Ben nette gezinirken

O programı buldum bi iyi yazdı ni guzel yazdı bi eh iste yazdı.lakin kocaman agzı burnu olan kıza cok guzel yazdı mesela bana cok realist gelmedi

Yeter ya yeter !!
Artık banlanirsam da kadere ama demeden duramicam.
Derya misin takma ismin mi her neyse sej laftan anlamiyor musun arkadasim ?
Burda sana insanlar kac kere daha gorduk seni guzelsin sen diyor. Bu israrin ne acaba ?
Cirkin sen cirkinsin neyi zorluyosun daha ?
Bos vaktin bol galiba baya bir. Hayir en cok burdaki arkadaslarim sana kac kere diyor ısrarla hayir diyorsun.
Tatmin etmiyor galiba seni burdaki cevaplar.
Insanlarin gozu yok kolu yook bacagi yok ne kadar guzel ve sansli olduğunun farkina varman icin bir tarafını kaybetmen mi gerek illa ?
34 yasina gelmisin ama kafa ergenlikte kalmış.
Seni begenmeyen insanlar neden beğenmiyor acaba bir dusun.
Karakterin yüzünden !!
Şükür etmeyi bilmeyen insandan korkarım ben !
Senin dertler derya deniz olmuş gidiyor haberin yok.
Gece gece sistim.
Burda sizin yorumlariniza deger vermeyen tatmin etmeyen kisi icin daha fazla yorulmaya kafa yormaya ne gerek var arkadaslar.
Gercek dertleri olan arkadaslar ile ilgilensek sevap kazaniriz en azindan.

Yeter ya yeter !!
Burda sana insanlar kac kere daha gorduk seni guzelsin sen diyor. Bu israrin ne acaba ?
Bos vaktin bol galiba baya bir. Hayir en cok burdaki arkadaslarim sana kac kere diyor ısrarla hayir diyorsun.
Insanlarin gozu yok kolu yook bacagi yok ne kadar guzel ve sansli olduğunun farkina varman icin bir tarafını kaybetmen mi gerek illa ?
Karakterin yüzünden !!
Gece gece sistim.
Burda sizin yorumlariniza deger vermeyen tatmin etmeyen kisi icin daha fazla yorulmaya kafa yormaya ne gerek var arkadaslar.
Evlenememek,yalnızlık bunlar da dert..yalnız olmek istemiyorum

Ay kendi mesajıma alıntı yapmışım. Görmeme ihtimaline karşı tekrar soruyorum. Sadece kuzenin mi? Sonra kimler söyledi?
Annem,erkek arkadasım,sıra arkadasım ama en cok hissettiren hep yanımda olan kisiye bakılması,ona teklif g itmesi sanırım

Tek geldin tek gidicen . Burdan kimse sana es bulamaz derdin buysa.
Sıkıntımı atıyorum sadece.tabiki biliyorum ulkem kotu halde ve benim alanım tam da bu alan aslında.ben butun gun bunlardan bahsediyorum zaten.ülkeler,siyasi tarih vs vs tez konmdu.ben burada birikmisligi atıp rahatlıyorum.gunluk hayatımda bunlar yok aslında.burada yazıyorum ve sanıyorsunuz ki baska derdim yok

Yeter ya yeter !!
Karakterin yüzünden !!
Gece gece sistim.

bravo en güzelini sen yazmışsın mıllette bunu ciddiye alıp cevap yazıyo yazık ya mılletın ne derdi var gerçekjten sıktı senın bu güzellik olayın yoıluy yarılamıssın hala ergen gibiisin ya çirkinsen çirkinsindir ne zorluyosun ya of??

Sıkıntımı atıyorum sadece.tabiki biliyorum ulkem kotu halde ve benim alanım tam da bu alan aslında.ben butun gun bunlardan bahsediyorum zaten.ülkeler,siyasi tarih vs vs tez konmdu.ben burada birikmisligi atıp rahatlıyorum.gunluk hayatımda bunlar yok aslında.burada yazıyorum ve sanıyorsunuz ki baska derdim yok

Seninle anlaşmayiz hayırlısı

Hersey tip değil ben ne kızlar tanıyorum onca çirkinlikleriyle kimleri parmaklarında oynattılar.Talep olayı biraz cezbedici, özgüvenli ve yüksek enerjili olmakla ilgili bisey.Biraz işven cilven olcak öyle tek basına vücut işe yaramaz

Ha ayrıca da ideal yüz ölçülerinin olması ağzının gözünün burnunun güzel olduğu anlamına gelmez yüz ölçün idealdir ağzın yamuk burnun büyüktür vs vs

Yeter ya yeter !!
Karakterin yüzünden !!
Gece gece sistim.

Merve :) çok takılma. Burada 2-3 ay önce bir üye vardı. Sevismeden hamile olduğuna inanıyordu. Test yapıyordu aylar geciyordu her ay düzenli adet görüyordu. Ama karnında bebeğin hareketlerini hissediyordu. İnsanın başına böyle bişey gelmesi hiç kolay değil. Milyon kere güzelsin desen o yine cirkinim diyecek.
Konu sahibinin ki bu kadar ağır olmasa da kolay değil. Yanlizliginin sebebi de bu düşüncesi.

Annem,erkek arkadasım,sıra arkadasım ama en cok hissettiren hep yanımda olan kisiye bakılması,ona teklif g itmesi sanırım

Canim sende muhtemelen OKB var. 13 yasında kuzeninin sana söylediği laf sen çok güzelsin olsaydı bu sefer 15 yaşında seni kıskanan başka bir arkadaşının dediği cirkinsin lafına başlardi bu durum. Ya da güzellik çirkinlige değil başka bir şeye takardin. Genelde türk kadını temizliğe takar.

Bende de saçma sapan takıntılar olmuştu. Kendiliğinden geçiyor bazen. Ama bazen de insan onu büyütüyor.

Önce psikolog eğer o yönlendirirse psikiyatriste gitmeni şiddetle öneririm.

Sen Angelina Jolie olsan (ben çok begenirim) kendini çirkin zannedeceksin. Kimsenin söylediği güzelsin lafı seni ikna edemez. Ama çok enteresan sana bin kisi guzelsin dese bir kisi ciksa cirkinsin dese atlaya zıplaya cirkini kabul edersin. Ki öyle yapıyorsun.

O kuzenin de sana hayatının en büyük kötülüğü yapmış, aferin ona.

Çoook sayida çirkin kadın var, erkekler hepten çirkin zaten ama işte kimsenin umrunda değil kimse çirkin olduğu için evde kalmıyor. Onlar ile hiç alakası yok. Herkesin her şeyin bir alıcısı var.

34 yaşındayım yalnızım diyorsan sen böyle istediğin içindir. Bunu fark et lütfen ve uzman desteği al canım. Allah yardımcın olsun.

Back
X