- 26 Nisan 2017
- 83
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi vip filoritta
-
29 yasindaEsin kac yasinda? Umarim gencecik yasinda amcanin tekiyle evlenmemissindir.
Mesela nasıl ben anlamadımBir sure tokmus gibi davran sende ustune dusme belki anlar hatasini
Başkalarının yanında da öyle ailesine karşı da öyleAsosyal bi insan mi? Başkalarının yaninda da böyle mi? Değilse sizinle mutlu degildir..
Denedim umrunda değil fark etmiyor bile hiç demiyor sen ne yapıyorsun tek başına oda da Allah için ne yapayım benÇok erken evlenmişsiniz...aklıma ilk gelen sıkılmış olabileceği oldu.Sen de bi süre ilgilenme derim...
Başkalarının yanında da öyle ailesine karşı da öyle
Bende diyorum mutsuz san şöyle hayır mutluyum diyor yorgunum konuşmak istemiyorum diyor ama bugün pazar dışarıya çıktık dışarıda bile konuşmayı ilgilenmiyor.artik kendimi yaşlı biri gibi hissetmeye başladımAsosyal bi insan mi? Başkalarının yaninda da böyle mi? Değilse sizinle mutlu degildir..
Hic cekilmez bu adam. Bir sure sen de ondan beter davran.Bende diyorum mutsuz san şöyle hayır mutluyum diyor yorgunum konuşmak istemiyorum diyor ama bugün pazar dışarıya çıktık dışarıda bile konuşmayı ilgilenmiyor.artik kendimi yaşlı biri gibi hissetmeye başladım
Evlenmeden önce bilmiyor dum..Memlekete taşındık bir yıl oldu.oda bir yıldır oyun bağımlısı olmuşEvlenmeden once biliyor muydun bu durumunu? Bir anda mi basladi?
Sende soguk dur yaklasma sicak davranma neyin var veya hatam ne diye sorma yuzlesmen gerekebilir ama bence ortaya cikmasi daha iyuMesela nasıl ben anlamadım
Bugün öyle baktım herkes el ele tutuşmuş fotoğraf çektirip selfie çekiyor lardi. O kadar üzüldüm ki sanki ben eşi değil de askerlikten arkadaşı gibi yim dışarıdaHic cekilmez bu adam. Bir sure sen de ondan beter davran.
Yapabiliyorsan evdeki butun teknolojik aletleri yasakla. Hepsini kaldirin, yoksa gitmez boyle.Evlenmeden önce bilmiyor dum..Memlekete taşındık bir yıl oldu.oda bir yıldır oyun bağımlısı olmuş
Yapamam ki oyun olmasada telefon da internete takılır.bir yatak ta eşi olduğu aklına geliyor.Zorla konuşuyor benimle .Yapabiliyorsan evdeki butun teknolojik aletleri yasakla. Hepsini kaldirin, yoksa gitmez boyle.
Belki iş ile ilgili sıkıntıları vardır. Bir süre kendisinin üstüne hic düsmeyin, konusmayın. Bu süre icinde kendinize kitaplar alıp okuyun, onunla aynı odada oturmayın. 10 gün kadar böyle deneyin, bakalım ne olacak. Yine düzelmezse, sormazsa nedenini, bu sefer karsınıza alıp konusun. "Evliligimiz bitiyor gibi hissediyorum. Niye böyleyiz" diye sakince sorun, konusun. Hislerinizi anlatın. Bide ne olur ne olmaz, bi işe girip çalısın. Hem size iyi gelir hem de elinizde kötü ihtimale karsı bi gücünüz olur. Cok zordur eminim ama kafanıza takmamaya calısın, kendinizi yıpratmayın.Mrb 23 yaşında 5 senelik evliyim .Severek evlendim.Son bir yıldır eşim bana karşı çok soğuk davranıyor.Surekli ben onun yanına gidiyorum konuşuyorum ama yüzü gülmüyor.Ama hep alttan alıyorum ben..Ama artık sıkıldım bu durumdan aynı evin içinde iki yabancı gibi olduk. Neden böyle oldu düşünüyorum kendimi suçluyorum ağlıyorum acaba beni sevmiyor mu diyorum.Ben o kadar severken saygı duyarken neden böyle davranıyor.Vaallahi hatam neyse şöyle düzelteyim diyorum hatan yok yorgunum diyor.Birde bakımlı eli yüzü düzgün biriyim.cok gencim konuşmak gülmek espiri ler yapmak evin içinde sarmaş dolaş olmak iştiyorum.Bu yaşta yaşlı gibi davranıyor .Bu durumda benim ne yapma lazım.Birde oyun bağımlısı olmuş konuşurken bile yüzüme bakmıyor bende küsüp başka bir odaya geçiyorum.Ama bir gün iki gün değil ki. Çalışmıyorum evde aksama kadar tek yanlizim. Yarım saati ni ayır bir film izleyelim yok diyor oyun oynayacam diyor.Cok içime kapandim.Simdi Hepizine danışmak istiyorum.bnim bir kabahatim var mı .ne yapmam lazım.Boyle giderse sonu ayrılık olacak bende bunu istemiyor um eşimi çok seviyorum.Bu evliliği nasil düzeltebiliriz okuyan yorum yapan herkesten Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?