Ben nerden bileyim yahu

Siz cidden avukat misiniz, yazma biciminiz lise cocuguna benziyor.......kaldi ki o nisanliniz gercekten varsa nasil bir isadami; yani avukatlik cevre ve giriskenlik isteyen bir meslek, her potansiyel muvekkil(e)nin kartini alip, tesekkur edip elini sikarsiniz sonra da kendi kartivizitinizi uzatirsiniz. Is kartviziti oyle masaya koyup evrilip cevrilmez alir cantana koyarsin kardesim.

Üfff bu kadar kıskançlık yani
Götürmesin o zaman seni oraya
Adam sanki senle tanışmak için kartını verdi
Madem ortamına güvenmiyor seni niye orays sokuyor
Sen avukatsın tabi insanlarla iyi ilişkiler kurup dava alıcaksın
Bununla zor yani söyleyeyim

Çok güldüm Allah affetsin 😅😅😅😅😅
O değilde bu işler de mi raconla yürüyor arkadaş neyine takıldı nişanlın onu anlayamadım adamın ne için kart verdiğini düşündü acaba bide yaşça büyük diyorsun. ???
Git buz al ver eline kızdığı yere koysun ona zahmet 😅😅😅😅😅

Siz cidden avukat misiniz, yazma biciminiz lise cocuguna benziyor.......kaldi ki o nisanliniz gercekten varsa nasil bir isadami; yani avukatlik cevre ve giriskenlik isteyen bir meslek, her potansiyel muvekkil(e)nin kartini alip, tesekkur edip elini sikarsiniz sonra da kendi kartivizitinizi uzatirsiniz. Is kartviziti oyle masaya koyup evrilip cevrilmez alir cantana koyarsin kardesim.
Evet avukatım.Yazma biçimim hakkında yorumunuza katılmıyorum.Sonuçta burası sosyal bir platform dilekçe yazar gibi yazacak değilim değil mi ? Yazsam da sizin anlayacağınız muamma.Ayrıca o an çantam yanımda yoktu.Ondan koyamadım.

Allah aşkına nişanliniz kac yasinda ve is adami olduguna emin misiniz?? Elin adaminin kartini ne yapcaksiniz acaba bence evlenmeyi bir daha dusunun kiskanclikta level atlamis bi adam insani hayattan sogutur

Çok güldüm Allah affetsin 😅😅😅😅😅
O değilde bu işler de mi raconla yürüyor arkadaş neyine takıldı nişanlın onu anlayamadım adamın ne için kart verdiğini düşündü acaba bide yaşça büyük diyorsun. ???
Git buz al ver eline kızdığı yere koysun ona zahmet 😅😅😅😅😅
Valahi benimde komiğime gitti birde fikrinizi alayım dedim:))

Aynen ama neden buna takıldı anlamadım😂😂

İş hayatı için çok toy olduğu için olabilir mi?:KK70: Demek ki sizin bir avukat olarak erkek bir müvekkiliniz olmayacak. Olursa da nişanlınız bakacak o işlere :KK53: Hani siz de avukatsınız ya bu durumda siz kartvizitinizi verebilirdiniz!

Madem kart verilmesinden rahatsız olmuş, o an adama "benim helalime kart uzatamazsın. Namahremden kart aldırmam al yazmalıma" deseydi ya. Eylem yanlış ise, eylemi başlatan şahısa çemkirseymiş madem.

Yapmaz ama. Kadını yönetmeye çalışmak daha kolay çünkü.

Son düzenleme:
Öff sizde ona yasak getirin. Kadın bir müvekkil asla olmayacak diye.
Kadınları savunmayacaksın deyin kendisine.
Ay cidden bir de okumuş adam farklıdır deriz

KONUYU YANLIŞ ANLAYAN BİR ADET BEN. Adam iş insanıymış😬

Kadınlara mal satmasın , kadın bankacılarla görüşmesin , kadının olduğu markete gitmesin , kadının içtiği su markasını içmesin :D
Bu böyle devam eder gider. Avukat olan sizseniz zaten böyle bir tip size çok uzak ya.

İş hayatı için çok toy olduğu için olabilir mi?:KK70: Demek ki sizin bir avukat olarak erkek bir müvekkiliniz olmayacak. Olursa da nişanlınız bakacak o işlere :KK53: Hani siz de avukatsınız ya bu durumda siz kartvizitinizi verebilirdiniz!
[/QUOTE]
Çantam yanımda yoktu o an.

Herkese iyi akşamlar,

Bugün anlam veremediğim bir olay yaşadım.Şöyle nişanlım iş adamı ben avukatım.Bugün bir yere iftara gittik.Orada nişanlımın iş alanından tanıdıkları vardı kendisinden yaşça büyük.5 dakika yanlarında oturduk.Bu süre zarfında adamlardan biri avukat olduğumu öğrenince kartını uzattı bana nişanlımdan müsade isteyerek.Bende aldım kartı inceledim masaya koydum.Neyse sonra ben nişanlımdan önce geçtim bizim masamıza kalkarken de adama ayıp olmasın( hani beni salladı demesin diye) diye kartı aldım masadan yerime geçtim.
Sonra nişanlım geldi yüzü 5 karış.Bey iş efendim o varken yanımda o kartı alıp ona uzatmalıymışım.Bir erkek yanındayken başka bir erkeğin kartını almam yanlışmış.Hele masadan kalkarken bırakmam gerekiyormuş o kartı neden almışım??
Yani adam kartı uzattığında o kartı alıp nişanlıma verecekmişimde adam hayatının dersini alacakmış birdaha yanında bir erkek varken bir bayana kart uzatmayacakmış.Ayrıca bu tür şeyler terbiyeyi ölçermiş
Tamam da ben bunu nerden bileyim??? Ben adama ayıp olmasın diye aldım kartı.Bunları nerden düşüneyim??.
Şuan benle asla konuşmuyor.
Siz ne düşünüyosunuz kızlar merak ettim.
İş adamiymis :işsiz: entel kro:KK70:calistirmaz da bu sizi evlenince.

Evet avukatım.Yazma biçimim hakkında yorumunuza katılmıyorum.Sonuçta burası sosyal bir platform dilekçe yazar gibi yazacak değilim değil mi ? Yazsam da sizin anlayacağınız muamma.Ayrıca o an çantam yanımda yoktu.Ondan koyamadım.

Ohhh inanilmaz ayar vermissiniz simdi aglicam.
Dava dilekcesi yazar gibi yazin demiyorum, tandiigm tum avukatlar kendilerini cok duzgun ifade eden, dilimizi duzgun ve cok iyi kullanan, bolca okuyan, entellektuel hatta yazarligi da olan insanlar. Yazma biciminizin tnaidigim avukatlarin kednilerini ifade etme sekilleriyle hicbir alakasi yok. Bana inandirici gelmediniz kusura bakmayin.

Senden kaynaklı değil canım kart uzatan adamı anlamadım. Bir avukat görünce neden iş kartı verme ihtiyacı duymuşki?

Back
X