ben nerde yanlış yaptım ???

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
kızlar bazen öyle durumlar oluyo ki hayatta anlam veremiyorum. yaklaşık 10 senelik bir arkadaş gurubum var. lise yıllarından beri sürüyordu. ta ki iki gün önceye kadar. içlerinden bi arkadşım son bir senedir bana farklı şakalar espriler yapmaya başladı. yani gittikçe rahatsız edici ve rencide edici olmaya başladı. normalde çok alıngan biri değilimdir. ve 10 senedir tanıdığım bir arkadşm sonuçta aramzda espri muabbet olur yani ve basit bi alınganlık durumu olamaz. şakayla karşık laf sokmalar iğnelemeler vb. bu durumu açıkça ifade ettim. hiç bir sebep yokken bu nedir yani ne oldu ki böyle şeylere gerek duydun dedim. benimle bi sounun mu var varsa konuşalım dedim. nette oluo konuşmalar ( farklı şehirlerde yaşıoruz ) diğer kızlar da var tabi. o da bana bişey yazmak yerine çoklu mesaj bölümden ayrıldı bi daha da ses yok. ertesi gün bu durumla ilgili yine o gruptan arkadaşla konuştm onu savundu sürekli. yanlış anlamış olduğumu filan söyledi. yani bi anlam veremyiorum düşünüyorum ama fark edemiorum bi hata mı yaptım. sizin de fikirlerinizi almak istedm lütfen fikri olan varsa paylaşabilr mi?

canım bu tür durumlarda arkadaşlarınla acıkca konuş kendini ifade et . çünkü diğer arkadasın olayı kendi lehine şekilde anlatırsa bu sefer arkadasların onun tarafına kayabilir . hissettiğin şeyi anlat arkadaslarına araya sogukluk sokma . gerekirse eger cok asılmaz birşey değilse o kavga ettiğin kızı arayıp konusabilirsin direk .

haklısın canım kendimi ifade etmem noktasında. konuştuk onlarla ama hemen onu savunmaya başladılar. tekrar da konuşmadım. asıl tartıştığım kişiyle konuşmayı istedm ama o istemior ki kaçıp gitti bişey söylemeden. o yüzden de açıkçası aramak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…