canım yazdıklarıma lutfen kızma ama dost acı söyler ve bununla yuzleşmen gerek bana göre. hıç bırşey ıçın geç sayılmaz bunu unutma. senın hastalıklarla ılgı çekmeye çalıştıgını duşunuyorum. bunu sen bılınçlı yapmıyor olabılırsın,beynın mutsuz olmak ıçın bahaneler uretıyor olabılır ama bunu ancak sen durdurabılırın. Bak ne guzel evlısın eşinle cok guzel bır hayat geçırebılırsın, Allaha cok şukur sakat degılsın, her uvuzun saglam neden bunun aksi gıbı davranıyorsun. senı nıye sevmesınler elıne bır kalem al yaz bakalım sence nıye sevılmıyorsun sonra bunları bır bır yok etmeye calış, mesela sureklı hasta oldugun ıçın mı? o zaman hasta olma yada hastaysen bıle kımseye söyleme zaten yardım etmıyorlar, ınsan yalnız gelır yalnız gıder bunu unutma, kendın ıçın yaşa. yarın sabah aç pencerenı temız bır nefes al. hayatı kaçırma tatlım. yaşamak için o kadar çok mucadele ver kı hayat setı ıtemesın gerıye. bu dunya senın için yaratıldı bahçede kı çıcek senın için açıyor nıye onları onemsemıyorsun, nıye göremıyorsun, nıye mutlu olamıyorsun. ıhtıyacın olan tek şey pozıtıf duşunceler, ustun dokmen tarzında kıtaplar okumanı tavsıye ederım. kendıne bıraz daha deger ver şekerım.
a.s. tşk ederım benı rahatlattın evt aynen öyle yardımcım yok cocuk var 1.5 yasında ama onunla gezemıyorum suan bıraz huzursuz pskolojık destek aldım ama esımın durumu ıyı oldugu halde pskologa verılen paraya acıyomus ve verdırmıyo evde oturmaktan buhale geldım belkıbazen esıme patlıyorum ınanmıcaksın yegenı var kız 28yasında benden bıle buyuk kocasıyla anlasamıyo mus onu dınler akıl verır yanı herkezı anlar ama benı asla dınlemez bıde bugun ne oldu anlatmazsam catlarım cocuga degısık bı salıncak gormus alcaktı evdeyız ve hadı sermın yanı yegenıne gıdelım dedı sasırdım sankı yegenıne alcak oglan benım ve ben anlamazmısım dıo nalet olsun beee... anlayın benı de bu halde nasıl duzeleyım
canım ne zamandır bu tür sorunların var?canım cocugum var degince sunu merak ettim.dogum yaptıgında lohusalık döneminde yalnızmıydın?cünkü yalnız kalan destek göremeyen lohusalarda lohusalık sendromu oluyormus uzun süre atlatılamıyormus.eşin gercekten hiç destek olmuyormus.bence senin sorunun sadece senden kaynaklanan problemler degil.eşin iyi bir eş olsa psikolojinin düzelecegine eminim.senin sorunlarının en büyük sebebi eşinin davranısları.eşinle sorunlarınızı konustugunuzda ne diyor?bana neden böyle davranıyorsun dediginde cevabı ne oluyor canım?
pskolojık sorulara ınanmıuyomus ve cok ıyı bır es oldugunu soyler hep cok bılmısklava:
pskolojık sorulara ınanmıuyomus ve cok ıyı bır es oldugunu soyler hep cok bılmısklava:
üzülme canım be.benimde etrafımda dost diyebileceğim tek bir insan yok.hayatımda bir tek dostum oldu, o da memleketimde.annem babam ablam hepsi uzakta.inan varya yakınımda güvenip bi derdimi anlatacağım kimse yok.buraya ilk geldiğim zamanlar bende çok yadırgadım.arkadaş yok dost yok akraba yok.öyle bocaladımki.her an patlamaya hazır bomba gibiydim.ALLAH'a şükür eşimden yana bi sıkıntım yok ama hayat sadece onunla sınırlı değilki.bende düşündümki bu hayatı ben kendim seçtim.ailemi sevdiğim herkesi bırakıp bu şehire geldim.o zaman bununla yaşamayı öğrenmem lazım.şimdi hiçbişeyi dert etmiyorum çok şükür inan.dert edipte ne olacak dünyaya bir kere daha gelmicez.gülkurusu arkadaşın dediği gibi İLK ÖNCE KENDİN İÇİN YAŞAMAYA BAK.
canım ne zamandır bu tür sorunların var?canım cocugum var degince sunu merak ettim.dogum yaptıgında lohusalık döneminde yalnızmıydın?cünkü yalnız kalan destek göremeyen lohusalarda lohusalık sendromu oluyormus uzun süre atlatılamıyormus.eşin gercekten hiç destek olmuyormus.bence senin sorunun sadece senden kaynaklanan problemler degil.eşin iyi bir eş olsa psikolojinin düzelecegine eminim.senin sorunlarının en büyük sebebi eşinin davranısları.eşinle sorunlarınızı konustugunuzda ne diyor?bana neden böyle davranıyorsun dediginde cevabı ne oluyor canım?
ne zaman çocuk yaptınız bilmiyorum ama keşke biraz bekleseydiniz.birbirinizi daha iyi tanırdınız daha çok vakit ayırırdınız birbirinize.
bebek olunca erkek kadını hemen klasik anne moduna sokuyo.biz 2.5 yıllık evliyiz.
kafamıza esince motora atlayıp şehir dışına gezmeye gidiyoruz.çocuk varken bunu yapamıyosun işte.umarım yanlış anlamamışsındır beni ama, biraz hayatın tadını çıkarsaydınız çocuk olmadan.
dogru soyluyosun ama ıste destekcım olmayınca kendı kendıme ancak bukadar ayakta durabılıyorum sakarya yazmıssın bende sakaryalıyım yanı koyum orda hatta yazlıkda var karasuda oralarda zaten kımseyı bulamazsın hele kısın kımse olmaz olu gıbıdır ama yazın superdır ahh ahh keske hayat hep bayram gıbı olsa da hep mutlu olsakkk :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?