yüzlira geldiyse yüz liranın tamamını değil ellisini ödeyin
Hem kimseye minnet borcunuz olmaz hemde kendi yediginizi karsılamıs olursunuz
Bende bişi var bence ... ne bilmiyorum da ondan geliyorlar .Aynı konudan var ordan yazdım
Dediğiniz doğru olabilir. Yani öyle zengin değilim, görünüşüm de değil ama aile dışında hep bu durumla karşılaştım...Bazı insanların maddiyatı çok olmasa da kuyruğu dik tutarlar. Mesela arkadaşların veya her kimse aman bu öder nasılsa problem olmaz iyi de bir kız laf etmez parası da var gibi düşünüyor olabilirler.
Bunun suistimal edilmesi kötü yoksa kimse hesabında değildir bir yere kadar. Ama işte çevrendekiler de alışkanlık yapmış gibi.Dediğiniz doğru olabilir. Yani öyle zengin değilim, görünüşüm de değil ama aile dışında hep bu durumla karşılaştım...
Cok etkilenmiyorlar demekki sizdenÇalışıyorum, daha doğrusu o zaman çalışıyordum. Ama hep böyle oluyor...
Normal Arkadaşlar mı ? Saçma değil mi yorum :)Cok etkilenmiyorlar demekki sizden
Yok ben davet etmiyorum karşı Taraf davet ediyor mesela arkadaş veya sevgili adayı,davet eden sizseniz sizin ödemeniz normal.
Erkekler için söyledimNormal Arkadaşlar mı ? Saçma değil mi yorum :)
Yok ben davet etmiyorum karşı Taraf davet ediyor mesela arkadaş veya sevgili adayı,
Yok şöyle self servis Kahveci’ye gittiğimiz için önce ödememiz gerekiyor vs ...davet ediyolar. hesap geliyor. hiç ödeme girişiminde bulunmuyor mu sevgili adayları? hayalimde canlandırmadım da.
iyi de neden siz ikisini birden ödüyorsunuz ki, burdna şunu alın deyin, kalanı karşıdaki ödesin.Yok şöyle self servis Kahveci’ye gittiğimiz için önce ödememiz gerekiyor vs ...
İşte ne bileyim bendeki de eşeklikiyi de neden siz ikisini birden ödüyorsunuz ki, burdna şunu alın deyin, kalanı karşıdaki ödesin.
eh yani.İşte ne bileyim bendeki de eşeklik
Diğer kızlara soruyorum kalkıp tuvalete gidiyoruz diyenler mi dersiniz hesaptan kaçmak için, adama hesaplar sendense gelirim mi diyenler dersiniz, çatır çatır insanları kullanıyorlareh yani.
Diğer kızlara soruyorum kalkıp tuvalete gidiyoruz diyenler mi dersiniz hesaptan kaçmak için, adama hesaplar sendense gelirim mi diyenler dersiniz, çatır çatır insanları kullanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?