- 26 Kasım 2017
- 1.056
- 1.758
- 133
- Konu Sahibi ArtemisAsigi
-
Ya çok vasıfsız fesat kadınlara neler neler yapılıyor bana bir kahve ısmarlayan olmadı nedenini anlamıyorum biliyorsanız yazar mısınız ? Acaba bilinçaltı temizliği mi lazım reiki vs ? Cidden delirmek üzereyim...Bundan sonra sadece kendi hesabınızı ödeyin
Ay ne rahat insanlar var
Zıkkım yesinler
Hele sevgili adayı
Buz gibi soğurum öyle insandan
Başlamadan biter
Bir üstteki yoruma bakıp yorum ekler misiniz ?İletişimi kesin kullanma boyutundaysa yani paraları var ve hep sizden bekliyorlarsa
Bu sizin eklikliğiniz değil kiYa çok vasıfsız fesat kadınlara neler neler yapılıyor bana bir kahve ısmarlayan olmadı nedenini anlamıyorum biliyorsanız yazar mısınız ? Acaba bilinçaltı temizliği mi lazım reiki vs ? Cidden delirmek üzereyim...
Mesela erkekler sizin hesabınızı ödedi mi özel değilse sizin için :) Zaten şu an bu tip normal arkadaşlarla iletişimi de kestim.Bu sizin eklikliğiniz değil ki
Onların aptallığı görgüsüzlüğü
Sizin hatanız yanlış insanları hayatınıza almanız
Benim başıma daha önce hiç böyle bir şey gelmedi
Teklif etsem de kabul etmediler
Gelse de sizin gibi yapmam
Arkadaşlarında dediği gibi sadece kendi hesabımı öder
Koşarak uzaklaşırım hem mekandan
Hem de öyle insanlardan
Yaşım 30 üstüMesela erkekler sizin hesabınızı ödedi mi özel değilse sizin için :) Zaten şu an bu tip normal arkadaşlarla iletişimi de kestim.
Yani erkekler sizin hesabınızı ödeyince çok zeki, görgülü, kültürlü, ödemeyince görgüsüz aptal mı oluyor? Konu sahibi de cimri demiş ama devamlı bir erkek onun hesabını ödese bu durumu kabullenecek yani o eleştirdiği cimrilerin arasına dahil olacak. Tavrınızı hiç beğenmedim, bir erkek centilmenlik yapıp size hesabı ödetmeyebilir ama şu yorumlarınızı okusa o bile bundan sonra sizin yediğiniz hiçbir şeyi ödemezdi.Bu sizin eklikliğiniz değil ki
işte anlasam bi şanssızlık var herhalde bende bu adamlar çok iyi yerlerden mezun bir deYaşım 30 üstü
Bu yaşıma kadar hiç bir erkek bana hesap ödetmedi
Ne akraba
Ne sevgili
Nede sevgili adayı
Elimi çantaya attığım an direk "saçmalama öyle şey mi olur" gibi söylemler de bulundular
Diğer kızlara soruyorum kalkıp tuvalete gidiyoruz diyenler mi dersiniz hesaptan kaçmak için, adama hesaplar sendense gelirim mi diyenler dersiniz, çatır çatır insanları kullanıyorlar
İşte bende artık uyanık kızlardan olucam elimi bir şeye sürmeyeceğim çünkü gerçekten millete kötülük yapan , birbirine düşüren kadınlara bakıyorum , onlara neler neler yapılıyor bize bir kahve çok görülüyorOnlar kullanmıyor siz buna izin veriyorsunuz.
Bu arada buradaki yaşım farklı, ifşa olmamak adına değiştirdim :) daha küçüğüm o yaştan.Bu sizin eklikliğiniz değil ki
Sizin hatanız yanlış insanları hayatınıza almanız
Benim başıma daha önce hiç böyle bir şey gelmedi
Teklif etsem de kabul etmediler
Gelse de sizin gibi yapmam
Arkadaşlarında dediği gibi sadece kendi hesabımı öder
Koşarak uzaklaşırım hem mekandan
Hem de öyle insanlardan
Yahu ne alaka ? Cımbızla çekmişsiniz laflarıYani erkekler sizin hesabınızı ödeyince çok zeki, görgülü, kültürlü, ödemeyince görgüsüz aptal mı oluyor? Konu sahibi de cimri demiş ama devamlı bir erkek onun hesabını ödese bu durumu kabullenecek yani o eleştirdiği cimrilerin arasına dahil olacak. Tavrınızı hiç beğenmedim, bir erkek centilmenlik yapıp size hesabı ödetmeyebilir ama şu yorumlarınızı okusa o bile bundan sonra sizin yediğiniz hiçbir şeyi ödemezdi.
İşte bende artık uyanık kızlardan olucam elimi bir şeye sürmeyeceğim çünkü gerçekten millete kötülük yapan , birbirine düşüren kadınlara bakıyorum , onlara neler neler yapılıyor bize bir kahve çok görülüyor
Yok akrabalar iyi omlarda sorun yok erkekler arkadaşlar kullanıyorAkraba mi erkekler mi derdiniz , bir konuda erkek değil demişsiniz , bir çok mesajinizda bu olduğu görülüyor.
Herneyse , hangisiyse akraba mi karşı cins mi fark etmez , karşılıklı olmalı ödemeler. Bazen biri yemek öder diğeri kahve, bazen tam tersi.
Erkeklerin bu hale gelmesinin sebebi uyanık kadınlar.
Ah mı aldım nedir , diğer kızlara koli koli hediye gelir bana hiç bişi yok , ya da onlar adamlardan istiyor bize ise adam düşünüp aldı diyor yalnız düşünmekten aklım gidecekYahu ne alaka ? Cımbızla çekmişsiniz lafları
Bu insanlar hiç teklif dahi etmemiş
Ve devamlı yapıyorlarmış aynı şeyi
Onunla bu bir mi?
Polemik mi arıyorsunuz?
Canınız mı sıkkın ?
Bende sizin lafı cımbızla çekip konuyu buraya getirmenizi hiç beğenmedim
Siz sanırım kadın düşmanısınız.Diğer kızlara soruyorum kalkıp tuvalete gidiyoruz diyenler mi dersiniz hesaptan kaçmak için, adama hesaplar sendense gelirim mi diyenler dersiniz, çatır çatır insanları kullanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?