Ben nerden bileyim yahu

realifeisgood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
232
215
23
Herkese iyi akşamlar,

Bugün anlam veremediğim bir olay yaşadım.Şöyle nişanlım iş adamı ben avukatım.Bugün bir yere iftara gittik.Orada nişanlımın iş alanından tanıdıkları vardı kendisinden yaşça büyük.5 dakika yanlarında oturduk.Bu süre zarfında adamlardan biri avukat olduğumu öğrenince kartını uzattı bana nişanlımdan müsade isteyerek.Bende aldım kartı inceledim masaya koydum.Neyse sonra ben nişanlımdan önce geçtim bizim masamıza kalkarken de adama ayıp olmasın( hani beni salladı demesin diye) diye kartı aldım masadan yerime geçtim.
Sonra nişanlım geldi yüzü 5 karış.Bey iş efendim o varken yanımda o kartı alıp ona uzatmalıymışım.Bir erkek yanındayken başka bir erkeğin kartını almam yanlışmış.Hele masadan kalkarken bırakmam gerekiyormuş o kartı neden almışım??
Yani adam kartı uzattığında o kartı alıp nişanlıma verecekmişimde adam hayatının dersini alacakmış birdaha yanında bir erkek varken bir bayana kart uzatmayacakmış.Ayrıca bu tür şeyler terbiyeyi ölçermiş
Tamam da ben bunu nerden bileyim??? Ben adama ayıp olmasın diye aldım kartı.Bunları nerden düşüneyim??.
Şuan benle asla konuşmuyor.
Siz ne düşünüyosunuz kızlar merak ettim.

Avukatlık mesleği ortamlarını bilmediği için böyle davranmış. Benim bir arkadaşım da büro açtı. “Şimdi birçok ortama girmeliyim ve gittiğim her yerde ben avukatım demeliyim” dedi. Kendisi evli ve çocuklu 😂 eşi de avukat. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Müvekkillerinizi nişanlınız mı seçecek 😊

Avukatlık mesleği ortamlarını bilmediği için böyle davranmış. Benim bir arkadaşım da büro açtı. “Şimdi birçok ortama girmeliyim ve gittiğim her yerde ben avukatım demeliyim” dedi. Kendisi evli ve çocuklu 😂
Zaten napıcam adamın kartını ben gülmemek için zor tuttum kendimi ama inanılmaz sinirli ve benle konuşmuyor şuan😂😂

Evlendikten 1 yıl sonra hayattan soğumuş olacaksın... Kıskançlık yeryüzünde var olmuş en dehşet duygudur bence. İnsanı doğduğuna pişman ediyo...
Aslında kıskançlığı rahatsız etmez çok sessiz ve sakin biridir ama bu şekilde ufak detaylara takılıyor işte bazen😁

benim eşim de hemen rahatsız olur, ama sizin yaptığınızda bir şey yok. birdahakine dikkat ederim diyin. çok da takmayın, klasik erkek kıskançlıkları :duduk:

Ne değişik beyinler var. Aklıma niyeyse serdar ortaçın bi lafı geldi. Biri yanımdaki kıza laf atsa gururlanırım bmyle güzel birini yanımda gezdiriyorum diye demişti. Biri geri kafa biri esnek kafa. Arası yokmu :işsiz:

Zaten napıcam adamın kartını ben gülmemek için zor tuttum kendimi ama inanılmaz sinirli ve benle konuşmuyor şuan😂😂
Adamın işyerinin yakınına gittiğinizde arayıp “merhaba x bey, falanca adliyede duruşmaya gelmiştim de müsaitseniz çayınızı içmeye uğramak isterim “diyeceksiniz. Uğrayınca da hukuk danışmanlığına talip olacaksınız 😂 nişanlınız artık napar bilemem😂

Back
X