- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Bu çok güzel bir fikir diyordum dolapta arka taraflara saklasam görürlerse ayıp olur diye dışarı koyup ayırsam malum hava sıcak olur bozulur vallahi nu fikir çok mantıklı hay aklınızda bin yaşayın:))
Eşimle kavga edecem galiba sırf bu yüzden adam ne gördüyse alıyo sokuyo eveÇalışıyor musunuz bilmiyorum ama meyve, kuruyemiş gibi sağlıklı şeyler bulundurun evde. Paketli gıda sokmayın eve.
Ama biçok kişide öyle diyo 5.ayda falan çok abur cubur çekiyormuş canlarıO zaman sizin psikoloji bozulmuş
Canım çok sağol sen iç ben içmiş gibi olacam emin ol:)))Ben senin yerine kola içerim sen buzluğu doldur :)
Kızlar 5 aylık hamileyim çok şükür kontrollerde hiçbir sorunumuz yok
İlk 3 ay çok sağlıklı beslendim yani en azından bu kadar sağlıksız beslenmedim.
Ne olduysa 3.aydan sonra oldu canım aşırı abur cubur katkı maddeli şeyler çekiyor.Annem yok yanımda ve hiçbir zamanda olmayacak (aramız açık)ve beslenmemi çok etkiliyor.Canım bi yemek çektiği zaman yapmıyorum elim kolum kalkmıyor.Mesela makarna canım çektiği zaman makarneks yapıyorum tatlı bişeyler canım çektiği zaman 2 paket bisküvi çikolata...Yani anlıyacağınız elime hazır ne geçerse yiyorum şuana kadar 3 kilo aldım
Bugünde hazır nugget gibi piliç köfteler vardı 7 tane falan kızartım yedim yanında kola ve 2 tabak turşuyla
Ve şuan aşırı vicdan azabı çekiyorum herkes çiğköfteden bile uzak dururken ben bu kadar bilinçsiz besleniyorum
Ve inanın kendime çok kızmama rağmen ertesi gün aynı şeyleri tekrarlıyorum(sabah kahvaltısı yapıyorum akşam tencere yemeği yiyorum bu sağlıksız beslenmem genellikle ara öğünlerde oluyor)
Artık kendimden nefret ediyorum bişey deyin kızlar
Eğer bunları yıyorsun ekstra yediklerim aslında çoğunlukla sana zarar. Dediğim gibi eve hazır gıda almamayı dene istersenMeyveyi gece yiyorumilk 3 ay çok iyi gidiyordum hatta bebeğimin kilosu öndeydi.20+3 günlük gidince 350 gr mış biraz üzüldüm ve sorumlusu tamamen benim Bu dediklerini zaten yiyorum yani hergün olmasada 2 günde bir bu yediklerim ekstra yani
Adınıza çok sevindim inşallah bebeğinizi bir ağızda sağlıkla kucağınıza alırsınız.Benimde son iki aydır gözüm dönmüş gibi kıtlıktan çıktım sankiBenzer şekilde ilk 4 ay elime ne geçse yedim,gözü dönmüş gibi...
Sonra gebelik şekeri çıktı
Doktor yemeyeceksin dedi,yersen sonuçları kötü olur dedi,anında kestim ve diyete başladım.Başlarda ağlayacak gibi oluyordum canımın istediklerini yiyemiyordum ama alıştı vücut zamanla..
Şimdi neredeyse full protein gidiyorum temel gıdalarım kırmızı et,yumurta ve süt..
Sana tavsiyem koladan ve diğer gazlı içeceklerden uzak dur,amniyon sıvısının artmasına neden oluyormuş ve tabi şekeri tetiklemesi de cabası.
Kendini de çok hırpalama sadece öğlen aralarında sebze yemeği yapmaya çalış bir ıspanak bile pişirsen kardır,temizlenmiş halde satılıyor zaten marketlerde.
Canım zaten eşimle ciddi ciddi konuşacamEğer bunları yıyorsun ekstra yediklerim aslında çoğunlukla sana zarar. Dediğim gibi eve hazır gıda almamayı dene istersen
İşte benimde korkum tansiyon ve şeker çıkmasıKorkutayim mi seni, ben aynisini yaptim son 3 ayimda hem gebelik sekeri hem gebelik tansiyonu cikti ustelik 40 kilo aldimhayatinin en buyuk pismanligi neydi dersen hamilelikte yedigim pisliklerdi derim.
3 kilo ne ki ben 9 kg aldım. Ama sağlıklı besleniyorum ona rağmen. Sadece çok yiyorumKızlar 5 aylık hamileyim çok şükür kontrollerde hiçbir sorunumuz yok
İlk 3 ay çok sağlıklı beslendim yani en azından bu kadar sağlıksız beslenmedim.
Ne olduysa 3.aydan sonra oldu canım aşırı abur cubur katkı maddeli şeyler çekiyor.Annem yok yanımda ve hiçbir zamanda olmayacak (aramız açık)ve beslenmemi çok etkiliyor.Canım bi yemek çektiği zaman yapmıyorum elim kolum kalkmıyor.Mesela makarna canım çektiği zaman makarneks yapıyorum tatlı bişeyler canım çektiği zaman 2 paket bisküvi çikolata...Yani anlıyacağınız elime hazır ne geçerse yiyorum şuana kadar 3 kilo aldım
Bugünde hazır nugget gibi piliç köfteler vardı 7 tane falan kızartım yedim yanında kola ve 2 tabak turşuyla
Ve şuan aşırı vicdan azabı çekiyorum herkes çiğköfteden bile uzak dururken ben bu kadar bilinçsiz besleniyorum
Ve inanın kendime çok kızmama rağmen ertesi gün aynı şeyleri tekrarlıyorum(sabah kahvaltısı yapıyorum akşam tencere yemeği yiyorum bu sağlıksız beslenmem genellikle ara öğünlerde oluyor)
Artık kendimden nefret ediyorum bişey deyin kızlar
Bende işin orasındayım 3 kilo aldım ama pis kilo aldım sağlıklı beslenip 10 kilo alsaydım bu kadar kafaya takmazdım kesinlikle sizde içinizi rahat tutun zaten doğumdan sonra 9 kilo hemen gidiyormuş bu saatten sonra sizde dikkat edin inşallah fazla kilo almazsınız3 kilo ne ki ben 9 kg aldım. Ama sağlıklı besleniyorum ona rağmen. Sadece çok yiyorum
Ay bilmiyorum ya banada tadı çok güzel geliyor:)Ama artık dur demenin zamanı geldiMakarneks yeme en azından. Tadı da çirkin ve yerken bile içine konulmuş maddeleri hissediyor insan...
Ne kadar da iradelisiniz maşallah işte bendeki sorunda tam bu irademe dur diyemiyorum sağolsun eşimde tetikliyorBen de bulanti ve kusma yuzunden ilk aylarımda cubuk kraker ve corbayla beslendim. Sut icemiyordum ama yaninda biskuvi yiyince bir sekilde gidiyordu sut haftada bir bunu yapabiliyordum. Ilac artik tamamen etkili oldugunda ve bulanti kusmami bastirdiginda canim bir seyler istemeye basladi. Istegimi bastirmak icin de kucuk lokmalar aliyordum mesela kola ya da gazoz istiyorsam 2 yudum iciyordum gerisini esime veriyordum ya da döküyordum. Simdilerde aburcubur istegim kalmadi tavsiye ederim.
Bi 9 daha almazsam iyiBende işin orasındayım 3 kilo aldım ama pis kilo aldım sağlıklı beslenip 10 kilo alsaydım bu kadar kafaya takmazdım kesinlikle sizde içinizi rahat tutun zaten doğumdan sonra 9 kilo hemen gidiyormuş bu saatten sonra sizde dikkat edin inşallah fazla kilo almazsınız
Benim esim de ayni. Aburcubur cekmecemiz vardir evde onu doldurur surekli benim canim ceker de yerim belki diye ama nedense ben daha cekmeceyi acmadan icindekileri bitirmis olur o benden cok kilo aldi..Ne kadar da iradelisiniz maşallah işte bendeki sorunda tam bu irademe dur diyemiyorum sağolsun eşimde tetikliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?