• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Neden Nefisime Hakim Olamıyorum:(

Ayy cok iyi anliyorum seni. Benim ikinci hamileligimde anormal derecede asitli icecek cekiyodu canim. Halbuki normalde icmem yani o kadar, ayda yilda bir belki.
Boyle sise sise icsem kanamiyodum. Icincede vicdan azabi cekiyodum, icmemen gerektigini cok iyi biliyorum yani ama olmuyodu:KK43:
Anca eve almayarak frenleyebildim kendimi yoksa durduramiyodum.

Sonra dogum yaptim gecti o his, agzima surmuyorum yine. Hamilelik tuhaf seyler yaptirabiliyor insana. O zamanlar ictigim bi kola yada gazoz nasil bi damak zevki veriyodu anlatamam, tarifi imkansiz o_O
Umarim bebeginizi saglikla sihhatle alirsiniz kucaginiza.
Amin Rabbim bebeğinizi de size bağışlasın:)

Yaptogın yemegi pişirirken tam kavruldu su koymadan bi tabak ayır.ertesi gün biraz sıcak su koy on dk pişir ye.

Yaptogın yemegi pişirirken tam kavruldu su koymadan bi tabak ayır.ertesi gün biraz sıcak su koy on dk pişir ye.
En iyisi dondurucuya atmak galiba çünkü eşimin çocuğu ve eşimin yeğeni gece 4 gibi uyuyorlar o zamana kadar sağolsunlar ne var ne yok Cup mideye indiriyorlar

Kızlar 5 aylık hamileyim çok şükür kontrollerde hiçbir sorunumuz yok:dua:
İlk 3 ay çok sağlıklı beslendim yani en azından bu kadar sağlıksız beslenmedim.
Ne olduysa 3.aydan sonra oldu canım aşırı abur cubur katkı maddeli şeyler çekiyor.Annem yok yanımda ve hiçbir zamanda olmayacak (aramız açık)ve beslenmemi çok etkiliyor.Canım bi yemek çektiği zaman yapmıyorum elim kolum kalkmıyor.Mesela makarna canım çektiği zaman makarneks yapıyorum tatlı bişeyler canım çektiği zaman 2 paket bisküvi çikolata...Yani anlıyacağınız elime hazır ne geçerse yiyorum şuana kadar 3 kilo aldım:KK43:
Bugünde hazır nugget gibi piliç köfteler vardı 7 tane falan kızartım yedim yanında kola ve 2 tabak turşuyla:kızgın:
Ve şuan aşırı vicdan azabı çekiyorum herkes çiğköfteden bile uzak dururken ben bu kadar bilinçsiz besleniyorum:KK43:
Ve inanın kendime çok kızmama rağmen ertesi gün aynı şeyleri tekrarlıyorum:sinirli:(sabah kahvaltısı yapıyorum akşam tencere yemeği yiyorum bu sağlıksız beslenmem genellikle ara öğünlerde oluyor)
Artık kendimden nefret ediyorum bişey deyin kızlar:KK61:

Neden çocuk yapıyorsun ki? O günahsız bebeğe verdiğin zararı düşünmeyecek kadar nasıl bencil olabiliyorsun? Ve tek derdin kilo almak?

Neden çocuk yapıyorsun ki? O günahsız bebeğe verdiğin zararı düşünmeyecek kadar nasıl bencil olabiliyorsun? Ve tek derdin kilo almak?
İlla biri sivrilecek demi!!!
Kendini gösterme çabana hayran kaldım;sırf yazmak için yazmayıp önce bütün iletilerimi okusaydın sonradan utanacağın şeyler yazmazdın.
Şimdi ne bekliyorsun bizden aferin mi?Tebrikler başardın AFERİNNN!!!!

Çok ilginç benim de hamilelikte tüm aburcubur ve hazır yemeklere midem bulanırdı. Dışarda bile yemek yemek istemedim içim almıyodu acaba yapanın eli temiz miydi bilmem ne miydi diye kafama takılıp kendi kendime eziyet ederdim tabi elimde olmadan:KK70:

Allah kolaylık versin karşı koymak normalde de zor hele hamileyken :)) ben de Haziran sonunda doğum yaptım, yeni sayılırım yani Anlıyorum sizi. ben çok gözüm döndüğü zamanlarda hemen alırdım elime sürahiyi bardağı oturur su içerdim iki üç bardak.. Zaten yaz günü çok lazım hamileye.. Ondan sonra bir iki lokma atardım ne yiyeceksem kurtarırdım öyle. Bir de alternatif bul aburcubura.. Hurma, Antep karası, ceviz, badem çok yedim ben.
Allah size de kısmet etmiş ne güzel.. Değerini bilelim inşallah.

çok yanlış bebeginizi düşünün bol su için meyve yeyin.şeker tuz azaltın çok zararlı.hamilelik sekeri olur odem olur bak çok cekersin.kola sakin icme yazık o minik melegin annesi sensin unutma.sut et sebze meyve bol bol tuket.turşu ketçap gibi şeyler den uzak dur.bebek anne karnında senden besleniyor ona bunu yapma annesiiiiiii

Canın illa asitli bir şey isterse sade maden suyu içebilirsin çok yavan dersen bir parça limon ya da evde yapılmış vişne çilek reçeli v.s içine çok az atabilirsin. Ya da bir şişe maden suyuna yarım çay bardağı vişne suyu katabilirsin. Kolaya alternatif olur.

Allah kolaylık versin karşı koymak normalde de zor hele hamileyken :)) ben de Haziran sonunda doğum yaptım, yeni sayılırım yani Anlıyorum sizi. ben çok gözüm döndüğü zamanlarda hemen alırdım elime sürahiyi bardağı oturur su içerdim iki üç bardak.. Zaten yaz günü çok lazım hamileye.. Ondan sonra bir iki lokma atardım ne yiyeceksem kurtarırdım öyle. Bir de alternatif bul aburcubura.. Hurma, Antep karası, ceviz, badem çok yedim ben.
Allah size de kısmet etmiş ne güzel.. Değerini bilelim inşallah.
Ay ne güzel alternatifler özellikle suya bayıldım bende su içinde İştahım kapanıyor bu abur cubur işinde yardımcı olur bana:)
Allah bebeğinizi size bağışlasın inşallah Aminn

Back
X