- 26 Nisan 2017
- 83
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi vip filoritta
-
ben neden bu kadar gurursuzumEvlenmeden once biliyor muydun bu durumunu? Bir anda mi basladi?
İki hafta böyle denedim ama hiç sormadı hiç birşey olmamış gibi konuşuyor du konduğu iki kelime zaten düzelmiyor.benden sıkılmış olabilir mı acabaBelki iş ile ilgili sıkıntıları vardır. Bir süre kendisinin üstüne hic düsmeyin, konusmayın. Bu süre icinde kendinize kitaplar alıp okuyun, onunla aynı odada oturmayın. 10 gün kadar böyle deneyin, bakalım ne olacak. Yine düzelmezse, sormazsa nedenini, bu sefer karsınıza alıp konusun. "Evliligimiz bitiyor gibi hissediyorum. Niye böyleyiz" diye sakince sorun, konusun. Hislerinizi anlatın. Bide ne olur ne olmaz, bi işe girip çalısın. Hem size iyi gelir hem de elinizde kötü ihtimale karsı bi gücünüz olur. Cok zordur eminim ama kafanıza takmamaya calısın, kendinizi yıpratmayın.
Gerçekten mı ama çok canım sıkılıyor yapayalnız hissediyor um kendimi beni sevip sevmediğini nasıl anlarım intihara etmeyi bile düşünür oldumBence iki ay hiç üstüne düşme, surat asma da, ilgilenme bakalım değişecek mi, üstüne gitmen daha kötü yapar durumu bence.
Sakin ol, bunlar senin elinde olan seyler. Gurursuz olmayi sen seciyorsun, istemesen oyle olmazsin. Esin sana ne kadar ilgi gosteriyorsa sen de o kadarini geri ver, fazlasini degil.So
ben neden bu kadar gurursuzum
Bilmiyorum neden bu kadar ilgi alaka sevgi gösteriyor um
İnsan esinden niye sıkılsın ki, bir türlü anlam veremiyorum buna. Sadece sizden degil her seyden sıkılmıstır belki. Kişisel algılamamaya calısın ama üzerine de düsmeyin. Bi süre sizi özlemesini saglamanız gerekiyor ama bunu nasıl yaparsınız bilemiyorumİki hafta böyle denedim ama hiç sormadı hiç birşey olmamış gibi konuşuyor du konduğu iki kelime zaten düzelmiyor.benden sıkılmış olabilir mı acaba
Canım bak intihar etmeyi düşündüm falan demişsin. Muhtemelen kızçocuğu olarak el üstünde tutularak büyütülmedin. Hayatta sanırım tek beklentin mutlu bir evlilikti. Kendi başıma da mutlu olurum diyebilecek kadar sağlam bir duruş sergilemiyorsun. Bu tarz yaşamaları olan kadınlar sanırım bir yerden sonra erkeklere itici geliyor. Ona bağimlısın. Bu bir erkeğe heyecan vermiyor. Seni elinde tutmak gibi bir derdi yok. Bunun içinde bişey yapmak geregi duymuyor. Eğer ailen, çevren sana kendini değerli hissettirseydi ya da sen bu duyguyu kazanmış olsaydın o sana ilgisiz kalınca üzerine düşmezdin ve hatta sen o kadar kendinden emin olurdun ki o senin peşinden koşardı. Tabii bunlar benim yorumlarım.So
ben neden bu kadar gurursuzum
Bilmiyorum neden bu kadar ilgi alaka sevgi gösteriyor um
Taşınmayı o istedi burayı da gayet seviyor.evet beni kaybetmek ten hiç korkmuyor.Peki nasıl duzeltebilirim kendimiSiz şehir mi değiştirdiniz ben doğru mu anladım. Bu doğruysa onu etkilemiş olabilir.
Bi de erkekler bazen uzak durmak istiyorlar bu normal. Ancak sizi kaybetmekten belli ki hiç korkmuyor yoksa bu kadar gevşek davranamazdı. Sizin ihtiyaçlarınızı da dikkate alırdı bence. Tehdit etmeyin ama çantada keklik durumuna bir son verin bence.
Aslında el bebek gül bebek buyutuldum. Ve evlenince eşim öykü olmayınca bu durumu tahammül edemiyorum.evlendigim güne kadar ailem her desteği verdi.Cunku benim annem babam evlenmiş. Aradan 15 yıl SONRA ben doğduğum için.cok şımarık yetistirildim. hiçbir şeyi tek başıma yapamıyorum.siz haklisinizCanım bak intihar etmeyi düşündüm falan demişsin. Muhtemelen kızçocuğu olarak el üstünde tutularak büyütülmedin. Hayatta sanırım tek beklentin mutlu bir evlilikti. Kendi başıma da mutlu olurum diyebilecek kadar sağlam bir duruş sergilemiyorsun. Bu tarz yaşamaları olan kadınlar sanırım bir yerden sonra erkeklere itici geliyor. Ona bağimlısın. Bu bir erkeğe heyecan vermiyor. Seni elinde tutmak gibi bir derdi yok. Bunun içinde bişey yapmak geregi duymuyor. Eğer ailen, çevren sana kendini değerli hissettirseydi ya da sen bu duyguyu kazanmış olsaydın o sana ilgisiz kalınca üzerine düşmezdin ve hatta sen o kadar kendinden emin olurdun ki o senin peşinden koşardı. Tabii bunlar benim yorumlarım.
Çalışırsam düzelecek miBence çalış sonunuz pek hayırlı görünmüyor bilgine
Peki kafada bitmiş ise neden gelip bana söylemiyor.acaba benim çocuğum olsaydı ilgili olur muydu. Çocuk yok diye mı böyleAdamın başında sizin bilmediğiniz büyük bir dert filan yoksa, evliliğiniz kafada bitmiş gibi görünüyor.
Çalışmama izin vermiyor.ikna etmeye çalış açam. Peki ben çalışınca ne olacakbir iş bulun, çalışın, sosyalleşin, hem ekonomik özgürlüğünüzü kazanır hem de can sıkıntısından kurtulursunuz. şu an sizi evde garanti görüyor sanki, biraz sizin de bir birey olduğunuzu, istek ve ihtiyaçlarınız olduğunu farketmesi lazım sanki...
Vallahi bir bayanın verebileceği herşeyi veriyor um.ama karşılık alamıyorum.sanmi ben itici birisiy misim gibi davranıyor.bir iş bulun, çalışın, sosyalleşin, hem ekonomik özgürlüğünüzü kazanır hem de can sıkıntısından kurtulursunuz. şu an sizi evde garanti görüyor sanki, biraz sizin de bir birey olduğunuzu, istek ve ihtiyaçlarınız olduğunu farketmesi lazım sanki...
Çalışmama izin vermiyor.ikna etmeye çalış açam. Peki ben çalışınca ne olacak
Peki kafada bitmiş ise neden gelip bana söylemiyor.acaba benim çocuğum olsaydı ilgili olur muydu. Çocuk yok diye mı böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?