Ben neden takıntılıyım

bu cabalamak degil haberiniz olsun

konularınıza genel olarak hakimim. bence siz toksik durumlar yaratıp içine sürüklüyorsunuz hem karşınızdaki kişiyi hem kendinizi ve o toksiklik nedeniyle karşı tarafla aranız bozulunca, bu durum sizi karşı tarafa daha çok bağlıyor. belki sevginiz artıyor, özlüyorsunuz. güzel günleri düşlüyorsunuz. bu nasıl bir şey biliyor musunuz, bir yara açıp o yaraya tutunmak gibi. her şey güllük gülistanlık olsa bile sistem bunu tanımıyor ve reddediyor. sonra yine toksik bir durum oluşturuyorsunuz. veya bunu konfor alanınız sanıyorsunuz. tuhaf bir döngü kısacası ve açıklamak zor. sizi buna iten şey bir çocukluk travması bile olabilir. artık karşı tarafı test amaçlı mı yapıyorsunuz, yoksa kaçıngan kaygılı vs... bir tür bağlanma probleminiz mi var. bir sürü şey olabilir. bu konuda size ancak işinde uzman birisi yardım edebilir.

yuva yıkmak zor geliyodur anlıyorum ama o zaman yapmayacağınız şeyi dile getirmeyin. muhtemelen önceki dile getirişlerde eşinizin biraz düzeldiğini gözlemleyip kendinize bunu çözüm yapmışsınız ama elinizde patlamış çünkü gitmeyeceğinizi biliyor. kenara çekilin bir sakince düşünün mantıken bu eş size göre değilse ya da siz ona göre değilseniz sağlıklı bir ilişki yönetemezsiniz istediğiniz kadar sevin eziyet olmaktam öteye gitmez

Boşanma kelimesi ağızdan 1 defa çıkarsa mutlaka ama mutlaka günün birinden gerçekleşiyor malesef. Siz eşinizden sıkılmazsınız ama bu gidişle o sizi havlu atar gibi atacak bunltmışsınız karşılıklı, saygı yok, istediğiniz bu mu? Acil terapi alın. Bu kadar histerik şekilde bir erkeğin ruh durumuna 2 dudağından çıkacak tek güzel söze bağlı yaşanmaz. Canınıza yazık.

Ne toksik bir ilişki, acilen destek alın...

Toksik durumları ben mi yaratıyorum eşim mi ? Saçma sapan takintilari var huyları var tam tersine yaşadığımız tartışmalar bizi birbirimizden uzaklaştırdı ama kopamıyoruz da ayrılamıyoruz da birlikte de olamıyoruz ama olmaya çalışıyoruz

Destek aldım aile danışmanına gittim bireysel terapi aldım terapi aldığım kişide bu tarz bisey söyledi biraz daha güçlü olup gücünün farkında olman gerek dedi bordorline durumuna düşürme kendini dedi Hürrem gibi ol ne istediğini bil tarzında konuştu. Evet boşanma kelimesi defalarca çıktı ağzımda çok da ciddi duruma geldi ama ayrılamadık iste ikimiz de köyde doğduk insanlar ne der aynı mahalledeyiz nasıl olur arada çocuk var o ne olacak bu sebepler bizi durdurdu

bence eşiniz toksik birisi ve siz de toksiklik seviyorsunuz. dolayısı ile sizde toksiksiniz. adamı tetikliyorsunuz, adamın işine geliyor tüm toksikliğini saçıyor sonra siz de o toksik durumun içine girince, tamam onu düzelteceğim, iyi olacağız, bu durumu ve onu iyileştireceğim, iyi biri olacak, ilişkimiz iyi olacak. sonra her şey yatışıyor ve hop başa, sonra yeniden. kısacası bu minvalde bir döngü yaratıyorsunuz farkında değilsiniz

Ben adamı tetikleyecek ne yapıyorum o kısmı anlamadım evet toksik bir ilişki içinde olduğumuzu farkettim yazdıklarınızı görünce araştırdım biraz ama ben eşimi tetikleyecek bisey yaptığımın farkında değilim ne yapıyorum ki tetikleyecek adam sinirlenince gözü dönüyor sadece

bir terapist size güçlü ol Hürrem gibi mi ol dedi?? çok ilginç. Terapist olduğuna emin misiniz o kişinin?

Toksiklik sevmiyorum yaşadığım ilişkiden çok yıprandım çok yoruldum ayrılmamak için bir sebebim yok ama işte cesaret edemiyorum ailem üzülür çocuğum babasız kalcak ailem zaten kesinlikle destek vermiyor ayrılmama köyde yaşıyorum millet ne der güler geçer yani bunlardan kopamıyorum yada bunlara sığınıyorum

Boşanmayacağınızı çok iyi bikiyor çünkü o yüzden kafasına estiği gibi davranıyor. Gerçekten boşanacak insan boşanmayı ağzına sakız etmez. O öyle bir karardır ki dünya yolundan döndüremez. Sizin hatanız net olmamak . Herke boşanmak zorında değil o kabul ama Niyetiniz boşanmak değil sorunları çözmekse o zaman sirekli ayrılık lafını ağzınıza almayın. Bir de biraz geri çekin kendinizi siz düzeltmeye çalıştıkça şımarmış

adamdan siz ayrılıyorusınuz Çocuğunuz neden babasız kalsın ölmüyor ya adam

+100 cok doğru bir yorum. konu sahibesi kendini çekip biraz hayatına odaklansa adam biraz düzelecek.

+100 cok doğru bir yorum. konu sahibesi kendini çekip biraz hayatına odaklansa adam biraz düzelecek.
Aynen düşünsenize ben kötülük yapayım karşı taraf benim için uğraşsın peşimde koşsun ne güzel hayat

İnanın sessiz kalıyorum 3 haftadır ayrıyız ya mesela bi çocuğu görsün nasılsın diye konuştuk mesela 1 2 kez de sorunlar için konuştuk ama o kadar kendi halinde ki buna bile sinir oluyorum her zman parası yok kışlık yapilcak ben alıyorum çocuğa bsey yapılacak ben alıyorum ya bseye da ihtiyacın var mı demiyor bende sinir oluyorum gerçekten ben mi yaratıyorum bu toksik ilişkiyi diye düşünüyorum ama mesela cam balkon yaptıralım dedik dedi ki hepsini ben ödemem yarı yarıya odeyecegiz yapilcaksa dedi ben zaten ev kredisi ve araba kredisi ödüyorum kızımın masrafları da bende evin ihtiyaclarinin da bir kısmını karşılıyorum yani zaten hesabım eksiden çıkmıyor bende dedim ki sen biraz destek ol bende para yok şuan eşim de kızın bakıcıyi ödüyodu simdi bakıcı yok zaten dogalgaz gelmiyo şu elektrik evde kendi var zaten bi onları ödüyor yani bir masrafı yok eminim ki baya bir parası var ama hala yok diyor bende sinir oluyorum bu duruma tartışma çıkıyor bu benim suçum mu yani sessiz kalıp tmam yarı yarıya ödeyelim mi demem lazım ben sustukca daha çok ezmeye çalışıyor ben 2 senedir sesimi çıkardığım için bseyler elde edebildim

e peki bu adamın yokluğu size ne kaybettirir

e peki bu adamın yokluğu size ne kaybettirir
Aslnda hiçbir şey oturup defalarca düşünüyorum zaten bana kazancı olur hatta en azndan kavgasız gürültüsüz bir hayatım olur istediğimi yaparım ama kızım babasından ayrı kalır bir gün neden ayrıldın diye beni suçlar ilerde kızım için üzülür pişman olurum diye korkuyorum bir de iste dul gözüyle bakacak herkes

Her gün her gün arayıp adamın tepesinden gitmezsen bi b.kumu düzeltemezsiniz, iyilik yaramıyor işte, karşındaki adam güzellikten anlamayan bir andaval, bunu tutup süründüreceksin anladığı dil bu, önce bunu kabul etmen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…