hamılelık donemınde hep hastalıkla ugrastım vucudum kendılıgınden ıltıhap urattı ve atesler le ugrastım ozamanlar mecbur ugrastılar benımle yeterkı dogur dıe dogurdum ne oldu sımdı kendı halımdeyım bunları anlatırken bıle sıkılıyorum basım agrıdı bak Çok üzgünüm çoook ben sunu anladım kı yanlızlık ınsanı yavas yavas bıtırıyo...
canım yaa üzüldümm şimdii gerçekden zor bi durum olsa gerek canım biz seni hep dinlerizz derdini biizmle paylaşabilirsinnn mesela samimi söylüyorum ben dinlerim canımm:):)
hımmm gerçekdende tahammül edilcek şeyler değil bunlarr karşına alıp konuşsan bii nedne böylesin diye ben senin eşinim de neden böyle davranıyosun dee sıkıldın mı benden de bişiler anlat işde
mutlaka bi açıklaması vardırr .....
:1no2: onun acıklaması bellı öle seyler yok sen yanlıs dusunuyosun ve bı bakmısın benı suclu bulmus adam artık bu konularda profesyonel olmus valla elı opulcek adam ee ben ıkıncı esıyım bırıncının basını yemıs benıde yer bu gıdısle bunları soylemek cok zoruma gıdıyo sewmıstım onu bana yakın gelmıstı ama monotonlastıkmı yoksa sevgısı bıttıdemı ondan boyle anlamıyorum benıde sogutmayı basardı :dilcikar:
ammannn nerdeeee benım kıymetımı bıl dıo eskıden hıc eve fln gelmezmıs aldatırmıs flnnn sımdı yapmıyoya o yuzden o ıyı bır esklava:
canım ilk başta şu karamsarlıktan kurtul..düşünme kötü şeyler kendine uğraşı bul..erkekler çabuk sıkılırlar sorunlardan..o yüzden pozitif olarak eşinin yanına git oda değişimi farkedecek ve herşey daha güzel olacak..ilaç kullanıp iyice vücudunu mahvedeceğine kendi kendine terapi yap bi nevi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?