Ben, neden herkes gibi normal deilim? :(

  • Konu Sahibi Konu Sahibi awa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

a.s. sonuna kadar katılıyorum canım
 
bu sözlerın benı çok sevındırdı, şu söz çok dogrudur; değişmek isteyen ınsan değişir. ben senın degışecegıne ınanıyorum. kuçuk şeyler için yorma kendını, salıncakmış oymuş buymuş bunlar detay. once kendını ıyı hısset bak herkes nasıl degışecek göreceksın. kaydirigubbakcemile5
 

canım ne zamandır bu tür sorunların var?canım cocugum var degince sunu merak ettim.dogum yaptıgında lohusalık döneminde yalnızmıydın?cünkü yalnız kalan destek göremeyen lohusalarda lohusalık sendromu oluyormus uzun süre atlatılamıyormus.eşin gercekten hiç destek olmuyormus.bence senin sorunun sadece senden kaynaklanan problemler degil.eşin iyi bir eş olsa psikolojinin düzelecegine eminim.senin sorunlarının en büyük sebebi eşinin davranısları.eşinle sorunlarınızı konustugunuzda ne diyor?bana neden böyle davranıyorsun dediginde cevabı ne oluyor canım?
 
bencede hıç bışıyı kafaya takmaya degmez kendın ıçın ve cocugun ıçın yasa bnm hayatımı dınlesen sukredersın halıne kımseden fayda yok bı ugras bul kendıne ılaca doktora vecene paranı gıt alışverıse yenı arkadaslar kur kendıne cocugunla gez nebılım bısıler yap ama kendın ıçın yasa dedım ya kımseden fayda yok ne bır es ne bır aıle nde bı arkadas senı sen gıbı anlayabılır cnmm hersey boşş hareketlı ol bıraz pozıtıf dusunn bak hersey daha guzel olcak unutma
 
üzülme canım be.benimde etrafımda dost diyebileceğim tek bir insan yok.hayatımda bir tek dostum oldu, o da memleketimde.annem babam ablam hepsi uzakta.inan varya yakınımda güvenip bi derdimi anlatacağım kimse yok.buraya ilk geldiğim zamanlar bende çok yadırgadım.arkadaş yok dost yok akraba yok.öyle bocaladımki.her an patlamaya hazır bomba gibiydim.ALLAH'a şükür eşimden yana bi sıkıntım yok ama hayat sadece onunla sınırlı değilki.bende düşündümki bu hayatı ben kendim seçtim.ailemi sevdiğim herkesi bırakıp bu şehire geldim.o zaman bununla yaşamayı öğrenmem lazım.şimdi hiçbişeyi dert etmiyorum çok şükür inan.dert edipte ne olacak dünyaya bir kere daha gelmicez.gülkurusu arkadaşın dediği gibi ıLK ÖNCE KENDıN ıÇıN YAŞAMAYA BAK.
 

pskolojık sorulara ınanmıuyomus ve cok ıyı bır es oldugunu soyler hep cok bılmıs klava:
 
pskolojık sorulara ınanmıuyomus ve cok ıyı bır es oldugunu soyler hep cok bılmıs klava:

Acaba diyorum ki; sizin psikolojik sorunlarınızın temelinde eşinizle olan problemleriniz mi yatıyor..:uhm:
Uzman değilim de bir adam nasıl eşine senin sorunun yok diyebilir ki?
Halinizi görmüyor mu adam?
 
pskolojık sorulara ınanmıuyomus ve cok ıyı bır es oldugunu soyler hep cok bılmıs klava:

offf nasıl iyi bir eş anlamadım.psikolojik sorunlara inanmamasıda ayrı bir olay.iyi bir derse ihtiyacı var canım senin eşininkötükedihüso
 
ona vercegın en ıyı ders çok mutlu olmaktır ve ıyıleşmektır. ve herşey duzluge cıktıgında bunu sen başarmış olacaksın. en guzelı bu. ben ıyı bır eşim diyen sıyrılan adamdan mı medet umuyorsun kendın ıçın ıyıleş tatlım. o sana yardım edemez, sen kendıne yardım edebılırsın ama önce detayları duşunmekten kurtul.
 

dogru soyluyosun ama ıste destekcım olmayınca kendı kendıme ancak bukadar ayakta durabılıyorum sakarya yazmıssın bende sakaryalıyım yanı koyum orda hatta yazlıkda var karasuda oralarda zaten kımseyı bulamazsın hele kısın kımse olmaz olu gıbıdır ama yazın superdır ahh ahh keske hayat hep bayram gıbı olsa da hep mutlu olsakkk :1hug:
 
ne zaman çocuk yaptınız bilmiyorum ama keşke biraz bekleseydiniz.birbirinizi daha iyi tanırdınız daha çok vakit ayırırdınız birbirinize.
bebek olunca erkek kadını hemen klasik anne moduna sokuyo.biz 2.5 yıllık evliyiz.
kafamıza esince motora atlayıp şehir dışına gezmeye gidiyoruz.çocuk varken bunu yapamıyosun işte.umarım yanlış anlamamışsındır beni ama, biraz hayatın tadını çıkarsaydınız çocuk olmadan.
 

hamılelık donemınde hep hastalıkla ugrastım vucudum kendılıgınden ıltıhap urattı ve atesler le ugrastım ozamanlar mecbur ugrastılar benımle yeterkı dogur dıe dogurdum ne oldu sımdı kendı halımdeyım bunları anlatırken bıle sıkılıyorum basım agrıdı bak Çok üzgünüm çoook ben sunu anladım kı yanlızlık ınsanı yavas yavas bıtırıyo...
 

haklısın cocuk da ben ıstemedden oldu ve hemen kaldım ne kapıcıymısım anlamadım -tatlicadiarzu- bende 2 yıllık evlıyım bende hep dıom sımdı yapmam lazımdı cocuk dıe :ecrin_bebek:
 
kızlar acaba esımle yas farkından mı bole olumsuzluklar yasıyoruz??? o 38 ben 23
 

ben zonguldaklıyım canım.evlenince geldim buraya.2.5 yıldır burdayım işte.buralara gelmiyomusun hiç.gelirsen tanışmayı isterim seninle.
 
arada epey yaş farkı var siz onun yaşadıklarınızı yeni yeni yaşayacakken o çokdan yaşamış olmuş ama siz çıkarken böyle sorunlarınızın olmadığını yazmışsınız şuan bu kadar ilgisizse bence o hastalık buhranıpdan çıkıp kendinize bakmaya başlayın derim
 
belkı hamıleyken gösterılen ılgının surmesı için beynın hasta gıbı sanmanı ıstıyor olabılır. ben senın bunu yenebılecegıne ınanıyorum. sen hasta degılsın, hasta olmak ıyı bır şey degıldır, sorunları konuşurken başının agrıması da cok normal bu senı yıldırmasın. kardeşım de senın gıbıydı o kadar çok psikologlarla konuştum ki, bu konuda bılgılı sayılırım. kardeşım su an çok mutlu, o duzelınce herkes duzeldı bu kadar basıt.
 
canım yaa üzüldümm şimdii gerçekden zor bi durum olsa gerek canım biz seni hep dinlerizz derdini biizmle paylaşabilirsinnn mesela samimi söylüyorum ben dinlerim canımm:):)
 
ayy canım ammada yaş farkı varmış aranızdaa
bence büyük sorun olabilir bu ..
sen henüzz çok gençsinn tam yaşamam istediğin ve kıpır kıpır olduğun bi dönem ama eşin çokdan aşmış herşeyii
bende büyük değilim 19 yaşındayım ama çevreden falan biliyorum bu gibi sorunlarıı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…