kızlar dun yasananlar kabus gıbıydı
esımın taynı cıktı daha lojman bosalmadıgı ıcın daha evı tasıyamadık ve kendı gıttı öğretmen evinde kalıyo bende 4.5 aylık hamıleyım ve ailemın yanında kaılıyorum kı esımın aılesı ve benım aılem aynı ilçede oturuyolar..
esım gıdeli yaklasık olarak 20 gun fılan oluyo ve kayınvalıdemler bıze gelmek ve bız onlara gıtmek kosulu ıle gorusmelerımız oldu... ancak dun esım patladı ben neden onun annesıne gıdıp kalmıyomusum da sureklı annemlerde kalıyomusum???
hamıleliğim bıraz sorunlu gectıgı ıcın kızlar devamlı hastaneye gıdıp gelıyorum ve malum oruc tutumuyorum sureklı bıseyler yemek zorundayım ayrıca havalarda cok sıcak annemlerın evı serın oluyo kayınvalıdemlerın evı son kat ve yanıyo resmen orda uyumam ımkansız... kı onlara yuruyerek gıtmem bıle bu sıcaklarda ımkansız....
derken ben kayınvalıdemlere gıtmedıgım ıcın mıllet guya laf cıkarmıs ayrıldılar kımse gelıp gıtmıyo dıye esım dunyanın lafını soyledı bana ne ınsanlıgım kaldı ne gelınlıgım kı daha 1 yıllık evlıyız...
moralım cok bozukkk yardım edın n(((
esım bunu hala anlmıs değıl kı benım bebeklerım ıkızdı bırı anne karnında 3 aylıkken oldu bu nedenle obur bebegım dveamlı kontrol altın ana esıme gore herkes hamıle kalıyomus benım ne farkım varmıs onlardan((
çok biliyorsa kendisi doğursun.
elin thomasları 2 şer 3 er doğuruyor.
Bu kadar bahane sıralamak yerine eşinize "tabi ki gider kalırım ama ailemin yanında daha rahat ediyorum, sen kafanı takma ben arada bir iki gün kalırım" deseydiniz ve kalsaydınız, 1 gece de orda kalınca incileriniz dökülmez.
eşini iyice doldurmuşlar belli.
ben bu zihniyeti anlayamıyorum niye onun ailesinde kalman gerekiyormuş.
evlendin diye kendi ailenden çıkmış mı oldun.
kim olsa kendi ailesinde kalmak ister.
hamilesin dinlenmek ayaklarını uzatıp yatmak isteyeceksin.
kendi babanın mı yoksa kayınpederin yanında mı rahat edersin.
milletin ağzı torba değil ki büzesin.
eskinde moda bir laf vardı "ağzı olan konuşuyor"
boşver ne derlerse desinler.
ha arada bir git kal.
ara hal hatır sor ama kendi ailende kalman daha mantıklı.
kocanlada güzelce konuş seni anlamasını sağla.
hamileyim rahat edemem vs vs diye.
bunlar bahane değil gercekler kı ben haftada bır anne ve babamı yataktan kaldırıyorum rahatsızlanıyorum ve o geceyı hastanede gecırıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?