Merhabalar eski konularimdan beni biliyorsunuz zaten. Sizlerle sohbet etmek istediğim bir konu var burası beni rahatlatıyor fikir alıyorum en azndan. Malum eşimle defalarca kez ayrıl barış derken ben eşime saplantılı gibi bağlıyım sanırım bu durumu aşamıyorum. Şuan tatildeyim ailemin yanında kalıyorum eşim de okulunda görevli 1 saatlik uzaklıkta bize evimizde kalıyor 2 haftadır görüşmedik ama telefonda hergun konuşuyoruz sorunlarımızı nasıl asarız bunları da konuşuyoruz ama asamiyoruz. Ben ona diyorum senin biraz sinirinj bırakman lazım her tartışmayı buyutmemen Lazım küfürü bırakman lazım daha sakin olman lazım eşya mal düşkünlüğünü bırakman lazım çocuğuna eşine değer vermen lazım diyorum tmam demek yerine çocuğuma değer veriyorum artık küfür etmiyorum maddi konularda herkesin hesabı zaten ayrı aramızda araba sorun oluyordu hep arabanı da aldık diyor. Ama ben sana güvenmiyorum diyor sen sürekli bosanicam diyorsun bigun bırakıp gidicen önce bosanmicana beni inandır diyor iyi de ben eşimin davranışları yüzünden ayrilcam dedim sen duzelirsen zaten öyle bisey olmaz diyorum yok anlamıyor bende aramız artık düzelsin istiyorum arıyorum özlediğimi sevdiğimi söylüyorum ama sırf inadına o bisey demiyor bana ben yaklaşmak istedikçe o kendini geri çekiyor sanki suçlu benmişim de o masum gibi tmam bende bosanamicam halde her kavgada bosancam senden dedim burada ben hatalıyım ama gerçekten bunaldığim için ayrılmak istediğim için diyordum ama cesaret edemedim zaten asla simdi de biseyler düzelsin az da olsa istiyorum ama önce sana güvenmem lazım diyor yaklaşmiyor saatlerce konuşsak da konu aynı yerde başlayıp aynı yerde bitiyor.
Boşanmayı ağzınıza sakız yapmışsınızMerhabalar eski konularimdan beni biliyorsunuz zaten. Sizlerle sohbet etmek istediğim bir konu var burası beni rahatlatıyor fikir alıyorum en azndan. Malum eşimle defalarca kez ayrıl barış derken ben eşime saplantılı gibi bağlıyım sanırım bu durumu aşamıyorum. Şuan tatildeyim ailemin yanında kalıyorum eşim de okulunda görevli 1 saatlik uzaklıkta bize evimizde kalıyor 2 haftadır görüşmedik ama telefonda hergun konuşuyoruz sorunlarımızı nasıl asarız bunları da konuşuyoruz ama asamiyoruz. Ben ona diyorum senin biraz sinirinj bırakman lazım her tartışmayı buyutmemen Lazım küfürü bırakman lazım daha sakin olman lazım eşya mal düşkünlüğünü bırakman lazım çocuğuna eşine değer vermen lazım diyorum tmam demek yerine çocuğuma değer veriyorum artık küfür etmiyorum maddi konularda herkesin hesabı zaten ayrı aramızda araba sorun oluyordu hep arabanı da aldık diyor. Ama ben sana güvenmiyorum diyor sen sürekli bosanicam diyorsun bigun bırakıp gidicen önce bosanmicana beni inandır diyor iyi de ben eşimin davranışları yüzünden ayrilcam dedim sen duzelirsen zaten öyle bisey olmaz diyorum yok anlamıyor bende aramız artık düzelsin istiyorum arıyorum özlediğimi sevdiğimi söylüyorum ama sırf inadına o bisey demiyor bana ben yaklaşmak istedikçe o kendini geri çekiyor sanki suçlu benmişim de o masum gibi tmam bende bosanamicam halde her kavgada bosancam senden dedim burada ben hatalıyım ama gerçekten bunaldığim için ayrılmak istediğim için diyordum ama cesaret edemedim zaten asla simdi de biseyler düzelsin az da olsa istiyorum ama önce sana güvenmem lazım diyor yaklaşmiyor saatlerce konuşsak da konu aynı yerde başlayıp aynı yerde bitiyor.
Haklısınız o konuda hatalı ilan benim ama sorunlar çözemedikçe uzadı gitti bende çözümü ayrılmada gördüm artık hep ama yapamadım defalarca kez denedim ama bitiremedim artık yemiyoruz ama yaşananlar sebebiyle de araya mesafe girdi yaklaşmak zor oluyorBoşanmayı ağzınıza sakız yapmışsınız
Her an boşanma potansiyeli olan birisiyle bir insan nasıl sağlıklı bir ilişki yürütebilir
Az mantıklı olun ya kavga her evde olur oturun çözün olmuyorsa da zorlamayın
Böyle böyle bir birinizi yer durur hayatı kaçırırsınız
Şimdi toparlamaya çalışıyoruz işte oturup defalarca kez konuştuk severek evlendik saçma şeyler yüzünden yikmayalim evliligimizi diye şans tanıyalım hatalarımızı yapmayalım dedik ama esim asıl suçu bende buluyor sen sürekli ayrılmayı konu ettin ben o yüzden sana yaklasamiyorum diyor iyi de ben de durduk yere ayrılmak istemedim ki yaşadıklarımdan dolayı ayrılmak istedimEski konularınızda boşanma davamı açtım evliliğimi bitiriyorum eşim narsist mı başlıklar açmışsınız. Sizin evliliğiniz zaten bitmiş sadece kağıt üzerinde evlisiniz.
Anladığım kadarıyla mutsuz bir evliliğiniz var. Eşinizle birbirinize eziyet ediyorsunuz. Aslında boşanmanız ikiniz için de daha iyi gibi. Sevgide bir yere kadarŞimdi toparlamaya çalışıyoruz işte oturup defalarca kez konuştuk severek evlendik saçma şeyler yüzünden yikmayalim evliligimizi diye şans tanıyalım hatalarımızı yapmayalım dedik ama esim asıl suçu bende buluyor sen sürekli ayrılmayı konu ettin ben o yüzden sana yaklasamiyorum diyor iyi de ben de durduk yere ayrılmak istemedim ki yaşadıklarımdan dolayı ayrılmak istedim
Saçma sapan şeyler dediğiniz küfür, hakaret, dayak ekonomik şiddet, minik bebeğinize küfür ve dayak atması .severek evlendik saçma şeyler yüzünden yikmayalim evliligimizi diye şans tanıyalım
Evliligimize şans vermek için ayrılmadım doğru değil yaptığım zaten bende düzeltmeye çalışıyorum ama eşim yaklasmiyorHiç sevmem sözünün eri olmayan insanları. Her kavgada " bosanicam senden " diyorsun madem sana küfür eden, özledim bile demeyen adamdan boşan.
Adam neden senin dediklerini önemsesin ki? Boş konuşan biri gibi görünüyorsun uzaktan. Eminim adam da böyle düşünüyordur, 'hilalin her dediği lafta' diyordur. Ondan sizi sallamiyordur
Evet aslnda şuan bile öyleyim neden her seferinde ayrılık konusunu açtım derken buluyorum kendimisadece bu konuyu okuyunca sanki siz abartıyorsunuz gibi duruyor ama eski konularınıza da baktım. abartmayı geç, siz durumunuzu çok küçümsüyorsunuz. saçma sapan dediğiniz şeyler dediğiniz konular zaten evlilik yıkması gereken konular. sizi düzeleceğine ikna etsin falan diye konuşmak istiyorsunuz ama konuşmaya devam ettikçe sizi manipüle etmeye calisicak. üç gün sonra kendinizi aşırı hatalı görmeye başlayıp "onu ben bu hale getirdim" falan derken bulursunuz.
Artık düzelmek için o da çabalıyor küfür şiddet ekonomik şiddet yok artık tamamen düzeldi demiyorum tmam bazı huysuzluklari var ama yinede o da çabalıyor ayrılmayalım diye ama o da sana güvenmek istiyorum diyor bende davranışlarin iyi olsa ben neden ayrilcam diyim kiSaçma sapan şeyler dediğiniz küfür, hakaret, dayak ekonomik şiddet, minik bebeğinize küfür ve dayak atması .
Ne yapsın adam daha bosamaniz için?
Bakın bu alıntıladığım yeri bi okuyun tekrar.Ben ona diyorum senin biraz sinirinj bırakman lazım her tartışmayı buyutmemen Lazım küfürü bırakman lazım daha sakin olman lazım eşya mal düşkünlüğünü bırakman lazım çocuğuna eşine değer vermen lazım diyorum
Nasil bir çabalama, aylardan temmuzdayiz, son küfrün Haziran'da etmiş . Yine aynı haziranda siz düzeltmeye calisiyormussunuz o her gece gidip ikiye kadar okey oynayıp eve gelirmiş,sizin yüzünüzü görmektense. Zaten bir aydır ayrisiniz, o da da küfür etmemiş ama bir özledim ile denemiş.Artık düzelmek için o da çabalıyor küfür şiddet ekonomik şiddet yok artık tamamen düzeldi demiyorum tmam bazı huysuzluklari var ama yinede o da çabalıyor ayrılmayalım diye ama o da sana güvenmek istiyorum diyor bende davranışlarin iyi olsa ben neden ayrilcam diyim ki
Daha 22 Haziran da dert yaniyordun eşimin tek iyi yönü yok diye sen erkeklerin laflarına çok inanma o değiştimler 10 gün sürer bilemedin en fazla 1 ay sonra aynı eski şekline dönerler.Sen inanmak istiyorsun değiştiğine ama kimse değişmez.Bu olanları kendine laik görebilirsin ama çocuğuna görmeArtık düzelmek için o da çabalıyor küfür şiddet ekonomik şiddet yok artık tamamen düzeldi demiyorum tmam bazı huysuzluklari var ama yinede o da çabalıyor ayrılmayalım diye ama o da sana güvenmek istiyorum diyor bende davranışlarin iyi olsa ben neden ayrilcam diyim ki
Tabiki kendime de layık görmüyorum ama kesip atamıyorum da düzeldim diyor duzelicem diyor ilerde pişman olmaktansa denemeye çalışıyorum sadce biz severek evlendik 10 yıldır birlikteyiz belki eski günlerimize doneriz umudu var halaDaha 22 Haziran da dert yaniyordun eşimin tek iyi yönü yok diye sen erkeklerin laflarına çok inanma o değiştimler 10 gün sürer bilemedin en fazla 1 ay sonra aynı eski şekline dönerler.Sen inanmak istiyorsun değiştiğine ama kimse değişmez.Bu olanları kendine laik görebilirsin ama çocuğuna görme
Canınız tak edinceye kadar kendimi kandırmaya devam deseniz daha kısa ve daha net olur sanırım.Tabiki kendime de layık görmüyorum ama kesip atamıyorum da düzeldim diyor duzelicem diyor ilerde pişman olmaktansa denemeye çalışıyorum sadce biz severek evlendik 10 yıldır birlikteyiz belki eski günlerimize doneriz umudu var hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?