- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
akıllı manevra derken ne yapmalıyım
calısmak meslek sahıbı olmak hıc etkılemıyo onları bende calısıyorum ve meslegım var ama ona gore bunların hıc bı analmı yok... gorev yerıne gıttı sabah saat 9 da kayınvalıdem al karını da annesıgıle gotur ben evı toparlayıp bag evıne yerlescem dedı ve sabahın 9unda ben babamın kapısına esım tarafından getırıldım..
Şuan aynı durumu yaşıyoruz desek inanırmısın :)) benimde eşim iş dolayısla başka şehire gitti 1 aydır ayrıyız aileler aynı mahallede sayılır çok yakınız doğumuma 1.5 ay kaldı ama ben şartlı geldim buraya eşimin ailesiyle pek uyuşmuyoruz beni sevdikleri pek sölenemez eşime dedim doğumumu yapmadan öncede sonrada ailemin yanında kalırım diye çünkü annesi bana karşı samimiytsz önce çıkıştı ama sonra kabul etti tek dert uyumak mı ??? zaten yanlarına gidiyorum arıyorum ANNEMİN evi kadarda rahat hiç bi yer yok helede hamileyiz annen gibi üstüne titreyemez çok şkr şuan bi sıkıntı yok 2 hafta önce neden gitmiyosun diye tartıştık bizde ama haklı olduğum için geri konuşmaya başladık çünkü ben tek başıma bi odada uyuyamıyrm geceleri tek tuvalete gidemiyorum maleseffffffffff :Sbölede bi takıntım var.Ama yinede bende korku olmasa yine eşim için gider kalırım ara sıra ama şu dönemde kalmamam için bi çok sebep vr eşimde anlayış göstermek durumunda ben yine onlar beni sevmesede yapmacıkta olsa arıyyrm ara sıra gidiyorum bu ağırlaşmış halimle.Bunları dert edip sakın aranızı bozmayın.Şuan senin yerinde olsam bugn kayınvalidemlerde kalırdım inan hiç bişe kaybetmezsin.Sen bilsen yeri geldiği zaman ne patavatsz sözler yiyorum ailesnden :S ama ii yada kötü eşimn ailesi saymak zorundaym onun üzülmesine dayanamam...Benim yuvamın huzuru herşeyden değerli...
kızlar dun yasananlar kabus gıbıydı
esımın taynı cıktı daha lojman bosalmadıgı ıcın daha evı tasıyamadık ve kendı gıttı öğretmen evinde kalıyo bende 4.5 aylık hamıleyım ve ailemın yanında kaılıyorum kı esımın aılesı ve benım aılem aynı ilçede oturuyolar..
esım gıdeli yaklasık olarak 20 gun fılan oluyo ve kayınvalıdemler bıze gelmek ve bız onlara gıtmek kosulu ıle gorusmelerımız oldu... ancak dun esım patladı ben neden onun annesıne gıdıp kalmıyomusum da sureklı annemlerde kalıyomusum???
hamıleliğim bıraz sorunlu gectıgı ıcın kızlar devamlı hastaneye gıdıp gelıyorum ve malum oruc tutumuyorum sureklı bıseyler yemek zorundayım ayrıca havalarda cok sıcak annemlerın evı serın oluyo kayınvalıdemlerın evı son kat ve yanıyo resmen orda uyumam ımkansız... kı onlara yuruyerek gıtmem bıle bu sıcaklarda ımkansız....
derken ben kayınvalıdemlere gıtmedıgım ıcın mıllet guya laf cıkarmıs ayrıldılar kımse gelıp gıtmıyo dıye esım dunyanın lafını soyledı bana ne ınsanlıgım kaldı ne gelınlıgım kı daha 1 yıllık evlıyız...
moralım cok bozukkk yardım edın n(((
esım suclu olsa bıle hep haklıdır zaten
calısmak meslek sahıbı olmak hıc etkılemıyo onları bende calısıyorum ve meslegım var ama ona gore bunların hıc bı analmı yok... gorev yerıne gıttı sabah saat 9 da kayınvalıdem al karını da annesıgıle gotur ben evı toparlayıp bag evıne yerlescem dedı ve sabahın 9unda ben babamın kapısına esım tarafından getırıldım..
bence eşinin telefonlarını açma sen hamilesin çocuk etkilenir ozaten anneni ara o zaman sana böyle konuşamaz
arada hiç böyle eşinle bir konuşma olmamış gibi kaınvalidenlere git eşinin sana söylediğini bilmesin kayınvaliden onlarada iyi davran gelip kalamıyorum falan de kalma ne kalıcan boşver eşinde arayınca zaten hep kendini haklı görüyomuş
hehe de geç moralini bozma bu güzel günlerini onlar ve eşin için bozma
Rabbim dünyanın en güzel duygusunu bir canlıyı karnında taşımayı onu kucağını almayı bizlere nasip etmiş erkekler ne anlar dinlen yürüyüş yap ye iç gez
baktın telefonda sana ileri geri konuşuyor kapat telefonu
kendinide ağırdan sat ağrım var falan de güçlü görünme
ben bunları yaparsam zaten kayınvalıdem kendı ellerıyle benı annemlere getırır :))) yuzumu guldurdunuz tesekkur ederım :))
benimkide bu güne kadar hiç bi hatasını kabul etmedi nerdeyse çoğu erkekte bu problem var
sadece şuanda yapman gereken eşinin öfkesi dinene kadar sen nasıl istersen şeklinde olmalı birlik olmalısın sorada en ufak bi boşlukta denedim ama olmadı inşallah o zaman kadarda lojman boşalır bu olaylar dediğim gibi evliliği yıpratıyor ben direndim ama eşimle aram açıldı sana şu kadar sölim eşim güvenimi sarstı sebebide kayınvalidem
yarın gıdeyım dıyorum kayınvalıdeme zaten dun aksam ordaydım.. gunduz otururum gece gerı gelırım olmazsa ne yapayım esım de ıster ararsın ıster araası zaten anasından haberlerı alır
sakın gitme binpişman olursun.bırak millet ne derse desin.
millet laf çıkarmış diye sen kendinden , bebeğinden VE psikolojinden olma.
eşimin sözünü dinlicem diye ömür boyu köleleri olma.sonra devamı gelir.eşinle açık açık konuş ya çok mu zor ?
gitmek zorunda değilsin.
bişey yesen laf ederler.hizmet görmen gerekiyor senden hizmet beklerler , iğneleyici konuşurlar .açıığnı bulup laf ederler.senin yanında aileni iğnelerler.psikolojin bozlur erken doğum yaparsın.
erken doğum yapmak istemiyorsan gitme ,söylenenleri de takma kafaya .belki de ilk ve son gebeliğin olacak.belki bi daha doğum yapmicaksın.
ilk doğumunu da ailenin yanında geçir sakın kayınvalidene gitmeyi düşünme.gidenler binpişman (bknz : ben ) psikolojik tedavi görüyorum birde üstüne reflü oldum. tecrübe konuşuyor.
kızlar dun yasananlar kabus gıbıydı
esımın taynı cıktı daha lojman bosalmadıgı ıcın daha evı tasıyamadık ve kendı gıttı öğretmen evinde kalıyo bende 4.5 aylık hamıleyım ve ailemın yanında kaılıyorum kı esımın aılesı ve benım aılem aynı ilçede oturuyolar..
esım gıdeli yaklasık olarak 20 gun fılan oluyo ve kayınvalıdemler bıze gelmek ve bız onlara gıtmek kosulu ıle gorusmelerımız oldu... ancak dun esım patladı ben neden onun annesıne gıdıp kalmıyomusum da sureklı annemlerde kalıyomusum???
hamıleliğim bıraz sorunlu gectıgı ıcın kızlar devamlı hastaneye gıdıp gelıyorum ve malum oruc tutumuyorum sureklı bıseyler yemek zorundayım ayrıca havalarda cok sıcak annemlerın evı serın oluyo kayınvalıdemlerın evı son kat ve yanıyo resmen orda uyumam ımkansız... kı onlara yuruyerek gıtmem bıle bu sıcaklarda ımkansız....
derken ben kayınvalıdemlere gıtmedıgım ıcın mıllet guya laf cıkarmıs ayrıldılar kımse gelıp gıtmıyo dıye esım dunyanın lafını soyledı bana ne ınsanlıgım kaldı ne gelınlıgım kı daha 1 yıllık evlıyız...
moralım cok bozukkk yardım edın n(((
Kızlarrrrrr sinirinizi anlıyorum ama öfkeyle kalkan zararla oturur kayınvalide için eşle huzur bozmaya değer mi ya ????
Ben geçen durduğum yerde kayınbabamdan çok dengesizce güya espiri yapıyo laf yedim sustum ama eşimle paylaştım bilsin diye 2 gün sonra beni kayınvalidem aradı toplu yemek yenilecekmiş yaylada gelirmisin dedi gittim bende :) uzattım ayaklarımı yedim içtim keyfime baktım eşimde aradı napıyosun diye böle böle dedim dayınların yaylasındayız çok mutlu oldu o mutlu oldu ya gerisi UMRUMDA BİLE DEĞİL onların seviyesine düşüp canımın canından olamam çünkü eşimi ölesiye seviyorummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?