Ben neden hep cimri insanları çekiyorum ?

Bundan sonra sadece kendi hesabınızı ödeyin
Ay ne rahat insanlar var
Zıkkım yesinler

Hele sevgili adayı
Buz gibi soğurum öyle insandan
Başlamadan biter

Bundan sonra sadece kendi hesabınızı ödeyin
Ay ne rahat insanlar var
Zıkkım yesinler

Hele sevgili adayı
Buz gibi soğurum öyle insandan
Başlamadan biter
Ya çok vasıfsız fesat kadınlara neler neler yapılıyor bana bir kahve ısmarlayan olmadı nedenini anlamıyorum biliyorsanız yazar mısınız ? Acaba bilinçaltı temizliği mi lazım reiki vs ? Cidden delirmek üzereyim...

Bu sizin eklikliğiniz değil ki
Onların aptallığı görgüsüzlüğü

Sizin hatanız yanlış insanları hayatınıza almanız
Benim başıma daha önce hiç böyle bir şey gelmedi
Teklif etsem de kabul etmediler
Gelse de sizin gibi yapmam
Arkadaşlarında dediği gibi sadece kendi hesabımı öder
Koşarak uzaklaşırım hem mekandan
Hem de öyle insanlardan

Mesela erkekler sizin hesabınızı ödedi mi özel değilse sizin için :) Zaten şu an bu tip normal arkadaşlarla iletişimi de kestim.

Mesela erkekler sizin hesabınızı ödedi mi özel değilse sizin için :) Zaten şu an bu tip normal arkadaşlarla iletişimi de kestim.
Yaşım 30 üstü
Bu yaşıma kadar hiç bir erkek bana hesap ödetmedi
Ne akraba
Ne sevgili
Nede sevgili adayı

Elimi çantaya attığım an direk "saçmalama öyle şey mi olur" gibi söylemler de bulundular

Bu sizin eklikliğiniz değil ki
Onların aptallığı görgüsüzlüğü
Yani erkekler sizin hesabınızı ödeyince çok zeki, görgülü, kültürlü, ödemeyince görgüsüz aptal mı oluyor? Konu sahibi de cimri demiş ama devamlı bir erkek onun hesabını ödese bu durumu kabullenecek yani o eleştirdiği cimrilerin arasına dahil olacak. Tavrınızı hiç beğenmedim, bir erkek centilmenlik yapıp size hesabı ödetmeyebilir ama şu yorumlarınızı okusa o bile bundan sonra sizin yediğiniz hiçbir şeyi ödemezdi.

İ
Yaşım 30 üstü
Bu yaşıma kadar hiç bir erkek bana hesap ödetmedi
Ne akraba
Ne sevgili
Nede sevgili adayı

Elimi çantaya attığım an direk "saçmalama öyle şey mi olur" gibi söylemler de bulundular
işte anlasam bi şanssızlık var herhalde bende bu adamlar çok iyi yerlerden mezun bir de

Onlar kullanmıyor siz buna izin veriyorsunuz.
İşte bende artık uyanık kızlardan olucam elimi bir şeye sürmeyeceğim çünkü gerçekten millete kötülük yapan , birbirine düşüren kadınlara bakıyorum , onlara neler neler yapılıyor bize bir kahve çok görülüyor

Bu arada buradaki yaşım farklı, ifşa olmamak adına değiştirdim :) daha küçüğüm o yaştan.

Yahu ne alaka ? Cımbızla çekmişsiniz lafları
Bu insanlar hiç teklif dahi etmemiş
Ve devamlı yapıyorlarmış aynı şeyi
Onunla bu bir mi?
Polemik mi arıyorsunuz?
Canınız mı sıkkın ?

Bende sizin lafı cımbızla çekip konuyu buraya getirmenizi hiç beğenmedim

Akraba mi erkekler mi derdiniz , bir konuda erkek değil demişsiniz , bir çok mesajinizda bu olduğu görülüyor.

Herneyse , hangisiyse akraba mi karşı cins mi fark etmez , karşılıklı olmalı ödemeler. Bazen biri yemek öder diğeri kahve, bazen tam tersi.

Erkeklerin bu hale gelmesinin sebebi uyanık kadınlar.

Ben de önceden öderdim ama baktım kullanılmaya giriyor bir ödersem bir karşı taraftan beklerim ama sırf yumulmayı hiç şık bulmuyorum

Yok akrabalar iyi omlarda sorun yok erkekler arkadaşlar kullanıyor

Ah mı aldım nedir , diğer kızlara koli koli hediye gelir bana hiç bişi yok , ya da onlar adamlardan istiyor bize ise adam düşünüp aldı diyor yalnız düşünmekten aklım gidecek

Diğer kızlara soruyorum kalkıp tuvalete gidiyoruz diyenler mi dersiniz hesaptan kaçmak için, adama hesaplar sendense gelirim mi diyenler dersiniz, çatır çatır insanları kullanıyorlar
Siz sanırım kadın düşmanısınız.
Eski konularınızda da böyle habire kadınlar böyle kadınlar şöyle.
Hayır yani neden bu kadar eleştiriyorsunuz anlamıyorum ki.
Bir de yurtdışındayım dediniz mübarek hala burdakilerle uğraşıyorsunuz konularınızda gittiniz yurtdışına vizyonunuzu geliştirin biraz gezin dolaşın.
Habire ilişkiler ve kadınların erkekleri kullanmasını düşünüp durursanız hep böyle düşünüp durursunuz ben size söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…