bak canım ben bu işe uzman gözyle bir psikolok olarak yaklaşacağım hayatı kendine zehir eden tamamiyle kendinsin sen mutsuzluğunun arkasına pasif olarak sığınmak için hastalıklarını bahane ediyorsun ve bence senin hiçbir şeyin yok tamamen psikolojik olarak kendini yalnız hissetme ve insanların sevgi ve ilgisini çekmeye çalışma.birkere işe kendini sevmekle başlamalısın.geçmişi geride bırakmalı yeni bir hayatın olduğunu kabul etmelisin sen hala geçmişle ilgili içinde çekişmeler yaşıyorsun bunu geçmişte erkeklerle ii anılarım olmadı bu nedenle eşimden soğuğum demişim.birçok insan sorunun asıl kaynağı kendidir ama hayatı öle kendine zehir eder ki artık çevredeki insanların mutsuzsuzluğuna sebep olduğunu bile göremeyecek durumdaır.benim sana tavsiyem acil uzman yardımı al.evliliğini kurtarmaya çalış hatta bu yardımları eşinle birlikte almanı öneririm.kendine zaman ayır kendini şımart kendine bak spor yap negatif enerjini boşalt aktivite yarat süslen daha söylenecek şey çok ama burdan olmaz.bir an önce bu şekilde devam ettiğim sürece yalnız kalmaya mahkum olacağını kabullen ve destek al.lütfen işe kendinizi sevmekle ve kendinize değer vermekle başlayın.sevgiler.arkadaslar benım sorunum bana gore cok buyuk sıkıntılıyım bunalıyorum bazen delırcem falan sanıyorum neden boyle anlamadım durup duruken aklıma kotu seyler gelıyo ölucem gıbı hersey ıcıme basıyoo boguluyorum ılaclarla tesellı arıyorum evlıyım ve evlılık bana gore degılmıs dedım ınsanlar benı sevmıyo konusmalarımı bıle dınlemıyo senağlama hastayım bıle dedıgım de kocam dahıl kımse bana bakmıyo bazen krız gıbı uyusuyorum sıkıntı basıyo ve kusuyorum bayılcakmısım gıbı ve kımsenın umrunda olmuyo kocama sıkıntı bastı dedıgım de bıle bana bagırıp cagırıyo ne zorum varmıs da neden boyle dusunuyomusum fln bende pısman oluyorum yeterkı sussun dıe tmm yok bıseyım dıyorum gece olunca daha cok korku basıyo herseyden korkuyorum yaptıgım ılaclarda bana artık bır etkı yapmamaya basladı bazen neden bende normal ınsanlar gıbı hayatıma normal devam edemıyorum dıyorum bır arkadasım bıle yok dertlesecek gorumcem alt katta ve o bıle benımle ılgılenmıyo bısey desem ammann sende rahat ol dıo cok kolaymıs gıbı neyseee ıstee aslında erkeklerden cok cektım buzamana kadar kotu anılarım oldu onlar yuzunden esımle cınsel yasantım bıle berbat sogugum ve yanasmıyorum belkıde kocamda benden sogumustur :çok üzgünüm: yorumlarınız varsa beklıyorum yardım edersenız memnun olurum tşk ler sımdıden ınşlah aklımı oynatmam
bütün yazıları okudum canım belkide inanç zayıflığıda olabilir neye inanıyorsan dinin mezhebin ne bilmiyorum ama birşeye inanman gerekir sıkıldığında daraldığında yardım edecek bir şeyin olduğuna inanman gerekir.............kendi manevi yolunu zenginleştir canım inşallah kurtulursun içindeki durumdan
ınanc zayıflıgıııııı :))))))))) aksına hatta cokk terssım ben msulumanım ve namazımıda kılıyorum 5 vakıttt benım ınancım fazla oyuzden herseyı sorun edıyorum ınce dusunuyorum o yuzden gıbı gelıyo yasakkelime
a.s. çok haklısın cnmmm bencede aynen öle dedıgın gıbıyım yapım geregı boleyım napiiimmmm ama uyarılarını dıkkate alıcam öptum :1hug:tatlımm,eger evhamlı bir yapın varsa ve ufacık bir yerin bile agrısa sızlasa söyleniyorsan bu çevrendekileri rahatsız ediyor olabilir...yani nasıl diyeyim,bende biraz nazlı bir yapıya sahibimdir,sanırım sende öylesin...çevrendekilere sürekli şikayetlerde bulunuyorsan kendinle ilgili,bir zaman sonra bundan sıkılıp bu yüzden önemsemiyor olabilirler diye düşünüyorum...anladıgım tam olarak bu mu bilmiyorum ama,sürekli ilgi istiyorsun sanırım...geçiştirilmekten hoşlanmıyorsun,eşin de bunalmış olabilir canım bu durumdan...biraz daha rahat olmaya çalış...kendine güvenmeye çalış...karşındakileri gözünde büyütme bence..onlarda insan sonuçta...sürekli seni dinlemediklerini,önemsemediklerini düşünüp dile getirirsen,bu kaostan kurtulamazsın...ilk önce sen kendini önemsemelisin...sen kendine güvenmelisin...inşallah herşey iyi olur senin için.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?