Tatlım çok kafanı takmamaya çalış kötü bir durum haklısın , ama en iyisi mesafeli olmak aslında ilk başından bu kadar yakınlaşmasaydın daha iyi olurdu ama artık çok yakınmışsınız.
Sen gittiğin zamanlarda o bir laf söylese bile çok üzerinde durma maalesef bazı erkek anneleri böyle olabiliyor ve öyle annelerin oğullarıda bu yapıda oluyor . Onlar tarafından olay farklı. Ama seni yıpratmalarına izin verme. Merak etme evlendiğinizde olaylara müdahil olma durumu bu derece rahat olmayacaktır çünkü artık oğlunun sana ait olacağını bilecektir. Sen evlenince mümkün olduğu kadar uzakta bir evde ol ve işi falan bahane ederek çok sık görüşme . Sıkma canını gelir geçer bunlar ve içinde biriktirme bende senin gibiy,m çok biriktirip hasta oluyorum sonra![]()
ben insanları sevip yakın görünce lanet olsun taktik geliştiremiyorum
iyi davranıyorum ama bunlar ağzıma ediyor artık ne biliyim yaa ne sevdikleri belli ne sevmedikleri
ya birgün canım sıkkın olmayagörsün ooo yanmışım ben hemen başlıyo niye bööle oldu ya sen de hemen küsüyosun ben sevmiyorum bu huyunu
(kv sölüyo) hatta brgün amaan benim derdim değil valla nnapm anlatıp beni üzme bile dedi
hadi buyur oğluna tek tek bunları söle gene ben kötü olurum niye biliyon mu çünkü dile getiren ben olacam
anasıda haliyle kabullenmeyip aaa çok yanlış anlamış ben çocuğum gibi seviyorum diyecek

ya ben aşkımı mutlu mutlu yaşamak istiyorum yaa nedir yani bu ne derttir ki bu olmuyor
herşeyi tamam ettim bak 4 5sene bi kız çocuğuna zordur ki benim yaşadığım yerde ööe rahat çıkıp gezilmez
ben ailemi hallettim annem biliyordu kızıyordu da büyüdüğümü aetık bööle şeyler olabileceğini anlayınca müsade etti ki tamda etmiş değil kız annesi sonçta
ben bütün bunlardan kurtardım paçamı bu seferde saçma sapan yaşadığım şeylere bak