Ben neden takıntılıyım

Suluka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2022
875
353
33
28
Merhabalar eski konularimdan beni biliyorsunuz zaten. Sizlerle sohbet etmek istediğim bir konu var burası beni rahatlatıyor fikir alıyorum en azndan. Malum eşimle defalarca kez ayrıl barış derken ben eşime saplantılı gibi bağlıyım sanırım bu durumu aşamıyorum. Şuan tatildeyim ailemin yanında kalıyorum eşim de okulunda görevli 1 saatlik uzaklıkta bize evimizde kalıyor 2 haftadır görüşmedik ama telefonda hergun konuşuyoruz sorunlarımızı nasıl asarız bunları da konuşuyoruz ama asamiyoruz. Ben ona diyorum senin biraz sinirinj bırakman lazım her tartışmayı buyutmemen Lazım küfürü bırakman lazım daha sakin olman lazım eşya mal düşkünlüğünü bırakman lazım çocuğuna eşine değer vermen lazım diyorum tmam demek yerine çocuğuma değer veriyorum artık küfür etmiyorum maddi konularda herkesin hesabı zaten ayrı aramızda araba sorun oluyordu hep arabanı da aldık diyor. Ama ben sana güvenmiyorum diyor sen sürekli bosanicam diyorsun bigun bırakıp gidicen önce bosanmicana beni inandır diyor iyi de ben eşimin davranışları yüzünden ayrilcam dedim sen duzelirsen zaten öyle bisey olmaz diyorum yok anlamıyor bende aramız artık düzelsin istiyorum arıyorum özlediğimi sevdiğimi söylüyorum ama sırf inadına o bisey demiyor bana ben yaklaşmak istedikçe o kendini geri çekiyor sanki suçlu benmişim de o masum gibi tmam bende bosanamicam halde her kavgada bosancam senden dedim burada ben hatalıyım ama gerçekten bunaldığim için ayrılmak istediğim için diyordum ama cesaret edemedim zaten asla simdi de biseyler düzelsin az da olsa istiyorum ama önce sana güvenmem lazım diyor yaklaşmiyor saatlerce konuşsak da konu aynı yerde başlayıp aynı yerde bitiyor.

Kaçan kovalanır. Bence fazla değil düşme üstüne.

Eski konularınızı bilmiyorum, baktım. Bi soruda boşanma davası açtık demişsiniz, diğerinde soran arkadaşa "uzakta kalınca akıllanırız" demişsiniz. Ama siz uzakta kalmıyorsunuz ki. Her gün konuşarak ne uzağı? Birbirinizin akıllanmasını istiyorsanız az vakit tanıyın alan tanıyın, böyle kimse hatalarını fark etmez ki etmemişsiniz de zate

Boşanmayı ağzınıza sakız yapmışsınız

Her an boşanma potansiyeli olan birisiyle bir insan nasıl sağlıklı bir ilişki yürütebilir

Az mantıklı olun ya kavga her evde olur oturun çözün olmuyorsa da zorlamayın

Böyle böyle bir birinizi yer durur hayatı kaçırırsınız

Haklısınız o konuda hatalı ilan benim ama sorunlar çözemedikçe uzadı gitti bende çözümü ayrılmada gördüm artık hep ama yapamadım defalarca kez denedim ama bitiremedim artık yemiyoruz ama yaşananlar sebebiyle de araya mesafe girdi yaklaşmak zor oluyor

Eski konularınızda boşanma davamı açtım evliliğimi bitiriyorum eşim narsist mı başlıklar açmışsınız. Sizin evliliğiniz zaten bitmiş sadece kağıt üzerinde evlisiniz.

Eski konularınızda boşanma davamı açtım evliliğimi bitiriyorum eşim narsist mı başlıklar açmışsınız. Sizin evliliğiniz zaten bitmiş sadece kağıt üzerinde evlisiniz.
Şimdi toparlamaya çalışıyoruz işte oturup defalarca kez konuştuk severek evlendik saçma şeyler yüzünden yikmayalim evliligimizi diye şans tanıyalım hatalarımızı yapmayalım dedik ama esim asıl suçu bende buluyor sen sürekli ayrılmayı konu ettin ben o yüzden sana yaklasamiyorum diyor iyi de ben de durduk yere ayrılmak istemedim ki yaşadıklarımdan dolayı ayrılmak istedim

Hiç sevmem sözünün eri olmayan insanları. Her kavgada " bosanicam senden " diyorsun madem sana küfür eden, özledim bile demeyen adamdan boşan.
Adam neden senin dediklerini önemsesin ki? Boş konuşan biri gibi görünüyorsun uzaktan. Eminim adam da böyle düşünüyordur, 'hilalin her dediği lafta' diyordur. Ondan sizi sallamiyordur

Anladığım kadarıyla mutsuz bir evliliğiniz var. Eşinizle birbirinize eziyet ediyorsunuz. Aslında boşanmanız ikiniz için de daha iyi gibi. Sevgide bir yere kadar

severek evlendik saçma şeyler yüzünden yikmayalim evliligimizi diye şans tanıyalım
Saçma sapan şeyler dediğiniz küfür, hakaret, dayak ekonomik şiddet, minik bebeğinize küfür ve dayak atması .
Ne yapsın adam daha bosamaniz için?

sadece bu konuyu okuyunca sanki siz abartıyorsunuz gibi duruyor ama eski konularınıza da baktım. abartmayı geç, siz durumunuzu çok küçümsüyorsunuz. saçma sapan dediğiniz şeyler dediğiniz konular zaten evlilik yıkması gereken konular. sizi düzeleceğine ikna etsin falan diye konuşmak istiyorsunuz ama konuşmaya devam ettikçe sizi manipüle etmeye calisicak. üç gün sonra kendinizi aşırı hatalı görmeye başlayıp "onu ben bu hale getirdim" falan derken bulursunuz.

Evliligimize şans vermek için ayrılmadım doğru değil yaptığım zaten bende düzeltmeye çalışıyorum ama eşim yaklasmiyor

Evet aslnda şuan bile öyleyim neden her seferinde ayrılık konusunu açtım derken buluyorum kendimi

Saçma sapan şeyler dediğiniz küfür, hakaret, dayak ekonomik şiddet, minik bebeğinize küfür ve dayak atması .
Ne yapsın adam daha bosamaniz için?
Artık düzelmek için o da çabalıyor küfür şiddet ekonomik şiddet yok artık tamamen düzeldi demiyorum tmam bazı huysuzluklari var ama yinede o da çabalıyor ayrılmayalım diye ama o da sana güvenmek istiyorum diyor bende davranışlarin iyi olsa ben neden ayrilcam diyim ki

Bakın bu alıntıladığım yeri bi okuyun tekrar.
Kimseyi değiştiremezsiniz.
Bu adam böyle. Ya bu rezil karakterini kabul edeceksiniz, ya da hayatınızdan çıkaracaksınız. "Şöyle olman lazım, böyle olman lazım" demekle kimse öyle olmaz.

Nasil bir çabalama, aylardan temmuzdayiz, son küfrün Haziran'da etmiş . Yine aynı haziranda siz düzeltmeye calisiyormussunuz o her gece gidip ikiye kadar okey oynayıp eve gelirmiş,sizin yüzünüzü görmektense. Zaten bir aydır ayrisiniz, o da da küfür etmemiş ama bir özledim ile denemiş.
Bu mu ilişkiyi düzeltmeye çabalamak?
Ben "durduk yere ayrilicam dedin, sen sorunlusun" demiyorum ki. Net bir şekilde bu adamı bosaman gerek diyorum. Kendi paranı kendin zaten kazanıyorsun, neden hem seni hem çocuğunu döven, devamlı sizi yere çeken bir ayı ile yasayasin ki?
Benim çok yakın akrabam boşandı. Hepsi de daha erken def etmediğine bin pişman.
Bu adam asla akillanmaz. Hele ki sözüne tamah etmediği, yüzünü görmemek için evde bile durmadigi karısı 'bana değer ver' diye yalvardı diye hiç akillanmaz.

Yazık günah arkadaşım.

Mesleğiniz de varmış.

Yavrunuzu bu sıkıntılı hayata mecbur bırakmayın. Eminim babasız çocuk yetiştirmek çok zordur ama inanın sorunlu ailede büyüyen çocukların ruhlarındaki yaralar bir türlü tamir olmuyor.

Daha 22 Haziran da dert yaniyordun eşimin tek iyi yönü yok diye sen erkeklerin laflarına çok inanma o değiştimler 10 gün sürer bilemedin en fazla 1 ay sonra aynı eski şekline dönerler.Sen inanmak istiyorsun değiştiğine ama kimse değişmez.Bu olanları kendine laik görebilirsin ama çocuğuna görme

Tabiki kendime de layık görmüyorum ama kesip atamıyorum da düzeldim diyor duzelicem diyor ilerde pişman olmaktansa denemeye çalışıyorum sadce biz severek evlendik 10 yıldır birlikteyiz belki eski günlerimize doneriz umudu var hala

Canınız tak edinceye kadar kendimi kandırmaya devam deseniz daha kısa ve daha net olur sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…