Ben neymisim meger????

Cok tatlisin canim,evet haklisin ama söyle bir sorun var venim esim benimle konustugu zaman ben hep hakliyimdir.Ama hicbir tepki vermez siz benim esime nasil öyle dersiniz diyemez.Benimle oturur hep ben hakliyimdir.Aradan biraz zaman gecer ve hersey unutulur.Hatirlattigim zaman ne alaka aman sende olurum.

tatlim benim kapini kapattiginda huzurun varmi?

Dediginiz cok dogru boyle savunmasiz elinden oyuncagi alinmis cocuk gibi davraninca boyle oluyor. Bi kere yine buna benzer bisey icin agladim. Ama hakkatten zoruma gitmisti zaten canimi sikan baska seylerde vardi tuzbiber olmustu. Bana herkes kendi gö...ki boka baksin sen ne bakiosun onlara bla bla konustu. Ve artik bazi konularda ben agzimi acmadan kendisi konusur oldu. Hahahahahahahah

inan ki erkekler herseyin herseyin farkinda bizin gibi degiller biz hemen olayin kritigini yapioz rivriv edioz huzursuzluk cikarioz adamin canina okuyoz. oysaki bi izin versek bizi koricaklar arkamizdan bile olsa

sen yolunu bulmussun devam :):)

inan ki erkekler herseyin herseyin farkinda bizin gibi degiller biz hemen olayin kritigini yapioz rivriv edioz huzursuzluk cikarioz adamin canina okuyoz. oysaki bi izin versek bizi koricaklar arkamizdan bile olsa
Vallahi oyle yemin ederim ama o an seytan mi dürtüyor nedir insan duramıyor yaa basliyor vidi vidi konusmaya. Ben yolumu buldum ama dedigin gibi heheheheheheheheh

Bu olsa olsa bir şeyin "sonucu, tepkisi" olur. Artık her ne yaşattıysanız veya yaşadıysanız, size artık böyle tepkililer gibi geldi bana. Olay kendi başına anlamsız görünebilir, işin iç yüzü kimbilir ne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…