Aksam yemegini yapiyosun sonucta. Daha erken yapip oglende onu ye. Yada dunden kalan yemegi ogle ye.Kızlar 5 aylık hamileyim çok şükür kontrollerde hiçbir sorunumuz yok
İlk 3 ay çok sağlıklı beslendim yani en azından bu kadar sağlıksız beslenmedim.
Ne olduysa 3.aydan sonra oldu canım aşırı abur cubur katkı maddeli şeyler çekiyor.Annem yok yanımda ve hiçbir zamanda olmayacak (aramız açık)ve beslenmemi çok etkiliyor.Canım bi yemek çektiği zaman yapmıyorum elim kolum kalkmıyor.Mesela makarna canım çektiği zaman makarneks yapıyorum tatlı bişeyler canım çektiği zaman 2 paket bisküvi çikolata...Yani anlıyacağınız elime hazır ne geçerse yiyorum şuana kadar 3 kilo aldım
Bugünde hazır nugget gibi piliç köfteler vardı 7 tane falan kızartım yedim yanında kola ve 2 tabak turşuyla
Ve şuan aşırı vicdan azabı çekiyorum herkes çiğköfteden bile uzak dururken ben bu kadar bilinçsiz besleniyorum
Ve inanın kendime çok kızmama rağmen ertesi gün aynı şeyleri tekrarlıyorum(sabah kahvaltısı yapıyorum akşam tencere yemeği yiyorum bu sağlıksız beslenmem genellikle ara öğünlerde oluyor)
Artık kendimden nefret ediyorum bişey deyin kızlar
BizçAksam yemegini yapiyosun sonucta. Daha erken yapip oglende onu ye. Yada dunden kalan yemegi ogle ye.
Bizim evde pek yemek kalmaz ne kadar fazla yaparsam yapayım eşimin çocuğu ve yeğeni o yemeği sabaha kadar bitirler.Aksam yemegini yapiyosun sonucta. Daha erken yapip oglende onu ye. Yada dunden kalan yemegi ogle ye.
Bende bir eş var bü... desem eve 10 paket büsküvi alır.Alma diyorum alıyor.Evde oluncada tutamıyorum kendimiMadem sabah akşam yemen gerekenleri yiyosun öğlen canın zararlı şeyler istediğinde su iç yine istedi yine iç
Enkolayıda alma eve öyle şeyler olmayınca yemezsin
Bende bir eş var bü... desem eve 10 paket büsküvi alır.Alma diyorum alıyor.Evde oluncada tutamıyorum kendimi
Bizç
Bizim evde pek yemek kalmaz ne kadar fazla yaparsam yapayım eşimin çocuğu ve yeğeni o yemeği sabaha kadar bitirler.
Meyveyi gece yiyorumBen makarana yerken vicdan yapıyorum boş karbonhidrat diye senin maşallahın var :) Can'ım tatlı çekince meyveyse yönel incir,armut,şeftali,ananas...
Oda kesmezse kuru kayısı,kuru üzüm,kuru incir....
Ara öğün olarak mutlaka kavrulmamış badem,ceviz ye ki öğünlerde çok acıkmasan başla
Yemek yapmaya üşendiğimden yeşilliklerden hemen salata yap. Eve hazır sey alma evde olmazsa yağamazsın. Daha bugün 30 kilo patlıcan közledik temizleyip poşetledik :)
Evet zaten öncedende çok tüketiyordum ilk 3 ay çok zorladım kendimi yapma içme diye ama sanırım patlak verdi ama yinede çok tüketiyordum haftada 1 kezHamileyken kola mi içiyorsunuz? Cidden çok şaşkınım.
Aksine çok uğraştım hergün dua ettim denemediğim yöntem kalmadı.Ve ilk 3 ay çok aşırı dikkat ettim hamile kalmadan önce hiç yemek yemezdim kahvaltı ise hak getire.Sonra tekrar nüksetti bu iğrenç huy yeteri kadar rahatsızımKola makarneks nugget
cocuk için hiç uğraşmadunız sanırım
Bu çok güzel bir fikir diyordum dolapta arka taraflara saklasam görürlerse ayıp olur diye dışarı koyup ayırsam malum hava sıcak olur bozulur vallahi nu fikir çok mantıklı hay aklınızda bin yaşayın:))Canım ım yaptıklarından tuz koymadan bir tabak kadar ayır ve buzluğa koy böylece öğlen çıkartıp ısıtıp yersin
O zaman sizin psikoloji bozulmuşEvet zaten öncedende çok tüketiyordum ilk 3 ay çok zorladım kendimi yapma içme diye ama sanırım patlak verdi ama yinede çok tüketiyordum haftada 1 kez
Aksine çok uğraştım hergün dua ettim denemediğim yöntem kalmadı.Ve ilk 3 ay çok aşırı dikkat ettim hamile kalmadan önce hiç yemek yemezdim kahvaltı ise hak getire.Sonra tekrar nüksetti bu iğrenç huy yeteri kadar rahatsızım
Canım ben hamile kalmadan önce o kadar sağlıksız besleniyordum ki yemek ağzıma koymazdım kahvaltıyı görmeye tahammülüm yoktu.Kendini o kadar kisitlama ama tabi bu kadar da rahat olma.
Çok kastiğinda aksi gibi insanin daha çok yiyesi geliyor.
Zaten yediğimiz her şey öyle veya böyle katki maddeli ve illaki her hamile kadin bence bu yediklerinizden az veya çok tüketiyor, ben de dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?