- 4 Şubat 2016
- 683
- 901
- 18
- Konu Sahibi Deryaderyya
Siz çirkin degilsiniz, bence dusunceleriniz sizinle dalga geçiyor...
Nasipten öte köy yok demişler.
Nasipten öte köy yok demişler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben açmadım.enerji ve yasam merkezindeki bio enerjici kadın actı.hepsi acık su anN
NEylen actin :)
Sürekli çirkinim diyosun valla kafayı yiyeceksin bi foto atsana özelden artık Cidde'n merak etmeye başladım seniİdeal yuz ölçülerini gordum.boy 18 cm,iki kulak arası 16 cm,kastan burun donuna 6 cm,bir kulaktan buruna 8 cm olmalıymış guzel yuz.daha baska ölçülerde var.iste burun alın arası yarısı kadar burun cene arası falan filan.ölçtüm benim ideal yuze yuzum cm cm uyuyor.hic fazlalık cm vs yok az da yok aynı ölçüler..
Derdim su, yuzum bu kadar ıdeal olcudeyken ben neden çirkinim? Niye beni erkekler beğenmiyor? Fizik olarak zati guzel 92 63 91 im onu da ölçtüm .burnumu yaptıracagım da bakıyom burnum da guzel aslında: ( ya ben neden çirkinim: (
25 yaşındayım şimdiye kadar 1 kişiyle görüştüm çok sevdim nişanlandım ama annesi beni istemedi bir şekilde ayrılmak zorunda kaldım hatta sır onu unutmak için hiç sevmediğim bir şehire geldim güzel miyim bu kişiden kişiye değişir sanırım ama ben kendimi seviyorum. Sizde sevin kendinizi kusurlarınızı.Ne kusurum var da beni begenen yok diye derdin yoktur da ondan
He ergen 82 doğumlu hu huGüzelsindir yaşın küçük sanırım ergenlikte olur böyle takıntılar. Özgüvenini artır biraz
Hemen iki dk lık is dediler.zati biri kapalıydı.boğazdaki çakra kac numaraydı unuttumCakralarin cidden acilsaydi bu konulari takmazdin. Açamamislar, zaten cakra dedigin pat diye acilmaz, uzun bir surecle açılır yoksa zarar verir.
Yanlış anlamayın kesinlikle bilmediğimden soruyorum çakra ne ?Ben açmadım.enerji ve yasam merkezindeki bio enerjici kadın actı.hepsi acık su an
Ben açmadım.enerji ve yasam merkezindeki bio enerjici kadın actı.hepsi acık su an
Begenen yok da bakıyorum netten ne eksik diye.e ortalama bi zekam da var o kadar sınavı gectıysem,tez yazabildiysem iki defa.kultur de iyidir aklıma sadece tip geliyo.kimse bakmıyo cunkuDeryacım valla güzelsin ya yüzün gayet güzel göz yapın kasların ağzın kaç kere söylicez ki nette çok bakma bu konulara herkesle karşılaştırma kendini cidden beğenilmicrk bi tarafın yok
Nerde link özelden lutfen: ))Bunu ölçen bir site var, ona gir bak madem. Söylesin sana güzel misin değil misin.
Kultur de var kiBence sen dis guzelligin ile değil karakterin konusmalarin hareketlerin davranislarin ile karsi tarafi etkileyemiyorsun.
Herkes cok guzel degil zaten guzellikle ilgili sana cok konusan olmuştur zaten o konulara girmicem. Ama ben karsimdakinin sohbetine durusuna konusmasina ilgi alanlarına kendini begenmislik durumuna bakarim. Oturup kalmasina lafina bir kişiye davranisina bakarim. Bence sorunu biraz da bu yönlerde ara.
O kadar yoga kursuna gittim, hâlâ kendim yapıyorum; çat diye çakra açmayı ilk defa duydum. Yoga hocama sormuştum cakralari hızlı açmak için ne yapabilirim diye, o da hizli acilmamasi gerektigini, bunun dengeyi bozacağını, yoga ve meditasyon ile zamanla dengeli bir sekilde açılacağını söyledi . Bence sen yoga yap, kursa gidemesen bile tibet yogasi falan yapabilirsin. Zaten burdakiler senin güzel olduğunu söylüyor, bence sadece takintilisin. Merak ettim cidden resmine bakabilir miyim? Neden kendini begenmiyorsun bu kadarHemen iki dk lık is dediler.zati biri kapalıydı.boğazdaki çakra kac numaraydı unuttum
İşte diyorum ya hep kariyer olarak fazla geliyosun erkeklere yada enerjiyle alakalıBegenen yok da bakıyorum netten ne eksik diye.e ortalama bi zekam da var o kadar sınavı gectıysem,tez yazabildiysem iki defa.kultur de iyidir aklıma sadece tip geliyo.kimse bakmıyo cunku
Bende cok bilmiyorum ama vücudumuzda enerji akışını saglayan alanlar diye biliyorum.altı tane sanırım bana analiz yaptılar kağıtta yazıyo da iceride su anYanlış anlamayın kesinlikle bilmediğimden soruyorum çakra ne ?
Dur bulayım ama sonucu yazNerde link özelden lutfen: ))